Alexx написа:Фелайни е страхотен играч, но Юнайтед имаше нужда от по-креативен полузащитник.
Е Фелайни в Евертън много често играеше халф зад нападателя и се справяше много по-добре, от колкото като опорен полузащитник.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Alexx написа:Фелайни е страхотен играч, но Юнайтед имаше нужда от по-креативен полузащитник.
MAЙOPA написа:milka написа:Мойс цяло лято плямпа колко му бил добър отбора и как не му трябвало играчи ... и на края взе от Евертън , бившият си отбор щото от другаде все му отказаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
милка,тежко ли е 24-години без титла
,и 5-години без топ-4
,тази години сте някъде 8-9място
,ооо мърси-мъкаа
MuFc1878 написа:Мисля, че беше грешка даването под наем на Лукаку за 2-ри път. Доста повече работа щеше да свърши от Торес, че дори и от Ба. Но Жозето си знае най-добре
iliyan написа:И последно с Ерера какво е станало ?! Или пак се оказа кисело гроздето ?!
Юнайтед не е искал Ерера, Атлетик преговарял със самозванци
MuFc1878 написа:Юнайтед не е искал Ерера, Атлетик преговарял със самозванци
boabbb написа:alexveselinov написа:MuFc1878 написа:Мисля, че беше грешка даването под наем на Лукаку за 2-ри път. Доста повече работа щеше да свърши от Торес, че дори и от Ба. Но Жозето си знае най-добре
Може би го наказаха за пропуснатата дузпа на финала
Едва ли. Да дадеш на циганин да бие дузпа не е много умно по принцип.
MuFc1878 написа:Мисля, че беше грешка даването под наем на Лукаку за 2-ри път. Доста повече работа щеше да свърши от Торес, че дори и от Ба. Но Жозето си знае най-добре
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], Los Che и 1 гост