Ботев Пд - Мечтата на живота ни!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Цял свят пее: ВИВА КАНАРИ
Поздрави от Брюксел. Тука всеки трети отбор има жълто в екипа си, а знамето на фламандците е черен лъв на жълт фон ... мания.
105 години / 4 поколения ботевисти!
и столицата на европа е наша
бон шанс канари

бон шанс канари

-
- Контакти:
Ей, да не забравите и за многото канари в Чикаго! Тука дори като си карам по улиците виждам коли окичени със знаменца. Ботев е един от най-обичаните отбори! Днес като чух "От кой отбор си" по телевизията и целият настръхнах. Искаше ми се толкова много и аз да съм на Колежа да извикам "ОТ Ботев Пловдив!" Поздрави на всички канари! Въпреки загубата в Ботев отново има надежда!
будапеща поздравява чикаго с песента "ЕЕЕЕЕЕЕ ЖЪЛТИ БОГОВЕЕЕ .."

-
- Контакти:
Наздраве на Будапеща и всички канари по света! Аз отивам да си пийна, че днес Морини и Карле ми напълниха душата. Защитата не ми хареса, обаче тези двамата много радват окото, а и Кабу ги надбягваше тотално. Много се борят момчетата.
И аз живея до Чикаго, а имам и приятел ботевист от Денвър (Колорадо)....САМО БОТЕВ 
П.С. Ако има и други канари от Чикато и околностите, моля да ми пишат на скайпа, може да се организирваме да гледаме заедно мачове и разни разпивки

П.С. Ако има и други канари от Чикато и околностите, моля да ми пишат на скайпа, може да се организирваме да гледаме заедно мачове и разни разпивки

What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
Sunway написа:И аз живея до Чикаго, а имам и приятел ботевист от Денвър (Колорадо)....САМО БОТЕВ
тук има няколко канари, които познавам. Ама много си далеч в тва студено Чикаго

студено и ощ ветровито
само един път съм била в чикаго, един викенд на далечната 2002, ама они вятръ ми разгони фамилията ... иначе много забележителен град; много интересен.

поздрави на канарите от чикаго ,работя с една майка на наше момче което е в чикаго и ми е разказала много неща за стабилната им организация . поздрави момчета и дано скоро любимия ни отбор ни зарадва с хубави победи !!!

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Botevultra написа:Ей, да не забравите и за многото канари в Чикаго! Тука дори като си карам по улиците виждам коли окичени със знаменца. Ботев е един от най-обичаните отбори! Днес като чух "От кой отбор си" по телевизията и целият настръхнах. Искаше ми се толкова много и аз да съм на Колежа да извикам "ОТ Ботев Пловдив!" Поздрави на всички канари! Въпреки загубата в Ботев отново има надежда!
настръхнах от кеф като го четох