Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Анкета: За и против Стойчо Младенов

Мнениеот vaskonti » 03 сеп 2013 22:45

sin4ec написа:
vaskonti написа:
GOLEADOR написа:Явно във форума се е появило някакво ново подобие на червени фенове от които лично аз се срамувам.Толкова ниско са паднали,че спокойно мога да им дам за пример фенове на Левски за да разберат как се подкрепя отбор.След мача на сините с Черноморец,коментатора на мача (Гонг.бг) срина със земята Йоканович.Как това бил новият Достанич.Как сърбина взимал 25 000 евро заплата,а ревял за 9 нови играча.За тия пари той трябвало с наличните футболисти да ниже победа след победа,а това не се случва.Все неща от този сорт.Но вижте как феновете на Левски реагираха на такива нападки срещу треньора на сините,сложиха банери в подписите си в негова защита.Така се прави,а не като нашата нова порода фенчета,да почнат да плюят по най-силната фигура в отбора ни.Разбира се и сините може би си имат фенове тип "Само Подуяне обичаме",но аз лично не съм видял такива.Но и да си имат,мен това не ме касае,само ако може ние да се отървем от този тип фенчета защото те са срам за клуба ни.Но както се пее в една песен "А дано,ама надали".

Сините подкрепят Йоканович само и единствено защото той се държи на ниво, възпитан е и ходи с костюм. Колко мислиш, че ще го подкрепят ако до края на годината наредят още две загуби и два равни? Защото в момента те са с такава селекция, намират се в такава атмосфера, че от тук натам не би трябвало да имат извинение и за един равен.
Стойчо е най-малкото противоречив като треньор. Прави изключително елементарни грешки при избор на състав и тактика, но от друга страна само той в момента може да обедини отбора и да запази колектива, дори и когато има забавяния на заплати. В този този момент той просто е необходимото зло, това е. Ако доживеем ЦСКА да стане стабилен и реално развиващ се клуб, тогава със сигурност трябва друг треньор - като гледам каква е тенденцията, следващият треньор най-вероятно ще е англичанин, а Стойчо да си стане спортно-технически директор, примерно, и това е.

Васконти, донякъде си прав в подчертаното за Славиша. Но не е единствено за това. Онзи ден беше с риза и дънки, но пак стилен. Просто много от нас виждат или усещат, че този човек разбира от футбол. Много му е ясна материята. Че най-сетне имаме начело треньор, който не робува на схемите( от това 4-3-3 ни се гади!), нито се носи по течението. В Левски ясно се вижда вече стил и постройка, както и тактическа дисциплина, а това никак не е малко за краткото време, в което води отбора. Той не се колебае даже в един мач да сменя схемата няколко пъти, като в баскетбола... Да налага на пръв поглед странни решения. Той разбра, че в този си вид сините не могат да мачкат цял мач и би Любимец с тяхната стратегия. Командва поверената му армия( или по-скоро остатъци от армия) с логика и без излишни изхвърляния. Затова го подкрепяме. Ако не пропускахме на празна врата, щяхме да бием и Литекс, и ЧМ, и Берое. Но това няма значение, резултатите рано или късно ще дойдат, ако се работи правилно.

Не виждаш ли какъв "стил" изграждате? Връщате се към стила от преди 10 години - стотици центрирания и каквото стане. Мачът ви с Черно море е типичен пример - направихте не повече от 3-4 атаки по земя с комбинации на скорост, съответно от там дойдоха единствените опасности за моряците. Всичко останало в този мач, както и във всички други, включително с Любимец, е 90% центрирания. И в това отношение си прав - вече имате изграден стил.
Но това е друга тема, тук става въпрос за това, че вашата мотивация да подкрепяте Славиша няма нищо общо с мотивацията на червените фенове, които подкрепят Стойчо. Причините на едните и другите са съвсем различни и зависят изцяло от обстановката в двата клуба. Изобщо не е нужно един треньор да е възпитан и да е елегантен. Това са от последните причини той да бъде подкрепен. Важно е как "чете" играта. За мен и Стойчо и Славиша не се справят с потенциала, който имат.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 03 сеп 2013 23:05

