Tommi написа:mistreated написа:
Критика към играта, не е помия срещу Сираков, Йоканович и Тонев! Има разлика. А и тримата изброени имат вина за слабата игра на Левски, или не си съгласен? С какво положението, в което се намира Йоканович откъм условия на работа е по-трудно от това на Младенов, та него не го критикуват медиите? С какво допринесоха Тонев и Сираков за развитието на отбора ви към по-добро с действията си?
Не съм напълно съгласен, че тримата имат вина за слабата игра, но това е друга тема.
Разликата между Йоканович и Стойчо не е толкова в обстановката, колкото в манталитета и поведението. Към този момент няма за какво да бъде обвиняван. Казва всичко така както е.
Аз пък изобщо не мисля, че Стойчо има вина за всички проблеми в ЦСКА, но медиите едва ли не го изкарват главния виновник!
И кой, ако не ръководството на Левски носи вина за слабата игра на Левски и ПОДЧЕРТАВАМ - абсолютно никаквия напредък, откакто Йоканович пое поста!
Какво толкова е казал в прав текст Йоканович? Че не му водят исканите от него играчи, че не разполагал с качество и ала бала. Ама когато Стойчо го оставиха без играчи преди първия мач в ЕКТ, когато заради глупостите на Титан стояхме 4-5 кръга без картотеки на новите и той го казваше пред медиите, го наричахте мрънкач, нали? Сега Йоканович бил казвал всичко "както си е". Ебаси двойния аршин, с който мерите!
И къде са ви юношите на вас? Като няма играчи вашия треньор, защо не видяхме нито един в първия отбор, освен медийната звезда Вутов? Къде са Попадийн, Цоневи и кой ли още не? Защо не ги налага, а прави всевъзможни размествания на постовете, само и само да не ги пусне?
Когато Стойчо пуска Долапчиев за по 10-15 мин е страхливец, въпреки че Чочев е всеки мач титуляр, а Карачанаков не играе само заради безобразната си форма. Ама вашия е велик треньор. Е айде извинявай, ама прекалявате в тъпотиите си!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...