7 кръг ЦСКА София - Ботев Пловдив FT 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: 7 кръг ЦСКА София - Ботев Пловдив |01.09|

Мнениеот W84me » 02 сеп 2013 13:10

mistreated написа:
W84me написа:Синоптика е до Нова година!

А костюмираният и до тогава няма да изкара.

Аз съм на друго мнение.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 сеп 2013 13:11

samobotev написа:Kaкви страхливи смени вкарва чист нападател за сметка на халф и сменя уморено ляво крило за свежо такова. Това ако са страхливи смени то тогава ти си трактор.

И къде ги видя тези 5 ваши положения защото аз се сещам само за три, гредата, фала на марсиню и положението на Бадема или броиш трите смулации за дузпи на вашите играчи за чисти голови положения. То реално и гредата не е чисто голово положение и беше по скоро плод на късмет, а не на добро изработено положение.

но както и да е както един мой приятел фен на Черноморец казва със сини и червени фенчета на по 15 години или чичковци на по 50-60 от селата не спори това си е просто загуба на време

Vaskonti ти ги е изброил, аз бих добавил и още едно положение на Чочев с глава в края на мача. Разбирам, че е трудно да виждаш през жълтите очила, но поне не се напъвай да коментираш. Пускането на Сърмов в последните секудни не е страхлива смяна? Признайте си, че Стоилов дойде да не загуби, а не да спечели. Няма какво да си кривите душата.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 сеп 2013 13:11

W84me написа:
mistreated написа:
W84me написа:Синоптика е до Нова година!

А костюмираният и до тогава няма да изкара.

Аз съм на друго мнение.

Боли ме фара на какво мнение си ти.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 сеп 2013 13:12

гражданин от село написа:След като по време на "оздравяване" плащаме по 20хил. на "специалист" като Стойчо и мин. 15хил. на пенсионирани треторазредни британски дървари,какво ли ще бъде като оздравеем(дай боже)? :roll:

За Стойчо си прав общо взето, но вчера Хауърд се включи доста добре, с огромно самочувствие, което си има покритие. Проблемът ни е, че Тошко играе само и единствено защото има "червено" сърце, иначе си е дупка и бива надигран без проблем, а Дюлгеров просто толкова си може, макар и да се опитва да се надскочи, за което заслужава поздравления. Чочев също се старае, но той играе нещо средно между офанзивен и дефанзивен халф и запълва сума ти дупки. На практика единственият ни халф, който е на ниво, това е Марсиньо. Всичко друго е за смяна. Ботев напълно завзеха центъра и съвсем нормално в последните 20 минути ни притиснаха - не стига, че сме зле в средата, ами и вадим един борбен Дюлгеров и пускаме Карачанаков, който трудно би преборил дори Вутов.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 сеп 2013 13:15

vaskonti написа:
гражданин от село написа:След като по време на "оздравяване" плащаме по 20хил. на "специалист" като Стойчо и мин. 15хил. на пенсионирани треторазредни британски дървари,какво ли ще бъде като оздравеем(дай боже)? :roll:

За Стойчо си прав общо взето, но вчера Хауърд се включи доста добре, с огромно самочувствие, което си има покритие. Проблемът ни е, че Тошко играе само и единствено защото има "червено" сърце, иначе си е дупка и бива надигран без проблем, а Дюлгеров просто толкова си може, макар и да се опитва да се надскочи, за което заслужава поздравления. Чочев също се старае, но той играе нещо средно между офанзивен и дефанзивен халф и запълва сума ти дупки. На практика единственият ни халф, който е на ниво, това е Марсиньо. Всичко друго е за смяна. Ботев напълно завзеха центъра и съвсем нормално в последните 20 минути ни притиснаха - не стига, че сме зле в средата, ами и вадим един борбен Дюлгеров и пускаме Карачанаков, който трудно би преборил дори Вутов.

Между 60-тата и 80-тата минута Ботев имаха надмощие, но в последните 10 минути едва изнасяха топката. Проблемът не беше в изкарването на Дюлгеров, а в изключително слабата форма на Карачанаков.