sin4ec, дано това, което пишеш да не го мислиш, иначе спасение няма. Или да го пишеш, за да дразниш и тн.... Само едно ще ти кажа: който е влязъл в играта с черно тото, жив не е излязъл-отказване няма. Това не е майтап, така че нищо добро не ви чака, само Сирака, запъда и отпадъчни журналисти ще налапат някой лев по "периферията". Попитай в Софето, все нещо ще изкочи :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 сеп 2013 01:05

vaskonti написа: За мен и Стойчо и Славиша не се справят с потенциала, който имат.

И Стойчо, и Славиша, не са провели нито подготовка, нито нормална селекция. Не знам какви претенции за стилове и победи имате.

Стойчо дойде дни преди шампионата, нямаше и футболисти, на пожар събра куцо, кьораво и сакато, и ги хвърли директно в боя. Без физически подготовки, без тактически, без контроли, без нищо ..... ти като си такъв разбирач, ела и поеми тима, да те видя в такава ситуация как ще "се справиш с потенциала, който имаш". То и един потенциал, непотребни свободни агенти ...... потенциал, та дрънка.

Славиша също дойде без да е правил нито селекция, нито подготовка. Тях ги бяха оплескали едни други. Но явно трябва да е магьосник ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 сеп 2013 01:11

шивача написа: Славишата е изгонен като мръсно коте от Партизан и Малайзия, ЗАЩОТО е в кюпа с черното тото, където и Раев го играе властелин.

Я стига си лъгал, случайно съм човек, който следи от години Партизан, това е пълна измишльотина. Йоканович си тръгна по взаимно съгласие, не е изхвърлян от никого, още по-малко заради някакво черно тото ..... не се разбираше с едни кръгове от ръководството на Партизан, отпадането от Апоел Никозия още повече влоши нещата и накрая се разделиха, като Йоканович направи първата стъпка, а от шефовете приеха.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 сеп 2013 01:19

MAЙOPA написа:Парите са ти във вените, стойчо!! Колко пъти СЪДИ ЦСКА!!!, Колко !!

И сега всичко пак е за пари... за 50 000 на месец стойчо е най-големия фен... на Лупи !!! ;)

Платено Цимбиче, не лъжи.

Самият факт, че ми пускаш тук лайната от Дон Лайнон, говори достатъчно какво представляваш.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 сеп 2013 08:51

1982 написа:
vaskonti написа: За мен и Стойчо и Славиша не се справят с потенциала, който имат.

И Стойчо, и Славиша, не са провели нито подготовка, нито нормална селекция. Не знам какви претенции за стилове и победи имате.

Стойчо дойде дни преди шампионата, нямаше и футболисти, на пожар събра куцо, кьораво и сакато, и ги хвърли директно в боя. Без физически подготовки, без тактически, без контроли, без нищо ..... ти като си такъв разбирач, ела и поеми тима, да те видя в такава ситуация как ще "се справиш с потенциала, който имаш". То и един потенциал, непотребни свободни агенти ...... потенциал, та дрънка.

Славиша също дойде без да е правил нито селекция, нито подготовка. Тях ги бяха оплескали едни други. Но явно трябва да е магьосник ...

