Локомотив Пловдив - Локомотив София А Група 02.09.2013 7кръг
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив Пловдив - Локомотив София А Група 02.09.2013 7кръг
Досега не бях гледал мач на Локо СФ, но с тази си игра са 2ри подгласник за Б група след Пирин.
est. 1912
Нико написа:Надявам се да победим , ама като гледам в титулярният състам Крачунов,Габриел и Камбуров имам определени притеснения за мача!!!Дано не съм прав!
Те пък взеха ,че вкараха головете!!!!!!!!
-
- Контакти:
напиши същото и преди др ма4 хихихихи
-
- Контакти:
Жоржиньо написа:Мача е кристален Х,нали ЛокО София тря да печелят точки
тря ама срещу вас
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Ей...убийте ме, майна играта на отбора при Ал. Станков продължава да бъде голяма загадка за мен.
Продължавам да не разбирам идеите и философията на нашия тренер минаващ за доказан български специалист.
Играем мача почти на ходом, защитниците ни се чудят, на кой да подадат кълбото, тъй като няма нкаква свръзка между линиите - защита-халфове-нападение.
И изведнъж бум - гол ей тъй дошъл от нищото.Като вкараме гол нито можем да успокоим играта, нито да задържим топката нито пък си имаме на идея, как да подходим в мача.
Аз се хващам за главата, честно...може би щото във всичко търся някаква логика, която така и не мога да открия в играта на отбора и в стила, който Станков се опитва да изгради.
На някой направи ли му впечатление, колко странно са разположени нашите футболисти по терена?
Не знам бе, майна на мен ли нещо ми има? Прекалено критичен ли съм?!
Продължавам да не разбирам идеите и философията на нашия тренер минаващ за доказан български специалист.
Играем мача почти на ходом, защитниците ни се чудят, на кой да подадат кълбото, тъй като няма нкаква свръзка между линиите - защита-халфове-нападение.
И изведнъж бум - гол ей тъй дошъл от нищото.Като вкараме гол нито можем да успокоим играта, нито да задържим топката нито пък си имаме на идея, как да подходим в мача.
Аз се хващам за главата, честно...може би щото във всичко търся някаква логика, която така и не мога да открия в играта на отбора и в стила, който Станков се опитва да изгради.
На някой направи ли му впечатление, колко странно са разположени нашите футболисти по терена?

nikistlp написа:Нико написа:Надявам се да победим , ама като гледам в титулярният състам Крачунов,Габриел и Камбуров имам определени притеснения за мача!!!Дано не съм прав!
Те пък взеха ,че вкараха головете!!!!!!!!
Супер!Радвам се че не познах!
Честита победа на Пловдивчани! Въпреки лошите определения за съперника ни, днес се получи добър мач, в който ние победихме заради факта, че играхме малко по-добре от предишните няколко мача и заради това, че имаме няколко футболисти с доказани качества..............,заради които отигравания вкарахме головете! Локо Сф тепърва ще изненадват критиците им с победи и те тепърва предстоят! Хубаво е, че днес ние ги бихме и то съвсем очаквано и заслужено!
В тази връзка искам да изкажа възмущението си от заглавието, което е публикувано след този мач, именно в този сайт...............! След равния си с Цска, победата над Левски и то в София(двата мача и независимо от кризата в тези отбори), после победа над носителя на купата и суперкупата(победил Левски Лудогорец за тези трофеи), загубата от Черно-море(смачкал шампиона от последните 2 години) и загуба от самия шампион, не и без липса на късмет, днес Пловдивския Локомотив, на собствен терен(в случая без голямо значение имайки в предвид обстоятелствата.....) победи закъсалия не от вчера съименник от столицата!
Е,срамно да се пишат подобни заглавия.......! Най-малкото, не е адекватно по адрес на отбора, който може би е единствения през последните 50 години, който не е падал в два поредни мача от "грандовете" на страната и то като гост, и който в момента е на 4-то място във временното класиране, преди Левски и Цска
Това го казвам не от гордост, защото сме едва в 7-мия кръг, а защото, ако на мястото на Пловдивския клуб беше някой друг от прехвалените........ и тези, които имат медиен комфорт......., заглавието щеше да е далеч в полза на победителите!
Ето това е!
Иначе, аз лично все още имам огромни забележки за играта ни в момента ..............! Дано в паузата да поправим поне част от тях......!
За дербито фаворита естествено е по-богатия клуб, който е и по-обигран и изграден от доста повече време от нашия, но все пак това са само фактите, а в това дерби, те не веднъж са били "разпердушинвани" именно от Локомотив Пловдив ! ...............
Дано и в това дерби да ги опровергаем!
Всичко, освен победа за домакините ще е срам за тях така, че ние няма от какво да се притесняваме!
Ако паднем, никой няма да е особено изненадан(не и враговете ни).......... Не загубим ли, жълтия цирк ще се разрази в пълна сила!
Мисля, че този път ще вземат сериозни мерки, във всяко едно отношение, за да ни бият!? За това имат пълната мощ, погледната от всяка една гледна точка!?..........................Така обаче ще е много по-сладко за нас, ако за кой ли път ги издокараме!? САМО ЛОКО!
В тази връзка искам да изкажа възмущението си от заглавието, което е публикувано след този мач, именно в този сайт...............! След равния си с Цска, победата над Левски и то в София(двата мача и независимо от кризата в тези отбори), после победа над носителя на купата и суперкупата(победил Левски Лудогорец за тези трофеи), загубата от Черно-море(смачкал шампиона от последните 2 години) и загуба от самия шампион, не и без липса на късмет, днес Пловдивския Локомотив, на собствен терен(в случая без голямо значение имайки в предвид обстоятелствата.....) победи закъсалия не от вчера съименник от столицата!
Е,срамно да се пишат подобни заглавия.......! Най-малкото, не е адекватно по адрес на отбора, който може би е единствения през последните 50 години, който не е падал в два поредни мача от "грандовете" на страната и то като гост, и който в момента е на 4-то място във временното класиране, преди Левски и Цска

