Искате ли националния да стане като "Левски" ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Искате ли националния да стане като "Левски" ?
всички знаем че националния отбор е на това дередже заради бербатов,това момче отдавна не му е мястото там и това се разбира от поведението на останалите които не веднаж са заявявали ,че той само пречи на отбора.май ще се окаже прав Стоичков ,че такива като бербатов има и по дарветата в Африка
-
- Контакти:
Един журналист на GONGBG каза, че когато са назначили Мъри Стоилов в Левски са му дали огромен период на доверие. Може би цели два или три сезона. Наистина за това време изгради отбор, който обаче побеждаваше по слаби противници от него. А мачовете с равностойни противници предизикваха доста мъки. Имам предвид мачовете с Литекс. Но по добри отбори от Левски Мъри никога не е побеждавал. Не може да се надлъгва с по големите.
ВДинев
vladomin_ написа:Един журналист на GONGBG каза, че когато са назначили Мъри Стоилов в Левски са му дали огромен период на доверие. Може би цели два или три сезона. Наистина за това време изгради отбор, който обаче побеждаваше по слаби противници от него. А мачовете с равностойни противници предизикваха доста мъки. Имам предвид мачовете с Литекс. Но по добри отбори от Левски Мъри никога не е побеждавал. Не може да се надлъгва с по големите.
Може би Олимпик Марсилия,Оксер,Удинезе и Артмедия(7 месеца по-рано бият 5:0 Селтик) са по-слаби от Левски.Свалете очилата.Все едно аз да кажа,че Байер са по-слаби от ЦСКА.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Никога не е мразен толкова треньор на националния отбор,колкото сега.Това е истинска простотия на фона на резултатите в предишните години.Когато не е "нашО момче" трябва да го плюем,сриваме,мразим и т.н.Самите футболисти искат да работят с Мъри,той е единственият от и аз не знам колко години насам тренер на националите,който си има понятие от тактика,знае какво иска,знае как да го постигне,ако всеки път се получаваше,щяхме да сме Бразилия,но не сме.Стоилов ще се докаже в националния,това е моето мнение.Иначе националния,ако стане като Левски да играе четвъртфинал на голямо първенство ще съм доста доволен.Само да не стане като Левски след Стоилов,но не ми се вярва Боби Михайлов да е толкова прост като бай Тошо.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
0007 написа:vladomin_ написа:Един журналист на GONGBG каза, че когато са назначили Мъри Стоилов в Левски са му дали огромен период на доверие. Може би цели два или три сезона. Наистина за това време изгради отбор, който обаче побеждаваше по слаби противници от него. А мачовете с равностойни противници предизикваха доста мъки. Имам предвид мачовете с Литекс. Но по добри отбори от Левски Мъри никога не е побеждавал. Не може да се надлъгва с по големите.
Може би Олимпик Марсилия,Оксер,Удинезе и Артмедия(7 месеца по-рано бият 5:0 Селтик) са по-слаби от Левски.Свалете очилата.Все едно аз да кажа,че Байер са по-слаби от ЦСКА.
Е,как,бе,българският футбол е къде-къде пред италианския,френския,немския и т.н.

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
garfild8 написа:Левски може и да се оправи,да излезе от кризата...ама националния отива към ''Бог да го прости''.
P.S Да ме извинят всички поддръжници на Мъри и Раев.Нищо лично срещу тях,но не виждам как тандема СС,ще ме опровергае че нац.тим е ''Бог да го прости''.
sslevski написа:Ех горкия умирате,че Левскар е начело.Докато беше Пламенчо нямаше ви никакви сега устите не могат да ви се затворят.
sslevski,аз съм привърженик на Черно море Варна,ако не знаеш.Боли ме фара,кой е начело на нац.тим.Искам само този тим да върви и да ни радва,а кой е начело ми е все тая.Ако ще треньор да е наставника на Глиган(Малко Търново),искам да не ме е срам от представителния тим на България.Пламен не беше цвете,но в сравнение с Мъри си е цял букет.А ти си води безсмислените спорове с червените фенове,на каквито теми искаш.
Само Черно море.
-
Аз ще продължа да питам.......защо е този вой ?
Заради една загуба ......пък била тя и от Кипър ли ?
Стоилов не победил Ейре в двата мача......да ама, и свтовните шампиони не успяха да пречупят коравите ирландци, даже само късмета ги оттърва да не загубят и двата си мача срещу тях !
А ние ? Много сме късопаметни нещо.....на мача в Дъблин вместо да ни разгромят ( както предвиждаха болшинството специалисти и фенове ) , ние си ги надиграхме, и определено заслужавахме победата.
А мача в София, си беше почти перфектен ( с изключение на първите 25 мин. където нашите можеби бяха пренавити ) та тактически в този мач, българите стояха доста добре, и не само това, но и надиграхме категорично като игра ирландците.......само дето една звезда на Ман. Юн. пропусна невероятно положение от 3 метра, няколко мин. преди края на мача......от което ставаше 2:1 ......и сега нямаше да плещите глупости !
Но нееееее Мъри е виновен, че не бил ирландците !
Честно.....на мен лично, започвате да ми писвате със смешният си плач !
Стоилов не победил Ейре в двата мача......да ама, и свтовните шампиони не успяха да пречупят коравите ирландци, даже само късмета ги оттърва да не загубят и двата си мача срещу тях !
А ние ? Много сме късопаметни нещо.....на мача в Дъблин вместо да ни разгромят ( както предвиждаха болшинството специалисти и фенове ) , ние си ги надиграхме, и определено заслужавахме победата.
А мача в София, си беше почти перфектен ( с изключение на първите 25 мин. където нашите можеби бяха пренавити ) та тактически в този мач, българите стояха доста добре, и не само това, но и надиграхме категорично като игра ирландците.......само дето една звезда на Ман. Юн. пропусна невероятно положение от 3 метра, няколко мин. преди края на мача......от което ставаше 2:1 ......и сега нямаше да плещите глупости !
- milen.hristov
- Контакти:
mertezaker написа:blue SASHO1977 на 19 Окт 2009 10:30
да, а ти? с удоволствие бих гледал един 1/4 финал например на евро2012!!!!
Ако си мислиш, че Мъри има много голяма заслуга за четвъртфинала на Левски в УЕФА си в голяма грешка, може да се каже, че Левски постигна този успех въпреки Мъри
Аааааааааааа това го знаем заслугта е на Батков

- optimistik
- Контакти:
levski55 написа:всички знаем че националния отбор е на това дередже заради бербатов,това момче отдавна не му е мястото там и това се разбира от поведението на останалите които не веднаж са заявявали ,че той само пречи на отбора.май ще се окаже прав Стоичков ,че такива като бербатов има и по дарветата в Африка
Е това може да го измисли и напише само Лечков или друго човекоподобно.Мисля,че на всеки е ясно какво може Бербатов и възможностите като треньор на Стоичков.По добре не си пишете умотворенията тук да не се излагате.Ясно е,че както при Левски така и в националния отбор водата се мъти от ръководството и вината за всички провали е точно негова.Футболистите са просто едни изпълнители и нищо повече.То и човек може да е много красив и способен,но като не му е в ред мозъка,може да се очаква всичко от него.

THE G.A.M.E написа:Аз ще продължа да питам.......защо е този вой ?
Колега,поздравявам те за мнението,аз мисля по същия начин.Мъри направи каквото можа,мачовете с Ейре надминаха очакванията,особено първия.Втория щяхме да го спечелим,ако Бербатов беше вкарал.Италия не можа да бие Ейре,ама не,Мъри виновен,че не ги бил,и на мен ми писна вече!