iliev72 написа:kap40 написа:Ливърпул чорба от централни защитници ли ще правят ?![]()
Защитници винаги си требат
ТрЕбват,ама и нападатели трябват...ако се разкара Суарез,че само със Стъридж не ставааа!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
iliev72 написа:kap40 написа:Ливърпул чорба от централни защитници ли ще правят ?![]()
Защитници винаги си требат
boabbb написа:Очаквам Йозил в Арсенал и Суарес в Реал до края на деня. Така ще му целуват краката на чичо Флорентино, че им е докарал един камион звезди. Не е зле Арсенал да вземат и един нападател, не че съм недоволен от Жиру,даже напротив, ама да има. Ди Мария не го харесвам особено, но ще се доверя на франсето за него. Очаквам Манчо да вземат Фелайни, Евертън не вярвам да дадат Бейнс. Ако има оферта от около 50М от Мадрид за Хапача, смятайте, че си е стегнал багажа. Не е голям проблем при формата на Дани Стъридж. Кака гледам, че за Милан го спрягат, ама не знам дали няма да завие към Манчестър
. Тия Фейенорд ми се виждат скъпчии, отказали са 7,5 и 10 милионни оферти за Грациано Пеле. Пул ако ще дават Суарез, да вадят 12М за тоя и да го взимат, гарантирам за качествата му
messi7 написа:Има некви слухове, че Реал ще предложат последна оферта на Пуул, но Брендо трябва да е на тежки наркотици за да я приеме...Той си обица на ухото от летния трансферен прозорец през миналата година.
messi7 написа:Има некви слухове, че Реал ще предложат последна оферта на Пуул, но Брендо трябва да е на тежки наркотици за да я приеме...Той си обица на ухото от летния трансферен прозорец през миналата година.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост