ntodorov написа:Сякаш с опорен халф ще сме по-стабилни.
Убеден съм. Бях го написал някъде. Цоньо ни липсва. С него и с Тяната на вратата съм сигурен, че към този момент щяхме да имаме в актива си поне с 4 точки повече. Един или двама опорни халфа щяха да ни бъдат опция в "специфичните" моменти от двубоите, където трябва да задържаме топката или да рушим офанзивата на съперника. Впрочем Яни Пехливанов може да играе на тази позиция и доказа, че е полезен там ( особено сезон 2011-2012, когато бихме Черно море във Варна с 2:0 ). Надали с такъв тип играчи толкова лесно щяхме да изгубим спечелените вече мачове с Нафтата и Локо Сф.
Осама не е по-слаб от Цонков, даже владее и пази по-добре топката, освен това е само на 21 години. Но след втория кръг Херо строи играта на отбора върху 3-ма разиграващи халфа - Балтанов, Амари, Манзоро. И тримата са класни футболисти за България, последните двама на по 21 години. Не съм сигурен дали е прав, но нямам право и да му се бъркам, пък и никой друг от нас. Дано успее. Нямам нищо и против Цонков, но там възникна пак въпроса с парите. Знам, че Херо е изпратил Маслов да го уговаря да се връща, но Цонков отговорил, че е обиден. Между впрочем все още е в Бургас, вчера го видях.
[/center]
[/center]
[/center]