Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

daniel875
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот daniel875 » 31 авг 2013 16:01

Laetitia написа:
alexveselinov написа:И това с какво доказва че е запознат с положението?
Не забравяй че първо отиде да се поклони на един английски революционер разстрелян като комунист-социалист и поддръжник на Георги Димитров, от царската жандармерия.Първият се покланя на комунист, а вторите се празнят слюнково и духовно на оставката за “комунистите”. :lol: :lol: :lol:
Елементарното тълкуване шоуто на този велик музикант сведено до жалката политическа интрига разиграваща се по площадите и МС предизвиква единствено съжаление. Друг е въпросът кой е подхвърлил идеята за този надпис и как е представена ситуацията пред екипа на шоуто.
Изпълнител като Уотърс няма нужда да се натяга някому, за да си спечели симпатии или материални облаги - нито тук, нито в Турция. Заел е позиция, на която са мнозина.
И да ти е хрумвало, че може да се е поклонил, просто защото е... британец?

А точно на твоя човечец Волен доказано му лъснаха купените поддръжници.
Нека червената империя отвърне на удара на Уотърс с Цветелина Янева, която с любов обгрижва орално Пеевски!

Нищо не казваш за Боатенг, но ако си заминат още точно трима души този отбор може и да има някакво бъдеще. Двамата "нови" -Сапата и Констан (изписва се така, защото е френскоговорящ) - стават всъщност за резерви, Ел Шаарауи и Балотели - също. Това го казвам, ако "Милан" е на нивото, на което му подобава.
Много се плюе по Ночерино, но в това момче има хляб. Говоря повече в атакуващ план. Явно, че не става за наследник на Гатузо. Възлагаха се подобни надежди, но не е лесно.
Колкото по - скоро Балотели бъде разкаран, толкова по - добре. Този човек определено ме дразни отпреди и не мога да го възприема като никакъв. Нианг и той не е нещо особено. Ех, едно време какви футболисти съм гледал... Тези днешните нищо не струват :x
Траоре често го разкарват от тима, но всъщност той има удар от разстояние. Това не е никак малко. Подценява се и Бонера. Някак по презумция се нарочват определени състезатели, че не ставали, защото ги няма в първия отбор. Пускат ги в определени мачове и показват качества. После ги забравят и така повече не се вписват в състава.
Грешна политика изцяло. Галиани пак си напълни джоба.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 31 авг 2013 17:00

[offtopic]Пич, поне ги слагай в офтопик тия работи...[/offtopic]
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 авг 2013 20:46

Какво е написал певецът си е негова работа. Прави шоу-лошо няма. Дали пише Оставка на Орешарски или пък Шнур за ГЕРБ, на мен ми е безразлично. Както и на огромното мнозинство. Този нито си има понятие от България, нито какво и защо става тук. Нито пък го е еня. Редно е да си гледа песнята и да не си вре гагата там, дето не му е работа. Това малко като оня френския педал, дето прелетя над Козлодуй и отсече: Да се затвори! Инак голям учен и изследовател, ама се изака тогава.
Та всяка жаба да си знае гьола. Уважение към легендата Пинк Флойд, но аз никога не съм харесвал тази музика. Седи ми в графата " бъздеж ". Нерде IRON MAIDEN, нерде пък тоя. Пари да ми дават, пред прозореца да свирят, няма да го гледам.
Колкото до 4 септември, да се върнем 2 месеца назад. ГЕРБ заявиха категорично: Напускаме, връщаме се само за обсъждане на Изборен кодекс. Пореден ташак. Тръгнаха като аслани, връщат се посрани. Та и бахурджиите същата работа.
То няма накъде вече да стават за посмешище, ама знае ли човек... Нещо не виждам сводки за протестите по градовете, което ме навежда на мисълта, че май ги няма. Сиреч се крепят на 150 човека в София, дето даже и се бият помежду си. Грандиозна работа, направо Орешарски се е насрал от страх, пък Цветлин е в паника и се чуди колко танка, БТР-и, пехота и лека полева артилерия да дислоцира около НС. Даже зенитно-ракетни комплекси ще разполагат по покривите.
Въобще ви се чудя на ентусиазма. Аз треперя утре Любимец да не ни вкарат гол от зад центъра, щото на Пантерата а някой му я тресне оттам и уцели вратата, а е станал голмайстор...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 сеп 2013 17:38