И двата отбора имат потенциал, който просто не се използва. Стойчо няма никакво оправдание да пуска в игра Тошко Янчев, който от 3 години е пълна дупка. Това, че е голям "армеец" да не би да е достатъчно основание за да е титуляр? Това не е ли елементарна грешка от страна на Стойчо? Ми виж, че ние играем без средна линия! Щом сме стигнали до там, че средната ни линия да изглежда стабилна само когато Дюлгеров играе, значи сметни колко сме зле там! Чочев зорлем го мъчат като опорен халф, а той просто не става за такъв! От началото на сезона само Нефтохимик не ни надигра в средата, всички други не ни дадоха да дишаме - така ли е? Колко време чакаме Карачанаков да влезе във форма? Ами извинявай, ама с него и с Янчев в състава, ние на практика всеки мач играехме с двама човека по-малко! Е, как да стане? Те двамата ли са виновни, че не са във форма или Стойчо, който упорито ги пуска? Дори оня ден, вместо Долапчиев, той пак пуска Карачанаков, който до края на мача се спъна пет пъти в топката и това му беше целия "принос" за мача! Ето за такива елементарни неща Стойчо носи огромна вина. Не може(или не иска) да уцели оптималния състав. Потенциалът ни може да не е кой знае какъв, но той не използва оптимално и този, който е наличен.
[/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 04 сеп 2013 09:19

Мнението ми за Стойчо като треньор съм го казал отдавна.Той няма да се промени.Сега обаче опасенията са
още по-големи.С кадровата си политика ще предизвика и финансова криза.И без това няма пари а той продължава
да взема играчи с възможностите на юноши само че с огромни заплати.През зимата/ако оцелеем до тогава/ ще има
пак гонене и нова селекция.Примери много.Изгони Галчев като некадърник а виж те как играе момчето сега.Не
вярвайте много на човек който ви се кълне във вярност.Живота ми го е показал.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 04 сеп 2013 09:22

vaskonti написа: Ето за такива елементарни неща Стойчо носи огромна вина. Не може(или не иска) да уцели оптималния състав. Потенциалът ни може да не е кой знае какъв, но той не използва оптимално и този, който е наличен.

Ето това е истината. Може по принцип да е най-правилният човек за моментното състояние на клуба, но ще си остане един посредствен треньор, който е имаЛ някакви познания за тактика, модерен футбол и т.н., но преди доста години. Трябва и четене, не само биене в гърдите и съдене на клубове. ;) А Стойчо отдавна прави само второто.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 сеп 2013 09:32

petko.h.markov написа:Мнението ми за Стойчо като треньор съм го казал отдавна.Той няма да се промени.Сега обаче опасенията са
още по-големи.С кадровата си политика ще предизвика и финансова криза.И без това няма пари а той продължава
да взема играчи с възможностите на юноши само че с огромни заплати.През зимата/ако оцелеем до тогава/ ще има
пак гонене и нова селекция.Примери много.Изгони Галчев като некадърник а виж те как играе момчето сега.Не

Галчев си е абсолютен дърводелец, аз предпочитам Дюлгеров, който може и да е ограничен от към талант, но пък се раздава на максимум всеки мач.
Все пак, в интерес на истината се съмнявам, че селекцията се прави изцяло от Стойчо. Англичанина едва ли той го е поискал, макар, че за мен това е много добър играч, но пък португалците със сигурност, а на тоя етап и двамата са яки издънки.
[/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 04 сеп 2013 09:53

vaskonti написа:
petko.h.markov написа:Мнението ми за Стойчо като треньор съм го казал отдавна.Той няма да се промени.Сега обаче опасенията са

Галчев си е абсолютен дърводелец, аз предпочитам Дюлгеров, който може и да е ограничен от към талант, но пък се раздава на максимум всеки мач.
Все пак, в интерес на истината се съмнявам, че селекцията се прави изцяло от Стойчо. Англичанина едва ли той го е поискал, макар, че за мен това е много добър играч, но пък португалците със сигурност, а на тоя етап и двамата са яки издънки.

Не фаворизирам Галчев-само че има израстване в играта му.Но нали знаеш кой ще избере между Янчев и англичанина.
Няма и най-малък опит за избистряне на състав и схема на игра.Само любимата-забит ц.н и безкрайни центрирания към
него.За да се развие един футболист трябва индивидуална работа с него и да му намериш подходящото място.Така
че забрави за някакъв прогрес на отбора.

Върни се в “ЦСКА”