Топ 10 футболни трансфери - лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Re: Топ 10 футболни трансфери - лято 2013

Мнениеот McLovin » 03 сеп 2013 15:34

Балкански Орел написа:
McLovin написа:
Балкански Орел написа:Бях гледал преди 1 месец мач от Аржентина, ако знаете каква страст, какви хореографии, какви песни и какви агитки имат...Модерния футбол и УЕФА съсипаха тези неща в Европа, само тука на Балканите и в Русия все още държим страста и публиките от едно време.

Каква страст кипи по нашите стадиони с 20 човека на тях, разглезените западняци ако ни видят просто "нема им се верва" :roll: В Махачкала, Краснодар, Казан и Сибир е почти същото...

Е стига де, къде в Англия ще видиш агитка като на Левски,ЦСКА,Ботев и Лкоко (П) ? С знамена димки и рев ? Агитките на Спартак,Зенит и ЦСКА (М) също са много добри.Малко сме, но не сме заприличали на западните публики, да чоплим свемки и да викаме Cammon Levski, Cammon Levski :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Е гореизброените са агитките. И като се има предвид размерите на Русия не е нещо впечатляващо. Пък и нашите публики оредяват с всеки изминал ден...
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 03 сеп 2013 16:14

Devilment1878 написа:Бейл ще надмине и трансфера на Торес в едни други класации :lol:

Ахъъъъъм...и аз съм на това мнени,макр че си избиха половината пари и то не от кой да е,а от Венгер!?!?!?!?!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 03 сеп 2013 16:47

whitebear написа:
messi7 написа:Кинтите съсипват хората...

На теб ако друга фирма ти предложи, заплата 3-4 пъти по-висока от моментната ти, няма ли да отидеш ? Особено ако знаеш, че ще можеш да работиш само около 10-12 години.

Със 4 милиона на година няма да останеш гладен и да откажеш 8 мил. . Пък и футбола не е просто професия , особено на такова високо ниво .

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 03 сеп 2013 17:26

За мен супер трансфер е Миньоле. Ливърпул отдавна не е имал толкова добър вратар. 8-)

По първото - по-голяма глупост нямаше как да се изръси - че кой в днешно време не се бори за пари. Искам и мен пари да ме "съсипят".
А по второто - Че на Рейна какво му беше? Много добре си вардеше човека и направо се учудих че са го сменили. На мен Рейна ми харесва много като вратар.

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 03 сеп 2013 18:20

galin56 написа:
За мен супер трансфер е Миньоле. Ливърпул отдавна не е имал толкова добър вратар. 8-)

По първото - по-голяма глупост нямаше как да се изръси - че кой в днешно време не се бори за пари. Искам и мен пари да ме "съсипят".
А по второто - Че на Рейна какво му беше? Много добре си вардеше човека и направо се учудих че са го сменили. На мен Рейна ми харесва много като вратар.

Значи не си го гледал последните 2 сезона. Тоя вратар шиеше гол след гол.В грешната врата.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 04 сеп 2013 14:25

общо взето най-куция ....най-скъп!
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Върни се в “Футбол - Свят”