Никой не оспорва, но нали не си мислиш, че е по-добре да се изгони един играч, от колкото един треньор? Това е просто начин да го накараш да си тръгне сам. Разбира се, че причините са само и единствено от онзи мач, на който Чиликов не помисли, ама хич, какво трябва да каже.
А класата на Стоян, сравнена с тази на Ник е просто от друга планета. Правеше грешки, нормално е, но никога не съм изтръпвал при всяко едно положение пред нашата врата. Сега си гриза устните и езика, и ноктите, и всичко.
Черноморец (Бургас) - Литекс (Ловеч) - 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец (Бургас) - Литекс (Ловеч) - 0:0 FT
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Черноморец (Бургас) - Литекс (Ловеч) - 0:0 FT
Bourgas написа:Никой не оспорва, но нали не си мислиш, че е по-добре да се изгони един играч, от колкото един треньор? Това е просто начин да го накараш да си тръгне сам. Разбира се, че причините са само и единствено от онзи мач, на който Чиликов не помисли, ама хич, какво трябва да каже.
А класата на Стоян, сравнена с тази на Ник е просто от друга планета. Правеше грешки, нормално е, но никога не съм изтръпвал при всяко едно положение пред нашата врата. Сега си гриза устните и езика, и ноктите, и всичко.
Внимавай с гризането....... от някои атрибути ще се нуждаеш и по-нататък, все още минаваш за млад
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
- Der Führer
- Контакти:
Bourgas написа:Никой не оспорва, но нали не си мислиш, че е по-добре да се изгони един играч, от колкото един треньор? Това е просто начин да го накараш да си тръгне сам. Разбира се, че причините са само и единствено от онзи мач, на който Чиликов не помисли, ама хич, какво трябва да каже.
Да се освободи треньор за конфликт с играч ще е лош сигнал за останалите играчи . В това спор няма . Не оправдавам нито Стоян , нито Чилика за ситуацията в онзи мач ... но това не е причина някой да си ходи . Те и Рибери и Робен си разменаха шамари , но продължават да са част от Байерн .
Това че в последствие вместо да си кажат няколко мъжки думи насаме и да се забрави случая ( в името на отбора ) , единия от позиция на силата да тръгне да се доказва като по-голям мъж ... това поне за мен е трудно обяснимо . А , че Шейтанов е казал че вината е била в Стоян - не ме изненадва . Какво да каже друго , след като е част от треньорското ръководство . То по принцип всеки който си е тръгнал от Черноморец е виновен , а ръководството е безгрешно
Но след като селекцията се прави не според качествата на играчите , а според това кой на кого е симпатичен ... то тогава мястото което заема отбора си е реално - поне според мен.
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Жалко , че ги изтървахме тези. Стана много добър мач за нивото на А-група и само можем да съжаляваме за изпуснатите шансове.
Стртраничните съдии въобще не бяха на мача и с отсъствието си объркваха главния . Все пак за отбелязване е , че завършихме 11 на 11 , нещо , което много рядко ни се случва срещу отбора от "стадиона с циганската музика". Прави ми впечатление , че тази година доста цъкачи сме взели , а нямаме класически рендета. Без двама-трима по смели и остри биткаджии трудно ще се справяме . Настоящите футбалери със сини екипи са ми прекалено меки , даже малко нежни и трябва да влизат по-здраво в битаката , защото май още се пазят все едно са на проби , а то есенния полусезон преполови.
Искам да виждам агресивната игра с която миналата година бихме "Лудогорец" и която бе много успешно прекопирана от Гонзо в съботния мач "Черно море" - "Лудогорец".
Верно е , че на Стоян Колев са му предложени малко пари , въпреки , че са два пъти повече от цитираните ,но пак са малко за класата му. Проблемът му с Чилика според мен беше разрешим , но за мошенника Стойчо Младенов мисля , че беше предупреден.
Стртраничните съдии въобще не бяха на мача и с отсъствието си объркваха главния . Все пак за отбелязване е , че завършихме 11 на 11 , нещо , което много рядко ни се случва срещу отбора от "стадиона с циганската музика". Прави ми впечатление , че тази година доста цъкачи сме взели , а нямаме класически рендета. Без двама-трима по смели и остри биткаджии трудно ще се справяме . Настоящите футбалери със сини екипи са ми прекалено меки , даже малко нежни и трябва да влизат по-здраво в битаката , защото май още се пазят все едно са на проби , а то есенния полусезон преполови.
Искам да виждам агресивната игра с която миналата година бихме "Лудогорец" и която бе много успешно прекопирана от Гонзо в съботния мач "Черно море" - "Лудогорец".
Верно е , че на Стоян Колев са му предложени малко пари , въпреки , че са два пъти повече от цитираните ,но пак са малко за класата му. Проблемът му с Чилика според мен беше разрешим , но за мошенника Стойчо Младенов мисля , че беше предупреден.
- Der Führer
- Контакти:
anker1878 написа:Жалко , че ги изтървахме тези. Стана много добър мач за нивото на А-група и само можем да съжаляваме за изпуснатите шансове.
Моя грешка ... сега видях че съм написал лева вместо евро
Иначе - още след мача с Нефтохимик писах , че липсата на Цонков и Паланков отвори огромна дупка , която никой от наличните футболисти не е в състояние да запълни . Пък знаеш ли - Херо може и да е решил тая година отбора да "тики-така" подобно на Барса
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
anker1878 написа:......Верно е , че на Стоян Колев са му предложени малко пари , въпреки , че са два пъти повече от цитираните ,но пак са малко за класата му. Проблемът му с Чилика според мен беше разрешим , но за мошенника Стойчо Младенов мисля , че беше предупреден.
Уж си човек, близък до Управата, пък пускаш невярна информация. Предвид затягането на коланите, Тяната е бил съгласен да му се намали заплатата от 8000 на 6000 лв. Предложението обаче е било мах. 4000 лв. За много българи това са си много пари, но за нац. вратар са си подигравка. Не вярвам на слуха, че е възможно да се върне в Бургас под наем или под друга форма, при това ръководство.
Относно Чилика....хм....не знам. Вероятно Тяната би му простил за простотията, изречена пред цял сектор, защото е душичка. Аз не бих! Ама кой е тоя Чиликов бе?! Оня дето отиде в Левски и плю по отбора, който му е давал хляб до момента и бургаската публика! Е*ем го и мекерето!
На всичко отгоре Тяната му е и батко!
[center]
[/center]
[/center]Re: Черноморец (Бургас) - Литекс (Ловеч) - 0:0 FT
Опс, и аз съм объркал Мировите левове с евро 
[center]
[/center]
[/center]-
k.dimitrov
- Контакти:
anker1878 написа: Прави ми впечатление , че тази година доста цъкачи сме взели , а нямаме класически рендета. Без двама-трима по смели и остри биткаджии трудно ще се справяме . Настоящите футбалери със сини екипи са ми прекалено меки , даже малко нежни и трябва да влизат по-здраво в битаката , защото май още се пазят все едно са на проби , а то есенния полусезон преполови.
В отбора има такъв футболист - Осама Мрабет. Показа качества в контролите, показа ги и в мача с Черно море. Но, за мое учудване, Херо го държи резерва. Може би наистина има желание да промени тактиката в отбора. Не знам дали ще успее. Липсата на опорен халф особенно силно се почувства в мача с Ботев(нямаше кой да изнася топката) и в мача с Локомотив (нямаше кой да спира Маркиньос). В мача с Литекс стояхме по-добре на терена, явно се чувства промяната в постройката на играта, но бъдещето ще покаже дали Херо ще успее. Засега шансовете не са големи. Сякаш с опорен халф ще сме по-стабилни.
Сякаш с опорен халф ще сме по-стабилни.
Убеден съм. Бях го написал някъде. Цоньо ни липсва. С него и с Тяната на вратата съм сигурен, че към този момент щяхме да имаме в актива си поне с 4 точки повече. Един или двама опорни халфа щяха да ни бъдат опция в "специфичните" моменти от двубоите, където трябва да задържаме топката или да рушим офанзивата на съперника. Впрочем Яни Пехливанов може да играе на тази позиция и доказа, че е полезен там ( особено сезон 2011-2012, когато бихме Черно море във Варна с 2:0 ). Надали с такъв тип играчи толкова лесно щяхме да изгубим спечелените вече мачове с Нафтата и Локо Сф.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
anker1878 написа:Жалко , че ги изтървахме тези. Стана много добър мач за нивото на А-група и само можем да съжаляваме за изпуснатите шансове.