Валенсия - Барселона FT 2-3
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Валенсия - Барселона 01.09.2013г /22:00ч/ Ла Лига 3 кръг
Педро е абсолютно дърво.. само тича и мята ръце.. не знам какво му харесвате. да се маха от Барса.
rainman_p написа:Педро е абсолютно дърво.. само тича и мята ръце.. не знам какво му харесвате. да се маха от Барса.
Педро е черноработника на отбора... От играчите ни в нападение според теб кой ще тръгне да пресира съперниковата защита и вратаря? Меси или пък Неймар?! Не, точно това е работата на Педро и той си я върши добре. Да, вярно, че като нападател от него се очаква да бележи повече голове и да не прави такива фрапиращи пропуски, но реално Педро върши много черна работа, която на пръв поглед на остава забелязана от повечето фенове, но какво да кажем тогава за един Алексис Санчес?! Че чилиеца прави същите пропуски като Педро, но не върши и половината от работата на Педро във фаза преса! Сещате се колко пъти сме обсъждали въпроса "къде остана прословутата ни преса от времето на Пеп"... еми само Педро продължава да пресира, другите ги мързи, съответно няма как да стане...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
megan fox написа:rainman_p написа:Педро е абсолютно дърво.. само тича и мята ръце.. не знам какво му харесвате. да се маха от Барса.
Педро е черноработника на отбора... От играчите ни в нападение според теб кой ще тръгне да пресира съперниковата защита и вратаря? Меси или пък Неймар?! Не, точно това е работата на Педро и той си я върши добре. Да, вярно, че като нападател от него се очаква да бележи повече голове и да не прави такива фрапиращи пропуски, но реално Педро върши много черна работа, която на пръв поглед на остава забелязана от повечето фенове, но какво да кажем тогава за един Алексис Санчес?! Че чилиеца прави същите пропуски като Педро, но не върши и половината от работата на Педро във фаза преса! Сещате се колко пъти сме обсъждали въпроса "къде остана прословутата ни преса от времето на Пеп"... еми само Педро продължава да пресира, другите ги мързи, съответно няма как да стане...
Ами като пресира толкова да го пускат като дефанзивен халф явно нападател от него няма да илезе то по добре вместо него да пускат Куенка той поне е по малко некадърен нападател от него
Над смълчаните ливади
тичат куци сини крави
Трактор Беларус" ги гони
мамата им да разгони...
тичат куци сини крави
Трактор Беларус" ги гони
мамата им да разгони...
efocskan написа:А за мен Фабрегас е много по полезен Педро и може би в момента е един от най добрите ни играчи а за Педро той цял мач не бутва топката и естествено няма как да прави грешки този е на нивото на нашата А група и се надявам по скоро да го разкарат защото не може такива силно казано футболисти да играят в отбор като Барса това може би ще му е последния сезон в отбора което е добре но лошото е че тепърва сезона почва и не знам как ще го изтраем толкова много мачове
Педро не е за обикновените мачлета в Примера, пък били те и срещу Валенсия. Изчакай да дойде Класико или завързаните мачове в ШЛ и точно тогава като по поръчка идват головете на Педро! Не знам как го прави, но той е играч точно за тези големите мачове и тогава бележи...
Тоя другият дето си писал за него, даже нямам намерение да си губя времето да го коментирам.
Този сезон е абсолютно същият като предният: от самото начало почнах да критикувам Сеск и Тито (него конкретно след изиграването на вторият кръг), всички ме си чудехте, обяснявахте ми вашите небивалици, скачахте със заучените лафове, че с мен не може да се спори и тн, но изведнъж О ИЗНЕНАДА, мач след мач почнахте да проглеждате и да осъзнавате колко съм прав всъщност и в края на сезона вече всички плюеха Тито и Фабрегас! Е тая година ще стане същото! В момента само аз негодувам срещу Тата и дебила, в края на сезона всички ще сте осъзнали, че за пореден път съм бил напълно прав и вие също ще ги плюете тия олигофрени! Нищо ново под слънцето, просто винаги ви отнема около 6 месеца повече, за да проумеете очевидното...
efocskan написа:megan fox написа:rainman_p написа:Педро е абсолютно дърво.. само тича и мята ръце.. не знам какво му харесвате. да се маха от Барса.
Ами като пресира толкова да го пускат като дефанзивен халф явно нападател от него няма да илезе то по добре вместо него да пускат Куенка той поне е по малко некадърен нападател от него
Ти чуваш ли се какви глупости говориш?! Значи опорният халф да пресира противниковата защита и вратаря им, така ли?
Имам чувството, че меганката е на всяка тренировка на Барселона и знае кой в каква форма е и кой трябва да играе и кой не.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
Сеск прави доста добър старт на сезона
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
stn написа:Имам чувството, че меганката е на всяка тренировка на Барселона и знае кой в каква форма е и кой трябва да играе и кой не.
Разбира се, че знам... Ти не знаеш ли в любимият ти отбор кой футболист е във форма и кой не е? И толкова ли си сляп, че да не можеш да го видиш на терена?
megan fox написа:
Ти чуваш ли се какви глупости говориш?! Значи опорният халф да пресира противниковата защита и вратаря им, така ли?![]()
![]()
И кой ще помага на защитата ни, когато с дълъг извеждащ пас топката бъде пратена в нашата половина, а в същото време опорният ни халф е в/пред наказателното поле на съперника ни, за да ги пресира... Айде мислете поне малко, мама му стара! Всички трябва да пресират, всички трябва да помагат в защита и всички да се включват в нападение! Те тези три простички неща изискваше Пеп от отбора и всичко се получаваше както трябва. Сега нито пресираме, нито нападателите (с изключение на Педро и Алексис) се връщат да помагат в защита, защитниците ни са далеч по-пасивни и не се включват в нападение... преди по 4-5 пъти на мач виждахме примерно един Пике или пък Пуйол да пробиват през центъра и да се озовават на върха на атаката ни като тарани, Яя Туре правеше същото нещо, дори и Ерик Абидал, а вижте сега какво става... двата бека са ясни, но тоя сезон хеле Алвеш играе много под нивото си, което знаем, че може, а Пике се включва само при корнери и някой друг пряк свободен удар...
Какво не ти харесва този Тата?
Re: Валенсия - Барселона FT 2-3
Барселона няма шанс срещу РЕАЛ МАДРИД,тази година и следващите 2-3 ще са подвластик на БЕЛИЯТ БАЛЕТ

[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]