А група,7 кръг:ЦСКА-Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

Re: А група,7 кръг:ЦСКА-Ботев

Мнениеот factotum » 02 сеп 2013 16:51

За всички мрънкащи и плюещи, искам само да почертая фактите:

Най-резултатно нападение с 15 отбелязани гола от началото на първенството. Това без Цветков и Виейра.
Класиране на 3-то място, една точка зад временния водач. Ако не беше фала с Любимец...
Иначе ни е срам и плюем. В това сме най-добри.
А на въпроса дали ми харесва играта на Ботев, ще отговоря така - на Барса ми харесва повече, обаче съм от Ботев Пловдив. Това е.

Класирането
ИзображениеИзображение

Тралала

Мнениеот Тралала » 02 сеп 2013 16:52

Ние комплекси от София нямаме. Нещо си се объркал. Просто не ви любим :)

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 02 сеп 2013 17:59

Значи спечелих бас с един от вас и един от наще, щото познах, че мача ще е Х. Та и двамата да ми се явят, за да им дам аватари. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 02 сеп 2013 19:52

Така беше :)

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 02 сеп 2013 20:00

COVINI написа:Момчета докога с този комплекс от София,същите сте като вашите градски приятели.Никога няма да имате фен клубовете на грандовете извън столицата.

Аз за пръв път чувам някой в Пловдив да се е напъвал Ботев да има фенклубове извън Пловдив :shock: . Изобщо как се реализира тази наша "мечта"? Плаща се на ключови медии да пишат за нас колкото за Левски и ЦСКА и чакаме 10-20 години? Има и по-смислени неща във футбола от това да имаш "милиони" имагинерни фенове. Ботев е обичан и уважаван в Пловдив и околността, футболистите биват разпознавани без проблем в кафенета и пицарии и са си като звезди тук. Мислиш ли, че като живея на 200 метра от стадиона и на още толкова от Стария Пловдив особено много ме интересува какво мислят за Ботев в Садово и одобряват ли възгласите: "К*р за София" ?
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 02 сеп 2013 20:20

COVINI написа:Момчета докога с този комплекс от София,същите сте като вашите градски приятели.Никога няма да имате фен клубовете на грандовете извън столицата.

Не се притеснявай и това ще стане :roll: ,полагаме основи :twisted: както и по малките като Лудите :idea: А вие ще станете като Сен Етиен :!:

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 07 сеп 2013 22:44

Aй някой кадемлия от нашите, няма ли да отвори тема за следващия кръг ? :)

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 07 сеп 2013 23:58

plan-2012 написа:Aй някой кадемлия от нашите, няма ли да отвори тема за следващия кръг ? :)

Още сме заети с контрапротеста, няма време :lol: .
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Върни се в “Ботев”