Изображение
Буааааахахахахахахахахахахаха! :) :) :)
Нига, нига, ой,ой,ой! Негри и травестити 100%!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 01 сеп 2013 22:06

Синчец,вашите социологически агенции,защо така,дават предимство на протестиращите :roll: Не мога да цитирам наизуст,но беше нещо от сорта :
- Подкрепящи протестите срещу правителството - 51 %
- Подкрепящи контрапротестите - 38 %

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 01 сеп 2013 23:32

Всички протести през зимата срещу комунистическата банда ГЕРБ , и тази година срещу другата комунистическа банда БСП са нагласени от комунистическите престъпници! Защо не се повдигна въпроса за декомунизация и лустрация, който е най-важен , за да се освободи България от съветско комунистическото робство, което трае вече 69 години!На протестите присъстват видни комунисти като Едвин Сугарев, Иво Инджев, Слабаков, Никола Даскалов - агент "Пламък", Сашо Диков и други! Как уж антикомунистите се чувствате до вас да има комунисти , работещи за продължаването на комунистическото робство в България? Ами като ви казвам , че и за тор не ставате, не ми се обиждайте! И не ми се чудете защо сте бедни , живеете зле имате постоянно някакви проблеми! За съжаление само за 45 години комунистическо робство, тези получовеци ви превърнаха в немислещи същества!В създания които само могат да ядат и още едно нещо да правят! Не си давате сметка какви престъпници са комунистите и как изобщо допускате да съществува такъв ден 9 Септември и тези изчадия да го празнуват! Къде ви бяха вашите две или три уж "демократични" правителства , които всъщност са свързани с комунистите правещи се пред вас на антикомунисти, а всъщност в кръвта са си чисти комунисти! Продължавате да гласувате за комунисти и се чудите защо все още след 24 години "демокрация" , а то е все още комунистическо робство , а Родината ни все още е загрозена от паметници на терористи, убийци и криминални престъпници, улици се наименоват на убийци, шумкари и терористи! Ето за това няма да имам дете! Роби на комунизма не искам да оставям и комунягите да се гаврят с него!
И накрая в заключение се обръщам към нормалните хора - Бог да ви пази от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 01 сеп 2013 23:43

Братко,докато в България се реши проблемът с лустрацията,те ще си отидат по естествен начин :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 02 сеп 2013 00:00

Те имат наследници, деца , внуци и т.н.! Има една народна поговорка - Дърво , което не ражда добри плодове , трябва да бъде отсечено! В момента ни управлват синове и дъщери на тези получовеци и терористи!
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 02 сеп 2013 00:20

Последен валс за станишко и орешко.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8VEElPvyFs4[/youtube]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 02 сеп 2013 00:35

bai hoi написа:Последен валс за станишко и орешко.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8VEElPvyFs4[/youtube]

Помня тези "славни: времена, когато комунисти се смениха с други комунисти от СДС! Аз навремето като ви казвахме с Илия Минев , че СДС са комунисти, вие бяхте готови едва ли не да ни избитете, вярвахте на псевдоантикомунистите, а не повярвахте на достойните българи и истински антикомунисти като Илия Минев, Петър Гогов, Константин Часовникаров и други!
С кого очаквате да свалим комунистите - с комунистическата банда ГЕРБ или другата комунистическа банда "Реформаторски (комунистически) блок с комунистите Прошко Прошков, Илияна Раева или с комуниста Иван Костов?!?
За съжаление народът ни е зомбиран с комунизъм-болшевизъм и оправия няма!
Ще си умрем в съветско-комунистическо кърваво робство!

Върни се в “Архив”