CSKA 78 написа:САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:CSKA 78 написа:И как по-точно?Аз в момента не се причислявам към тази пародия?!
Сигурен ли си!??

Убеден съм...
Има обръщение от Стойчо към феновете,какво мислиш за него!?
Първо ще кажа нещо към всички,които ме обиждат на говедо!Не може ли всеки индивидуален индивид да има собствено мнение?Дучето при Георги Симеонов също не беше ласкав спрямо Томов и Стойчо и Чичо Митко ли е говедо?Тео,приятелю говориш за риба и рибари и в тази връзка,ти наистина ли вярваш на Томов?Незнам дали гледате пресконференциите на Стойчо,но в тях той говори или за съдиите или за други НЕфутболни фактори,които му пречат.В нито един престой на Стойчо не съм чул той да говори за футбола,къде е сгрешил,къде е успял?Без съмнение Стойчо Младенов е силна фигура,но е силна единствено в думите,защо 2008 избяга и съди клуба?Той каза,че сега бил съдил Титан а не ЦСКА,а тогава Томов ли съдеше?Но вие го обожествявате,като месия и нападате друго мислещите защо?Не успорвам първата му титла,но втората Сашо Борисов щеше да я спечели,а всъщност цената на тази титла беше отнемането на лиценза заради прищефките и обещаните комисионни на разни мениджъри,които доведоха играчи от типа на Зе Руи,която ще запомня единствено със гола в представянето на тима срещу Борац Чачак в турнира Плейстейшън2!Това за ЦСКА-Радомир според мен са пълни глупости,това беше идея на титан,но е ясно,че ние нямаше да го позволиме сега обаче властващите на Армията го повтарят постоянно и видите ли се явяват като спасители...
А всъщност вие виждате ли нещо да се променя?Политиката е същата водят се недоказани чужденци,които са социално слаби в страните си,спокойно можеше да започнем на чисто от В група и да се върнем по-силни и обединени от всякога.Тук ме обвинихте,че съм искал победи и трофеи напротив аз исках чистилището,но просто такива като Стойне Манолов и Лъчко Таневия нямат изгода от това,защото ще потънат и парите им.