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Мнениеот Perroquet » 02 сеп 2013 13:24

Положенията бяха поне 5:2 в полза на ЦСКА...
Това е вицът на седмицата ! :mrgreen: Сега ще пиша бавно , напоително , болдвам ! Нека колегата си води записки --- ЦСКА снощи имаха 1 (ЕДНО) положение за гол - това на Бадема. И то беше плод не на някаква комбинация , а на серия от случайни рикошети. 90 минути като домакини - едно чисто голово положение :!: Това са сухите факти , всичко друго са някакви фенски фантазии и смесване на желаното с действителното. Ботев също не създаде кой знае какво в атака (две положения) , но да се твърди , че ЦСКА били създали 5 положения , това е хумористично . :) Вероятно феновете броят всяко достигане на червените играчи в близост до вратаря на Ботев за голово положение... Щото снощи цесекарите рядко барваха топка и рядко минаваха в половината на гостите... :lol: :lol:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 сеп 2013 13:28

vaskonti написа:За Стойчо си прав общо взето, но вчера Хауърд се включи доста добре, с огромно самочувствие, което си има покритие. Проблемът ни е, че Тошко играе само и единствено защото има "червено" сърце, иначе си е дупка и бива надигран без проблем, а Дюлгеров просто толкова си може, макар и да се опитва да се надскочи, за което заслужава поздравления. Чочев също се старае, но той играе нещо средно между офанзивен и дефанзивен халф и запълва сума ти дупки. На практика единственият ни халф, който е на ниво, това е Марсиньо. Всичко друго е за смяна. Ботев напълно завзеха центъра и съвсем нормално в последните 20 минути ни притиснаха - не стига, че сме зле в средата, ами и вадим един борбен Дюлгеров и пускаме Карачанаков, който трудно би преборил дори Вутов.

Така е,Нямам спомен и една първа топка да сме спечелили,но и Марсиньо започва да ми напомня Мишо с индивидуалната си игра.Въобще бяхме пълен хаос на терена,това тактическа постройка и дисциплина е нещо непознато за нашият отбор.Менди какво си го беше харесал Анисето и го гонеше из целият терен като гълъб гълъбица през размножителен период. :lol:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 сеп 2013 13:33

Perroquet написа:
Положенията бяха поне 5:2 в полза на ЦСКА...
Това е вицът на седмицата ! :mrgreen: Сега ще пиша бавно , напоително , болдвам ! Нека колегата си води записки --- ЦСКА снощи имаха 1 (ЕДНО) положение за гол - това на Бадема. И то беше плод не на някаква комбинация , а на серия от случайни рикошети. 90 минути като домакини - едно чисто голово положение :!: Това са сухите факти , всичко друго са някакви фенски фантазии и смесване на желаното с действителното. Ботев също не създаде кой знае какво в атака (две положения) , но да се твърди , че ЦСКА били създали 5 положения , това е хумористично . :) Вероятно феновете броят всяко достигане на червените играчи в близост до вратаря на Ботев за голово положение... Щото снощи цесекарите рядко барваха топка и рядко минаваха в половината на гостите... :lol: :lol:

Колкото и да го болдваш няма да се превърне в истина. Това е положението. За пореден път Ботев показаха, че не могат да надиграят сериозен опонент, като гост. Факт! Все още нямате победа над ЦСКА, откакто сте се върнали в А група, не знам и дали скоро ще имате. А за победа на Армията може да почакате и още 28 години.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 сеп 2013 13:42

mistreated написа:Боли ме фара на какво мнение си ти.

И мене ще ме боли фара, като ви закрият през зимата... Цирка ще започне още другия месец, като няма пари за заплати! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 сеп 2013 13:44

W84me написа:
mistreated написа:Боли ме фара на какво мнение си ти.

И мене ще ме боли фара, като ви закрият през зимата... Цирка ще започне още другия месец, като няма пари за заплати! :mrgreen:

Не трябваше ли още този месец да няма пари за заплати? Ако не ни закрият ще се самоубиеш ли?

Върни се в “ЦСКА”