RedMagic написа:tisho_ynwa написа:we are the champions написа:Alonso_Massa написа:На много места се говори, че предстои да подпишем с "голямо име".

А ДАНО!!!
За да подпишем с голямо име трябват пари сам може да се досетиш какво означава това....
Така е , ако имаше пари нямаше Моузез да взимаме а Вилиан щеше да дойде, просто на янките не им се даваха 30 млн.
Аз пък се радвам, че сме на това дередже, макар и с янките. Като се замислим, отбора, който премина от посредственост в шампионската битка за няколко години (Ман Сити), е воден от един от най-богатите собственици във футбола в момента, гадния шейх. А ние без толкова сериозни средства като техните, след миналогодишното 7-мо място, сега изглеждаме доста обещаващ състав. Радвам се за което.

Тази стопена разлика от нас и водещите отбори ..се дължи на правилния мениджър ,който с правилните си и точни действия ,доведе правилните играчи и разкара слабите и неправилни за целите на тоя клуб. Просто Брендън компенсира ,парите на шейховете със знания и умения . И все пак ,аз харесвам американците.
Сесеньон отива в Уест Бромич за 5 млн. Йозил ми е любимец,но е абсурден на тоя етап за Ливърпул..заради неучастието ни в ШЛ. Дано не отиде при венгер. Анчелоти даде Кака на милан ,мисля ,че Йозил ще остане .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.