Реал Мадрид - Атлетик Билбао - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Атлетик Билбао - 3:1 FT

Мнениеот Niksh0 » 01 сеп 2013 19:58

shotgun blues написа:
paceto написа:Бензема отново затваря устите на критиците най-вече на един от този форум :lol: :mrgreen:

критиците са на БЕРНАБЕУ и тяхната присъда е ....освирквания при 3-0 и 2 асистенции 8-)
факт 8-)

Ти ако съдиш по тях, нищо чудно, че си същия. :lol
Там голяма част са доста разглезени и твърде притенциозни, пак също като теб.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 01 сеп 2013 20:01

shotgun blues написа:
paceto написа:Бензема отново затваря устите на критиците най-вече на един от този форум :lol: :mrgreen:

критиците са на БЕРНАБЕУ и тяхната присъда е ....освирквания при 3-0 и 2 асистенции 8-)
факт 8-)

Те поне след мача си изказват мнението, а не 15 минути след началото на мача както си започнал ти днес.
А и като казах критиците говорех за всички, но специално накрая обърнах внимание и за теб макар да не споменах имена ти се позна. :twisted:
Те на Бернабеу освиркват и Икер, трябва ли да се съобразяваме и ние с тях и да почваме като тях?

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 01 сеп 2013 20:58

Нямах възможност да гледам мача , но така като чета коментарите .... не знам. Бием - отново негативизъм, критики и т.н. Не дай си боже да завършим наравно или да загубим, сигурно ще правим революция.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 01 сеп 2013 23:53

Madridist написа:Нямах възможност да гледам мача , но така като чета коментарите .... не знам. Бием - отново негативизъм, критики и т.н. Не дай си боже да завършим наравно или да загубим, сигурно ще правим революция.

Това бе най-добрият мач до сега,лично на мен ми хареса играта на нашите,показаха повече креативност и фантазия в играта.
В защита стояхме доста по-добре.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 02 сеп 2013 08:07

На мен този път играта малко повече ми хареса.Прави ми впечатление че за три мача сме играли с три различни схеми.Просто Анчелоти напипва кое ще бъде най-доброто,и мисля че и така трябва да е.Вчера си играхме с 4-4-2,като Роналдо беше малко по назад от Бензема.В първите минути,имаше много грешни подавания,и много прибързани действия,но след това нещата горе долу се оправиха.И аз съм на мнение че играем все още много директен футбол.Какво е това желание да се подава топката винаги само напред не знам. :roll: .Ами лъжи ги беее...за какво има даваш да топката.Както се казва "Скрии им топката,пък те нека си играят".
Иско много ме радва.Като цяло играта тръгва във възходяща посока.Модрич може много повече според мен,въпреки че игра добре.
Бейл сега къде ще играе ми е много чудно,но е ясно че някой от тия които играят до момента ще изгори.Я Йозил,я Ди Мария....
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Върни се в “Реал Мадрид”