Това го казвам не от гордост, защото сме едва в 7-мия кръг, а защото, ако на мястото на Пловдивския клуб беше някой друг от прехвалените........ и тези, които имат медиен комфорт......., заглавието щеше да е далеч в полза на победителите!

Ето това е!
Иначе, аз лично все още имам огромни забележки за играта ни в момента ..............! Дано в паузата да поправим поне част от тях......!
За дербито фаворита естествено е по-богатия клуб, който е и по-обигран и изграден от доста повече време от нашия, но все пак това са само фактите, а в това дерби, те не веднъж са били "разпердушинвани" именно от Локомотив Пловдив ! ...............
Дано и в това дерби да ги опровергаем!
Всичко, освен победа за домакините ще е срам за тях така, че ние няма от какво да се притесняваме!
Ако паднем, никой няма да е особено изненадан(не и враговете ни).......... Не загубим ли, жълтия цирк ще се разрази в пълна сила!
Мисля, че този път ще вземат сериозни мерки, във всяко едно отношение, за да ни бият!? За това имат пълната мощ, погледната от всяка една гледна точка!?..........................Така обаче ще е много по-сладко за нас, ако за кой ли път ги издокараме!? САМО ЛОКО!
Последна промяна от fire на 03 сеп 2013 15:23, променено общо 3 пъти.
Ванко_Ултраса написа:Ей...убийте ме, майна играта на отбора при Ал. Станков продължава да бъде голяма загадка за мен.
Брат, "когато фактите говорят и боговете мълчат"!

И аз съм на твоето мнение, но в крайна сметка бием за пореден път, а това е най-важното!
Може пък, именно тази дезорганизация да ни помага все още!???
Наистина нямаме стил и организация в играта, освен индивидуалните качества на повечето ни футболисти, но може именно това да пречи на противниковите треньори да ни се противопоставят?...

Все пак, всички знаем оная за победителите...., дето не ги съдят!? Щом бием, значи всичко е ОК!
Относно играта май всички сме на едно и също мнение ...
Надявам се след паузата нещата да се променят с връщането в игра на Маламов и евентуалното включване на някое ново попълнение. САМО ЛОКО !

ПЛОВДИВ Е ... https://www.youtube.com/watch?v=GPA1t7Ank6c !!!
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Ми...да се успокоя тогава, щото аз сериозно взех да си мисля, че нещо ми има
Аз като гледам мач на Локомотив вкъщи - душата ми се пука, ве майна!
Не знам и вие ли сте така?
Братлета, абе да питам уважаемия футболен специлист г-н Станков има ли примен ден, че ми е много мерак да кръстосаме словесно "шпаги" с него?

Аз като гледам мач на Локомотив вкъщи - душата ми се пука, ве майна!
Не знам и вие ли сте така?
Братлета, абе да питам уважаемия футболен специлист г-н Станков има ли примен ден, че ми е много мерак да кръстосаме словесно "шпаги" с него?