Вече официално , Варна е вторият по големина град

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Вече официално , Варна е вторият по големина град

Мнениеот CTAHKO » 03 сеп 2013 16:21

W84me написа:
djambaza написа:Голям келепир! Дори най-населения да стане, все тая. Тук освен за продавачки, миячки и сервитьорки, няма работа. Замина си завода, последния кораб хвана пътя, сега на ред е и КРЗ. Никаква промишленост, никакво развитие последните 10 години, особенно. Незнам подобен фактор като брой на населението, кому е повод за гордост? Бургас за няколко години отидоха толкова далеч пред Варна, че няма база за сравнение вече. Няма смисъл да се обръща темата на спор Варна или Пловдив, всеки си харесва своето, явно ;) Мога да си пожелая само да станем поне втори по приходи и последни по безработица. Густо ми е, Варна :lol:

Има работа във Варна за хора с правилното образование. ;)

...за по 500лв 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 03 сеп 2013 16:21

CTAHKO написа:Темата веднага претърпя своята метаморфоза и се превърна в Пловдив vs Варна :lol: :lol: :lol:

Това беше очаквано и резонно.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 03 сеп 2013 16:22

На Черноморието ли :lol:
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
djambaza
Контакти:

Мнениеот djambaza » 03 сеп 2013 16:24

W84me написа:
djambaza написа:Голям келепир! Дори най-населения да стане, все тая. Тук освен за продавачки, миячки и сервитьорки, няма работа. Замина си завода, последния кораб хвана пътя, сега на ред е и КРЗ. Никаква промишленост, никакво развитие последните 10 години, особенно. Незнам подобен фактор като брой на населението, кому е повод за гордост? Бургас за няколко години отидоха толкова далеч пред Варна, че няма база за сравнение вече. Няма смисъл да се обръща темата на спор Варна или Пловдив, всеки си харесва своето, явно ;) Мога да си пожелая само да станем поне втори по приходи и последни по безработица. Густо ми е, Варна :lol:

Освен морското образование, което имам аз, незнам кое друго е правилно за този град, но дори с него, не се вписвам в работещите в града, защото работя за чужда фирма и се давя в морето.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 03 сеп 2013 16:29

djambaza написа:
W84me написа:

Освен морското образование, което имам аз, незнам кое друго е правилно за този град, но дори с него, не се вписвам в работещите в града, защото работя за чужда фирма и се давя в морето.

Скоро смятах че във Варна са затворили поне 10 завода от 1989 насам ... Няма рецепта за образование, ама лафа за моряците е: като дялан камък сме дет ни сложиш там пречим ;) ... аз преча на брега :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Remi Gaillard
Контакти:

Мнениеот Remi Gaillard » 03 сеп 2013 16:33

Не че ми пука, но това политиците и журналистите казват на черното бяло... Някой лъже...

http://marica.bg/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B2-%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B8-%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B0-%D1%81-4385-%D0%B4%D1%83%D1%88%D0%B8-%D0%B2%D1%81%D0%B5-%D0%BE%D1%89%D0%B5-%D1%81%D0%BC%D0%B5-%D0%B2%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8-news145025.html

Тук се казва, че Пловдив е втори... статията е от преди 2 дена...

Както и да е...

Пловдив ако ще и 10ти да е, за мен ще е най-хубавия град, въпреки че и Варна и Пловдив изостават ужасяващо от София, за съжаление...
Майката на Иванчо му дава 50 стотинки за закуска и той ги изял...

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 03 сеп 2013 16:36

КМЕТА дето ни обеща ЕВРОПЕЙСКО бъдеще искам да го замоля да вземе да оправи шахтата на кръговото до Корабно машиностроене, че вече 3-4-5 седмици стои разбита. Хората чинно я ограждат с подръчни материали, ама някак си НЕ Е ЕВРОПЕЙСКО !!!!!!!
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 03 сеп 2013 16:36

http://www.narodnodelo.bg/news.php?news=76497
за Станко, да чете кой де факто загроби Варна...327 000 000 лева....
И аз искам някой ден тук да направят втори мост, да има още едно пристанище.
Някой помни ли , че беше изготвен и приет проект за огромен зоо-парк(втория по големина в Европа), и не знайно защо когато трябваше да започне , Станишев го блокира.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 03 сеп 2013 16:58

само да вметна, че тези данни са за общините Пловдив и Варна. Община Пловдив включва само Пловдив, община Варна включва Варна и група села. Оттам идва и разликата. Данни за градовете излязоха при преброяването на нси и Пловдив "води" с около 5000 души.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 сеп 2013 16:58

HEATSEEKER написа:http://www.narodnodelo.bg/news.php?news=76497
за Станко, да чете кой де факто загроби Варна...327 000 000 лева....
И аз искам някой ден тук да направят втори мост, да има още едно пристанище.
Някой помни ли , че беше изготвен и приет проект за огромен зоо-парк(втория по големина в Европа), и не знайно защо когато трябваше да започне , Станишев го блокира.

Прочетох статията и ти изпратих мнението си на ЛС :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Черно море”