Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: ще бъде ли 22 октомври празник за Ботев ?

Мнениеот Fallen_Angel » 19 окт 2009 10:48

venconi написа:На 22 ще кажат другата седмица и така нататък до нова година. Не знам на каква възраст са повечето тук, но не мога да си представя големи и трезвомислещи хора да вярват ,че работата е сериозна. Дори и да има нещо то ще е фиктивно. Разиграва се някав уникален цирк , а ние сме уникални глупаци. Сега не искам да коментирам какви са италианците , не ги познавам , само виждам факти и действия вече почти два месеца и мога да ви кажа ,че и от самолет се вижда , че работата мирише.... От това ,което беше до сега едвали по лошо може да стане, но въпросът е да спре агонията, а с тези смешници това няма да стане...

Вярно ли? Ибря! И какво виждаш?

Libermen
Контакти:

Мнениеот Libermen » 19 окт 2009 10:52

Лично присъствах когато Морини попита Орнела"Ще купуватели отбра или това е цирк".Отговор от Орнела "ДА ВЪВ ЧЕТВЪРТЪК 22 - октомври,но сега по важно е да ВИ платим ЗАПЛАТИТЕ."Това е момчета

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 19 окт 2009 10:59

ами те и титаните влизаха 2-3 месеца в управлението на ЦСКА. Мен италянците не ме притесняват,селянина е причината за безпокойство.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 19 окт 2009 11:00

Libermen написа:Лично присъствах когато Морини попита Орнела"Ще купуватели отбра или това е цирк".Отговор от Орнела "ДА ВЪВ ЧЕТВЪРТЪК 22 - октомври,но сега по важно е да ВИ платим ЗАПЛАТИТЕ."Това е момчета

Без да поставям под съмнение твоите думи - говориш ли италиански или Дани преведе?

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 19 окт 2009 11:02

Botev_zapad написа:Добре де селския имал 83% ами другите акционери те нямат ли мнение и непресъстват ли на преговорите. Те са хората които са в час и нещо премълчават! Дано скоро време се махнат тези помияри от Ботев и италианците почнат да работят сериозно за клуба ни :!:

дребните акционери са готови да си продадат акциите ,стига наистина да има сделка.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 19 окт 2009 11:02

Canaries front написа:ами те и титаните влизаха 2-3 месеца в управлението на ЦСКА. Мен италянците не ме притесняват,селянина е причината за безпокойство.

Право казваш - тъпата пръчка може да се извърти нещо... Но този път дано го пуснат да плува в Гребната с бетонни обувки.

Libermen
Контакти:

Мнениеот Libermen » 19 окт 2009 11:04

говоря много добре английски,с Морини се разбираме Перфектно.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 19 окт 2009 11:05

venconi написа:На 22 ще кажат другата седмица и така нататък до нова година. Не знам на каква възраст са повечето тук, но не мога да си представя големи и трезвомислещи хора да вярват ,че работата е сериозна. Дори и да има нещо то ще е фиктивно. Разиграва се някав уникален цирк , а ние сме уникални глупаци. Сега не искам да коментирам какви са италианците , не ги познавам , само виждам факти и действия вече почти два месеца и мога да ви кажа ,че и от самолет се вижда , че работата мирише.... От това ,което беше до сега едвали по лошо може да стане, но въпросът е да спре агонията, а с тези смешници това няма да стане...

тоя самолет бая в космоса трябва да лети за подобно селективно, сиреч мембранно , виждане като твоето ... да не се обиждаш де, ама си затваряш очите за редица положителни ФАКТИ и гледаш само на тревожните
Последна промяна от Hacko1912 на 19 окт 2009 11:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 19 окт 2009 11:06

Libermen написа:говоря много добре английски,с Морини се разбираме Перфектно.

Разбирам, но разговора не е ли бил на италиански или после си говорил с Морини?

Libermen
Контакти:

Мнениеот Libermen » 19 окт 2009 11:11

Разговаряха на италиански и Морини ми превеждаше на английски.

Върни се в “Архив”