BERBO написа:koi 6te go pritisne, jabite si otivat v jabariq, vie tuk ni6to ne mojete da mu napravite. svikvaite s misalta, 4e TOI E. po-lesno 6te vi e posle.
Тъпан

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BERBO написа:koi 6te go pritisne, jabite si otivat v jabariq, vie tuk ni6to ne mojete da mu napravite. svikvaite s misalta, 4e TOI E. po-lesno 6te vi e posle.
Fallen_Angel написа:BERBO написа:a be vie ne 4etete li kakvo pi6e po vsi4ki sportni saitove za vas ? sdelka nqma i nqma i da ima. MITKO ostava zavinagi.
Мод-а да му даде едно бананче на превъзбудения...
BERBO написа:a be vie ne 4etete li kakvo pi6e po vsi4ki sportni saitove za vas ? sdelka nqma i nqma i da ima. MITKO ostava zavinagi.
optimista написа:BERBO написа:a be vie ne 4etete li kakvo pi6e po vsi4ki sportni saitove za vas ? sdelka nqma i nqma i da ima. MITKO ostava zavinagi.
абе ти няма ли да спреш да влизаш само в нашите теми, ккъде се вреш където не ти е работата
Канар написа:Днес се очертава да има някакво документче на хартия. Развитие - следобеда
Канар написа:Днес се очертава да има някакво документче на хартия. Развитие - следобеда
Alternative написа:Канар написа:Днес се очертава да има някакво документче на хартия. Развитие - следобеда
Откъде това инфо с това което се очертава?!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта