Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот MuFc1878 » 02 сеп 2013 08:42

Уелбек-Клевърли-Карик-Андерсон-Ашли :arrow: Около тези играчи ще се гради "силен" Юнайтед :| Директно отиваме към деградация с тях! Срещу толкова слаби Челси и Ливърпул да не можем да вкараме гол. На Анфийлд домакините да минат 2-3 пъти центъра цяло второ полувреме, същото важи и за мача със "сините", ами явно някъде нещата куцат. По принцип в повечето случаи тръгваме доста тромаво и макс 4-5 точки от първите 3 мача. Да мне и днес и да видим каква е крайната ситуация около "трансферите"!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 02 сеп 2013 09:10

MuFc1878 написа:Уелбек-Клевърли-Карик-Андерсон-Ашли :arrow: Около тези играчи ще се гради "силен" Юнайтед :| Директно отиваме към деградация с тях! Срещу толкова слаби Челси и Ливърпул да не можем да вкараме гол. На Анфийлд домакините да минат 2-3 пъти центъра цяло второ полувреме, същото важи и за мача със "сините", ами явно някъде нещата куцат. По принцип в повечето случаи тръгваме доста тромаво и макс 4-5 точки от първите 3 мача. Да мне и днес и да видим каква е крайната ситуация около "трансферите"!

Най-тъжната тема във форума на МЮ . 3 месеца влизаш във нея със надежда и " излизаш" със спомен за триото Уелбек , Клевърли , Андерсон и Ашли. Ах как бях забравил за трансфернияТ провал Ашли. Този във моя отбор " на село" , ще играе по 30 мин. САМО ако плаща банкета след мача .

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 02 сеп 2013 18:24

[center]Най-тъжното е че Дейвид Мойс си мисли, че щом сър Алекс е станал треньор с този отбор, то и той може да постигне същото. Да ама не, само Фърги можеше от тези играчи да извлече най-доброто и да ги нахъса до краен предел. Всеки отбор има нужда от освежаване, дори Юнайтед. Всичко е в толкова ранен етап, че не могат да се правят никакви заключения. Аз съм готов и 100 години да чакам, но стига да се работи правилно и за доброто на отбора в спортен план, не само в сферата на бизнеса, но то футбола е бизнес, така че няма голяма разлика. Дано като се прибера вечерта към 1 да видя поне едно "Официално" , което касае любимия отбор :)

Изображение[/center]

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 02 сеп 2013 18:29

t0bl3ro_bg написа:[center]Най-тъжното е че Дейвид Мойс си мисли, че щом сър Алекс е станал треньор с този отбор, то и той може да постигне същото. Да ама не, само Фърги можеше от тези играчи да извлече най-доброто и да ги нахъса до краен предел. Всеки отбор има нужда от освежаване, дори Юнайтед. Всичко е в толкова ранен етап, че не могат да се правят никакви заключения. Аз съм готов и 100 години да чакам, но стига да се работи правилно и за доброто на отбора в спортен план, не само в сферата на бизнеса, но то футбола е бизнес, така че няма голяма разлика. Дано като се прибера вечерта към 1 да видя поне едно "Официално" , което касае любимия отбор :)

Изображение[/center]

Аз съм готов и 100 години да чакам
Изображение
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 02 сеп 2013 19:15

Marouane Fellaini , Ander Herrera отиват в Манчестър Юнайтед

66 мил евро общо за двамата 8-)

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 02 сеп 2013 19:17

Ерера си струва парите.Когато Байерн даде 40 млн. за Хави Мартинес миналото лято много фенове на баварците смятаха,че това са грешно дадени пари.Днес,едва ли има техен фен,който да има подобни съмнения.Все пак школата на Атлетик Билбао е дала не един или двама футболисти. ;)

Потребителски аватар
Devilment1878
Контакти:

Мнениеот Devilment1878 » 02 сеп 2013 19:18

MAЙOPA написа:
t0bl3ro_bg написа:[center]Най-тъжното е че Дейвид Мойс си мисли, че щом сър Алекс е станал треньор с този отбор, то и той може да постигне същото. Да ама не, само Фърги можеше от тези играчи да извлече най-доброто и да ги нахъса до краен предел. Всеки отбор има нужда от освежаване, дори Юнайтед. Всичко е в толкова ранен етап, че не могат да се правят никакви заключения. Аз съм готов и 100 години да чакам, но стига да се работи правилно и за доброто на отбора в спортен план, не само в сферата на бизнеса, но то футбола е бизнес, така че няма голяма разлика. Дано като се прибера вечерта към 1 да видя поне едно "Официално" , което касае любимия отбор :)

Изображение[/center]

Аз съм готов и 100 години да чакам
Изображение

Не разбираш ли че не всички са като теб? Не всички гледат титлите,купите и победите?
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/439/4231439W.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 02 сеп 2013 19:46

Най сетне нещо хубаво Ерера и Фекайни.Ерера е много добър футболист 36 мил са нищо за този играч и Фелайни за 24 мил прекрасно дано е истина трябват ни попълнения.
Изображение

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 02 сеп 2013 20:26

Евертън пак отряза Юнайтед за Бейнс

Защитникът остава на "Гудисън"
02.09.2013, 19:15
Защитникът на Евертън Лейтън Бейнс няма да играе в Манчестър Юнайтед, твърди британският „Гардиън".

Според изданието, „карамелите" са отказали втората оферта на „червените дяволи" за бранителя, която е била на стойност 15 милиона паунда. Шефът на клуба Бил Кенрайт пък директно заяви, че Бейнс няма да бъде продаван, поне докато някой не извади 20 млн. паунда.

Почти сигурно обаче друг играч на Евертън - Маруан Фелайни, ще заиграе на „Олд Трафорд". По последни данни, белгиецът вече е преминал медицински тестове в базата на Юнайтед. За него шампионите щя платят 24 млн. паунда.

За 5мл ааааааааааааа,мйкaви гейзарска:oops: :oops: :oops: :evil:

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 02 сеп 2013 20:31

Ето това е да си гаден евреин да се циганиш за 5 мил. ебати скаперниците.И какво сега само с Фелайни и толкова мале мале тежък сезон ни очаква момчета.
Изображение

Върни се в “Манчестър Ю”