"Черноморец" Бургас: Подготовка - контроли, трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Черноморец Бургас:Лятна подготовка - Контроли,Трансфери

Мнениеот Der Führer » 01 сеп 2013 15:10

petkan написа:За Гаел не съжалявам и грам. Мисля че и на никой друг тук не липсва, включително и на теб....
[offtopic]....като ти знам цветовите пристрастия :mrgreen:[/offtopic]

Хич ... винаги съм казвал , че от него футболист не става . Много повече ме е яд за Румен Трифонов и Венци Христов
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 01 сеп 2013 15:16

subzero написа:
ivan56 написа:Аз да попитам Пармалата дали вижда огромното развитие на Терзиев при Лудогорец,че на мен нещо ми убягва.
Слушайте ми думата че Гошо ще съжалява за този трансфер.

Нещо го избягва тоз въпрос Пармалата. ;)

А вие какво очаквате ... с привличането в отбора да заиграе веднага ли ? Интересно тогава защо Моу не пусна Вилиан и Ето'о срещу Байерн в петък вечер ;)
п.п. Кой играч как се е развил , може да се оценя в края на сезона . Според изиграни мачове и спечелени трофеи . Според мен поне 8-)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 01 сеп 2013 15:54

subzero написа:
ivan56 написа:Аз да попитам Пармалата дали вижда огромното развитие на Терзиев при Лудогорец,че на мен нещо ми убягва.

Не пиша си книгата в момента и нямам много време за форума.Когато е готов ще играе. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 01 сеп 2013 17:23

Parmalat написа:
subzero написа:

Не пиша си книгата в момента и нямам много време за форума.Когато е готов ще играе. ;)

Нали щеше да дебютира вчера ??? :roll: все си мисля,че за него би било по-добре дори да стои резерва,но поне да вдишва от по-близо "магията Лудогорец". ;) Щото да не е дори в групата,едва ли е добре за игровата му подготовка.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 01 сеп 2013 17:27

Някой софийски отбор се опитва да открадне Уатара от Черноморец

Ситуацията с крилото от Буркина Фасо Исуф Уатара остава сложна, признаха изпълнителният директор на Черноморец Пламен Киряков и старши треньорът Димитър Димитров. Футболистът отказва да играе за "акулите" и постоянно намира причини за това.

Най-напред той остана по-дълго от предвиденото в родината си уж заради участие в мач на националния отбор. След това пък обясни, че го мъчи носталгия и иска да бъде при семейството си в Уагадугу, но изненадващо по същото време бил засечен в София.

Ясно е, че някой се опитва да го отмъкне на ниска цена от клуба или пък съвсем без пари, но това няма как да стане. Позицията на нашия собственик Митко Събев е категорична в това отношение и той няма да отстъпи на стотинка от фиксираната цена, заяви старши треньорът Димитър Димитров.

Уатара трябва да се явява на работа в клуба и да тренира, но не е ясно дали ще заиграе отново. Това е лошо за него, защото му пада формата и ако иска да бъде продаден, няма да си помогне особено. Футболистът от Буркина Фасо няма основание да разтрогне договора си по вина на клуба, защото е получил всички суми по договора си, каза пък Пламен Киряков.

Така крилото, което впечатли миналата година, сега не е част от плановете на Черноморец за есенния полусезон. Другата звезда от пролетта - Гаел Н'Лундулу, вече се раздели с "акулите" и премина в Локомотив (София) като свободен агент.
[center]R.I.P[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 01 сеп 2013 21:51

Parmalat написа:Само талибани и негри ни стана отбора.Да му мислят противниците ни. :lol:

Кого имаш предвид. Би ли ги цитирал.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 01 сеп 2013 22:04

k.dimitrov написа:
Parmalat написа:Само талибани и негри ни стана отбора.Да му мислят противниците ни. :lol:

Мрабет
Амари
Соли
Куатара
[center]R.I.P[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 01 сеп 2013 22:19

Куатара го отпиши, а сега се постарай да преброиш колко ги има в Ботев, ЦСКА, Берое, Литекс, Левски, Славия, Локо Пд, Локо Сф, Черно море, Левски и т.н.
Последна промяна от k.dimitrov на 01 сеп 2013 23:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 01 сеп 2013 22:37

Parmalat написа:
k.dimitrov написа:

Мрабет
Амари
Соли
Куатара

Дали са негри, талибани, маймуни или еднокраки, кажи кой от изброените от теб (може би с изключение само на Соли) няма качества да играе в Черноморец? Ай стига предразсъдъци!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 02 сеп 2013 15:50

Балтанов: Искам в чужбина, в Левски не ми дадоха да се разгърна
02 септември 2013 14:42

"Ако имах шанса на Вутов, за мен щеше да се говори по друг начин", каза капитанът на Черноморец

Капитанът на Черноморец Лъчо Балтанов заяви, че в Левски не е получавал достатъчно шансове за изява, но сега се чувства добре в Бургас и мисли дори за трансфер в чужбина.

"Избрах Черноморец, след като разтрогнахме с Левски по взаимно съгласие. Черноморец са продали доста хора в чужбина и мисля, че този клуб ще е добър трамплин за развитието ми. Искам да играя в чужбина, това ми е целта, защото от 10 години съм по българските терени, а ми се иска да изляза малко и навън. Чувствам се добре в Бургас, усещам подкрепата на ръководството. Те ми имат доверие и се чувствам важен за този отбор. Самочувствието ми нараства с всеки мач. ", каза Балтанов.

"В Левски не беше така, там не ми даваха шанс да се разгърна. За мен беше трудно да се наложа в този отбор, защото имаше много сериозни имена. Ако имах шанса на Антонио Вутов и за мен щеше да се говори по този начин и хората да ме познават. Един млад футболист се налага постепенно, ако има качества. Но трябва да се дава шанс. Има много млади играчи, които заслужават внимание. Те трябва да се търсят и да се развиват, за да играят в националния отбор. Следя какво се случва с Левски, но гледам само като зрител. Мисля, че след тази победа, която направиха отборът ще се вдигне", допълни Балтанов.

Така ми ко, Лъчо с кво е по-лош от африканците...... пък да не е лъжа!
Само дето по този начин сме обречени постоянно да градим състав..... ама съдба.
Той и Илия колко време е градил тая пуста килия...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Върни се в “Черноморец”