Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот MAЙOPA » 03 сеп 2013 19:20

smoothc написа:
Devilment1878 написа:Кажи ми какво общо имат Уелбек,Карик,Клевърли и Андерсон с Коентрао? :shock:
Пак ти казвам,това че взимаш много футболисти не значи абсолютно нищо.А и все пак сме шампиони,т.е този отбор бил най-добрия в Англия преди няколко месеца,и същия този отбор надигра РеалМ.От една загуба срещу Ливърпул оревахте навсякъде.А всъщност нищо не е станало,и преди сме падали от Пуул и то с по-големи резултати.И какво от това? С Рууни,Рафаел,Фелайни и Кагава отбора ще бъде много по-различен.
Същата е работата с Йозил,защо не сме се били намесили.....от какъв зор? Знаете ли че Йозил и Кагава играят на един пост? За Ерера разбирам разочарованието на някой,но за Йозил? Хем след мач с Пуул товарите Мойс че не взел в групата Шинджи,хем искате Йозил? Малко не се вързва :lol:

1.Там е работата,че нямат нищо общо..и дори затова попитах теб :) Определяш Коентрао като супер неадекватен и в този ред на мисли те попитах:А какво трябва да се каже за Уелбек,Карик,Клевърли и Андерсон,щом Коентрао е неадекватен!?
2.Хайде,хайде..стига с тези заучени фрази:"Бил най-добрият"...Не съм предполагал,че ще го кажа,но знаеш ли(погледнато от друг ъгъл) за какво индикират прекаленото много обрати,още повече за отбор като Юнайтед!?...За нестабилност в защитата и дезорганизация в халфовата линия,а и още повече че основния виновник за положителната развръзка и печеленето на точки,бе само и единствено Робин ван Перси! Футболът е колективна игра,но благодарение на неговата индивидуална класа,Юнайтед спечели толкова ценни точки(които в крайна сметка бяха и в основата на 20-титла за Юнайтед).
В един шампионски отбор,на първо място е най-важно да има синхрон между защитата-халфовата линия(движещата сила)-нападението(реализацията)...за справка виж:Юнайтед 1999,Юнайтед 2008,Барса 2009,Байерн 2013 ;)
Другото важно нещо е,че жизнения цикъл на този отбор на Юнайтед е между 3-4 фаза(от 4-възможни),което предполага едно солидно "отнемане" и съответно надграждане с опитни и класни футболисти,защото в противен случай нещата няма да бъдат така,както би трябвало да прилягат на един топ отбор!
Сър Алекс в продължение на 2-3 сезона се опитваше да "замаскира" очевидните проблеми на отбора в халфовата линия-преквалифицирайки играчи,връщайки Скоулси,прекалено висока честота на ротационния принцип,което в крайна сметка...пряко рефлектира върху стабилността и т.нар динамика на халфовата линия на отбора.Ясен пример за това е,моментите в които Ван Перси просто няма ден(както се казва)...при такива случаи,когато нападателите ти са в период на спад или нещо подобно,при големите отбори напреден план изпъква т-нар мощ и взаимстване на индивидуалноста на лидерите от халфовата линия(нещо,което в Юнайтед тотално липсва в последните 2-3 сезона),докато при отбори като Байерн,Реал,Барса,дори Борусия...е пряко изразено и колкото и странно да звучи...при тях,пряката зависимост от т.нар нападател/страйкър...е сякаш притъпена и цялата динамика и отговорност за успехите е "прехвърлена" изцяло върху халфовата линия! Пр.Когато Меси няма ден,напреден план идват Шави,Иниеста,Педро,Сеск..когато Роналдо няма ден,напреден план идват Модрич,Йозил,Шаби...когато Гомез или Манджукич нямат/ха ден,на помощ идват Мюлер,Швайни,Робен,Рибери...когато Левандовски няма ден,напреден план идва/ха Гьотце,Гюндоган,Ройс и така...
Мисля,че илюстрирах доста подробно това,което мисля че е важно да се знае,нали така ;)

3.От загуба до загуба...има огромна разлика! Феновете на Пуул сигурно оргазъм са получили,но това е друга тема...Но тънкия момент е,че тази загуба дойде след отвратителна игра,липса на синхрон в халфовата линия,поредно залагане на едни и същи изроди в средата и тотално отсъствие на мотивация и жажда за успех в този двубой!

4.Пич,ти сериозно ли си мислиш че някой изобщо му пука за Йозил!?
Негово е решението,негов е последния избор,така че...Но по-деликатния въпрос е,НЕ защо не сме се включили в борбата,а това че Арсенал от раз вадят 45-50млн за този трансфер,който е перфектен и целесъобразен по своите мащаби ;) Докато Юнайтед,цяло лято се заиграва със Секс,че първа оферта,че втора,че пета и тнт...а и в крайна сметка Сеск е уникален играч,който със сигурност щеше да помогне страшно много на отбора,но подобно на Роналдиньо и Кака преди години...за 5-10млн отгоре си направихме та**к и ги изпуснахме ...и в крайна сметка кой губи от цялата тази работа !? Само и единствено Манчестър Юнайтед!

+1878 ;)
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 сеп 2013 19:36

Ето как се представя новото ни попълнение:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mZFuxC1bdUk[/youtube]

От моя гледна точка направихме страхотен трансфер. Гледах мачове на Евертън само заради Фелайни. Когато имахме мач срещу тях, се молех да не играе, защото ни е**** майката отвсякъде! Мощен, здрав, техника и поглед върху играта. Мисля, че имам шанс да "изяде" Яя Туре :)

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 03 сеп 2013 19:49

И аз съм на мнение,че това е много добър трансфер за нас има поглед върху играта,техничен борбен и вкарва много голове с глава пази много добре топката.Прекрасен трансфер за нас.
Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 03 сеп 2013 19:52

Понеже 1 месец ме нямаше и не следих много нещата, затова искам да попитам какво става с Рафаел и Фабио? Защо не играят? Контузени ли са?
Същият въпрос за Кагава?

Иначе цяло лято чакахме за един... Фелайни! Това беше ясно отдавна, но не знам защо чакахме последния момент. Яд ме е, че това момче от Атлетик не дойде, голям талант е, дано продължил да го следим.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 сеп 2013 19:54

Отдавна исках такъв играч в Юнайтед, който буквално да мачка в центъра на терена и да разказва играта на ниските техничарчета :) В Англия има само двамата такива играчи с подобна характеристика. Е, съвпадение или не и двамата вече са в град Манчестър - Фелайни и Туре 8-)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 сеп 2013 19:55

tevez написа:Понеже 1 месец ме нямаше и не следих много нещата, затова искам да попитам какво става с Рафаел и Фабио? Защо не играят? Контузени ли са?
Същият въпрос за Кагава?

Иначе цяло лято чакахме за един... Фелайни! Това беше ясно отдавна, но не знам защо чакахме последния момент. Яд ме е, че това момче от Атлетик не дойде, голям талант е, дано продължил да го следим.

Рафаел се контузи на мача с Уигън и скоро се очаква да е в игра. Фабио е с треньорска контузия, Кагава също на този етап.

п.п. Само класирането след мача с Пуул не съм направил ;)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 сеп 2013 20:04

Tottenham: £107.2m
Man City: £102.8m
Chelsea: £68.5m
Liverpool: £51.2m
Arsenal: £44.8m
Southampton £34.8
Man Utd: £29m

Време е отново да клатиме тези с паричките 8-)

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 03 сеп 2013 20:09

Искам 15 гола за Фелайни този сезон :lol: Много ми е любопитно кой ще играе до него.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 сеп 2013 20:11

Карик, няма кой друг :) Клев ще бъде използван за ротация в сгъстения цикъл от мачове.

Потребителски аватар
Devilment1878
Контакти:

Мнениеот Devilment1878 » 03 сеп 2013 20:31

MuFc1878 написа:Карик, няма кой друг :) Клев ще бъде използван за ротация в сгъстения цикъл от мачове.

Или един триъгълник:
Рууни
Кагава-Маруан
:roll:
Прекалено офанзивно,но що пък не? Маруан ще играе малко по-назад.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/439/4231439W.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Манчестър Ю”