Нощта на музеите-Пловдив 2.10.09 (нещо велико)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Нощта на музеите-Пловдив 2.10.09 (нещо велико)

Мнениеот spartaka » 03 окт 2009 18:41

Пиша тази тема за да се добие малко гласност по медиите,най вече тези от София,за да се популяризира още повече това хубаво начинание,незнам дали някоя софийска медия е присъствала вчера,но беше нещо невиждано,толкова хора из целят град по малките часове на ноща/деня.Уникална атмосфера,просто ,който не е бил,той не е усетил.Тук е момента да помоля тези съграждани,а и не само,които са присъствали,да сложат,който може някакъв снимков материал,понеже аз в момента нямам тази възможност,така всеки,поне за малко ще се пренесе на събитието ;) Трябва да има повече такива събития в града ни,Пловдив го заслужава,а и както се видя вчера,пловдивчани си обичаме града и неговата култура,изкуство и прочие #1 сме ;) :)
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Re: Нощта на музеите-Пловдив 2.10.09 (нещо велико)

Мнениеот Masaba » 03 окт 2009 18:51

С 3000 зора ме накараха да отида,бях песемист за тази "Нощ на музеите"...но видях нещо найстина красиво.Изобщо не съжелявам,че ходих до 2-3ч през ноща.Снимки ще има,ако ми ги пратят(защото пловдивското БТК е "супер")

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 03 окт 2009 18:53

spartaka написа:Пиша тази тема за да се добие малко гласност по медиите,най вече тези от София,за да се популяризира още повече това хубаво начинание,незнам дали някоя софийска медия е присъствала вчера,но беше нещо невиждано,толкова хора из целят град по малките часове на ноща/деня.Уникална атмосфера,просто ,който не е бил,той не е усетил.Тук е момента да помоля тези съграждани,а и не само,които са присъствали,да сложат,който може някакъв снимков материал,понеже аз в момента нямам тази възможност,така всеки,поне за малко ще се пренесе на събитието ;) Трябва да има повече такива събития в града ни,Пловдив го заслужава,а и както се видя вчера,пловдивчани си обичаме града и неговата култура,изкуство и прочие #1 сме ;) :)

Получава се много як купон.Това вече си е традиция за Пловдив.Миналата година в Природонаучния беше фраш,и то в 1 часа след полунощ.Хубавото е,че много млади хора посещават музеите и изложбите.Това е много добре.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 03 окт 2009 18:59

Модератор ЛокоПД написа:
spartaka написа:Пиша тази тема за да се добие малко гласност по медиите,най вече тези от София,за да се популяризира още повече това хубаво начинание,незнам дали някоя софийска медия е присъствала вчера,но беше нещо невиждано,толкова хора из целят град по малките часове на ноща/деня.Уникална атмосфера,просто ,който не е бил,той не е усетил.Тук е момента да помоля тези съграждани,а и не само,които са присъствали,да сложат,който може някакъв снимков материал,понеже аз в момента нямам тази възможност,така всеки,поне за малко ще се пренесе на събитието ;) Трябва да има повече такива събития в града ни,Пловдив го заслужава,а и както се видя вчера,пловдивчани си обичаме града и неговата култура,изкуство и прочие #1 сме ;) :)

Получава се много як купон.Това вече си е традиция за Пловдив.Миналата година в Природонаучния беше фраш,и то в 1 часа след полунощ.Хубавото е,че много млади хора посещават музеите и изложбите.Това е много добре.

А сега фраш беше навсякъде,не само в Природонаучния,не можеше да се разминеш дето се казва по главната,да не говорим за музеите,чакаше се и на опашки,а най-радващото е,че въпреки и дъжда,хората не се уплашиха,а продължиха тази хубава вечер,абе просто уникално !!!
http://news.plovdiv24.com/112579.html
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Потребителски аватар
lewstherin
Контакти:

Мнениеот lewstherin » 03 окт 2009 19:05

Беше хубаво като цяло. Наистина добра атмосфера. Обаче мисля че ще е добре занапред да бъде да кажем седмица на музейте, за да няма такива навалици. преминаването през Джумаята беше истинско изпитание...

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 04 окт 2009 22:13

А защо трябва да е НОЩ на музеите, а не ден? :?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Свободна зона”