Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот mistreated » 03 сеп 2013 15:35

Tommi написа:Йоканович не е виновен, защото с тези играчи - толкова. Той не говори "велики работи" като Стойчо и после да се чуди кой да обвини. Заяви в прав текст, че той не е изгонил четиримата и други такива неща.
За юношите не ме питай мен. Аз не съм от хората, които искат юноши на всяка цена, няма значение дали могат или не могат.

Тогава Сираков е виновен, нали така излиза? Защо срещу Сираков няма помия?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 03 сеп 2013 15:45

memnto написа:
blue avalanche написа:
Tommi написа:Йоканович не е виновен, защото с тези играчи - толкова. Той не говори "велики работи" като Стойчо и после да се чуди кой да обвини. Заяви в прав текст, че той не е изгонил четиримата и други такива неща.
За юношите не ме питай мен. Аз не съм от хората, които искат юноши на всяка цена, няма значение дали могат или не могат.

И за още някои неща не говори Йоканович:за "говежди стадиони",за Директиви... ;)

То на Мрънчо само това му остана, + да надъхва публиката.

Ти откога не си чувал Стойчо да говори подобни неща?

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 03 сеп 2013 15:47

Не мога да ти отговоря със сигурност, но това не означава, че само това му е останало. Или искаш да кажеш, че и това не може да прави вече? :roll:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 сеп 2013 15:47

mistreated написа:
memnto написа:
blue avalanche написа:

И за още някои неща не говори Йоканович:за "говежди стадиони",за Директиви... ;)

То на Мрънчо само това му остана, + да надъхва публиката.

Ти откога не си чувал Стойчо да говори подобни неща?

А да си чувал някой от треньорите в Левски ИЗОБЩО да ги говори?Я.Петров,Гонзо,Достанич,Костов,Митев,Илиев...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 03 сеп 2013 15:51

blue avalanche написа:А да си чувал някой от треньорите в Левски ИЗОБЩО да ги говори?Я.Петров,Гонзо,Достанич,Костов,Митев,Илиев...

А аз някъде да съм споменал подобно нещо? Тук говорим за помията, която се хвърля по ЦСКА в медиите, а в същото време за същите резултати и абсолютно неадекватните действия на сините управници не се отваря и една дума. Факт!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 сеп 2013 16:01

mistreated написа:
blue avalanche написа:А да си чувал някой от треньорите в Левски ИЗОБЩО да ги говори?Я.Петров,Гонзо,Достанич,Костов,Митев,Илиев...

А аз някъде да съм споменал подобно нещо? Тук говорим за помията, която се хвърля по ЦСКА в медиите, а в същото време за същите резултати и абсолютно неадекватните действия на сините управници не се отваря и една дума. Факт!

Ами НЕ Е ФАКТ!Отвори "7 дни спорт",например и ще видиш,че и играта,и трансферните провали в Левски се подлагат на унищожителна критика.Впрочем,няма нужда медиите да го правят при,когато Тонев сам си призна за трансферните грешки.Да си чул нещо подобно от някой ръководител или треньор в ЦСКА?Да си чул Младенов ИЗОБЩО...НЯКОГА...да се САМОкритикува?
ПП.Е,няма как в медиите да пишат,че служителите в Левски от 7 месеца не са взимали заплати,при положение,че редовно си ги получават. ;)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 03 сеп 2013 16:11

След 0:0 с Ботев Пд
Нов провал на ЦСКА, не може да вкара
Реферът отменя гол на Анисе, възпитаниците на Мъри изпускат победата на Армията

На първа страница в 7 дни спорт. 0:0 е провал за ЦСКА, но не и за прехваленият отбор на Стоилов. ЦСКА изпуска поне 2 пъти повече положения от Ботев, но според вестникът е било точно обратното.

В същото време "Късметът и Райков спряха Левски за победа над Черно море" - ***.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 03 сеп 2013 16:15

Иво Тонев поиска доживотно наказание за съдията, който поряза Левски в Ловеч

Ето и колко не ревете и не притискате съдии и БФС!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 03 сеп 2013 16:31

Ами НЕ Е ФАКТ!Отвори "7 дни спорт",например и ще видиш,че и играта,и трансферните провали в Левски се подлагат на унищожителна критика.Впрочем,няма нужда медиите да го правят при,когато Тонев сам си призна за трансферните грешки

Eто един нагледен пример,как всичко,което се случва в ЦСКА е негативно и обратно на това ,което се случва в Левски.(което е винаги положително)

Ръководството на Левски не възнамерява да привлича бившата звезда на Тотнъм и френският национален отбор Паскал Шимбонда.
Въпреки че е известно име в световния футбол и бранителят дори има във визитката си сребърен медал с „петлите“ на Мондиал 2006, шефовете на „Герена“ не искат да повтарят стари грешки.34-годишният защитник не е играл професионално от сезон 2011/12, когато се подвизава с Донкастър в Чемпиъншип.
Столичани се опасяват, че Шимбонда е в слаба форма, а А група започна е в разгара си, което ще направи по-трудна климатизацията на играча в България.
Сините не искат да действат на трансферния пазар като вечния съперник ЦСКА, за когото дори старши треньорът Стойчо Младенов каза
неколкократно, че правят аматьорска селекция.26-кратните шампиони нямат никакво намерение да реанимират залезли бивши звезди, както правят в момента „червените“ с Мамади Сидибе и Брайън Хауърд.
Друга основна причина за отказа за трансфер на бившия съотборник на Бербатов в Тотнъм е, че Левски неведнъж се е опарвал по подобен
начин с играчи като Сюлейман Диамутен, Андвеле Слори и Тони Калво.

Колко добре са извадени думите на Стойчо от контекста и едва ли не,последният е изкаран аматьор.(като думите на Стойчо бяха ,че селекция се прави на аматьорски принцип,чрез дивидита ,клипчета от ютуп и предложения от познати и приятели).Да не говорим за очеизваждащата,нарочно направена съпоставка между селекцията на ЦСКА и тази на Левски.И как червените реанимират залезли бивши звезди от английската висша лига,а нито дума за реанимирането на "световните" звезди "Деко" и Макриев !!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 03 сеп 2013 16:46

Димитър Бербатов се завърна в България и му предстои да преговаря с ръководството на ЦСКА. Звездата на родния футбол е бил поканен от Александър Томов да подаде ръка на "армейците", като си закупи акции.

Бившият политик и Бербатов вече са стартирали разговорите. На два пъти са се срещали в Лондон, докато Томов имал визити в Англия.

Сега Митко ще седне на масата за преговори с Томов и на българска земя. Срещата им ще се случи или преди бенефиса на Стилиян Петров или след него. В неделя нападателят на Фулъм ще бъде в Глазгоу за събитието на стадион "Селтик Парк", след което отново ще се завърне в София. В България Митко ще остане до следващата сряда, използвайки паузата в английското първенство заради световните квалификации.

Вече 31 човека са си купили големи пакети акции на ЦСКА. Сред тях има много известни личности. Двама са членове на Управителния съвет на клуба в предишни управления. Освен това вървят много усилени преговори с Мартин Петров и Стилиян Петров, като идеята на Томов и компания е те също като Бербо да подадат ръка на ЦСКА. Почти сигурно Марто ще се навие да го стори, докато за Стенли още не е ясно. Стойчо Младенов също вече се е сдобил с акции на любимия си клуб.

Поръчани са нови седалки за сектор Г и проекта е готов.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”