Ливърпул - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
GGMU_forever

Re: Ливърпул - Манчестър Юнайтед

Мнениеот GGMU_forever » 01 сеп 2013 17:39

CECO_1981 написа:Играчи невземем ли 4-5 място със сигурност.И неми пука колко ще дадем трябват ни играчи и то добри.

Цяло лято не успяхме да вземем, пък камо ли сега за толкова малко време... :( :x
Офтопик:

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 01 сеп 2013 17:40

Ама момчета най се радват фенчетата на Челси те са ми най сладки.Да днеска загубихме,но има още много мачове и се надявам да вземем както добри футболисти така и да се отърсим от тази загуба,ние винаги се завръщаме след труден мач.
Изображение

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 01 сеп 2013 17:40

vasilnv написа:Нищо не казвате за РвП. Много се изнервих на пропуска му. Той като цяло вече втори пореден слаб мач записва... Иначе се нахвърляйте на Йънг, който изигра приличен мач.
Силно включване на Чичарито и Нани, дават заявка за титулярното си място. Заха също трябва да играе. Какво толкова направи Уелбек, че да му се нахвърляте толкова?
Иначе добре е да има ротации в халфовата линия и защитата, вижда се, че не се получава така...
Честита победа на Ливърпуул!
П.п. Радвам се на хейтърите, това показва, че са доста комплексирани от Юнайтед. :lol:

Уелбек точно, че нищо не направи :Х
Изображение[/center]

Потребителски аватар
cantonaFAN
Контакти:

Мнениеот cantonaFAN » 01 сеп 2013 17:40

GGMU_forever написа:
CECO_1981 написа:Играчи невземем ли 4-5 място със сигурност.И неми пука колко ще дадем трябват ни играчи и то добри.

Цяло лято не успяхме да вземем, пък камо ли сега за толкова малко време... :( :x

Това не е фифа :) Утре да не говориш друго?

I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 01 сеп 2013 17:41

не мога да повярвам, че Мойс пусна Уелбек, Йънг и Гигс титуляри :o

Първият си е посредствен, вторият току що се завърна от контузия(поправете ме ако греша за контузията) и така и не е доказал, че става за голям отбор, а третият вече е на 40 години и е ясно, че в такова дерби няма да е заплаха....при положение, че имаш Кагава, Заха и Нани горните 3 ма трябва да са твърди резерви....Аз бих заложил на Кагава зад Перси + Нани и ЗАХА по крилата, но както и да е...

Ако Мойс не ви вземе халф в центъра на терена в оставащите 31-32 часа ще го призная за много некадърен, вижда се, че с Карик и Клевърли ви е трудно, на негово бясто бих извадил на момента 40 милиона за Гюндоган(Фелайни нищо няма да промени според мен) :!:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

iliyan

Мнениеот iliyan » 01 сеп 2013 17:42

2 мача без гол ! Пожелавам ви още 22 мача без гол !

"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 01 сеп 2013 17:42

kingofpop написа:не мога да повярвам, че Мойс пусна Уелбек, Йънг и Гигс титуляри :o

Първият си е посредствен, вторият току що се завърна от контузия(поправете ме ако греша за контузията) и така и не е доказал, че става за голям отбор, а третият вече е на 40 години и е ясно, че в такова дерби няма да е заплаха....при положение, че имаш Кагава, Заха и Нани горните 3 ма трябва да са твърди резерви....Аз бих заложил на Кагава зад Перси + Нани и ЗАХА по крилата, но както и да е...

Ако Мойс не ви вземе халф в центъра на терена в оставащите 31-32 часа ще го призная за много некадърен, вижда се, че с Карик и Клевърли ви е трудно, на негово бясто бих извадил на момента 40 милиона за Гюндоган(Фелайни нищо няма да промени според мен) :!:

Поздравления за коментара ! :)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
cantonaFAN
Контакти:

Мнениеот cantonaFAN » 01 сеп 2013 17:42

iliyan написа:2 мача без гол ! Пожелавам ви още 22 мача без гол !

[rimg]http://etf2l.org/wp-content/uploads/2013/05/Champions_2013_2.jpg[/rimg]

Усещал ли си това чувство някога? :)

I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney.

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 01 сеп 2013 17:43

iliyan написа:2 мача без гол ! Пожелавам ви още 22 мача без гол !

Жалък си скапаняко много жалък.Радвай се сега после ще те видим.
Изображение

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 01 сеп 2013 17:45

vasilnv написа:Нищо не казвате за РвП. Много се изнервих на пропуска му. Той като цяло вече втори пореден слаб мач записва... Иначе се нахвърляйте на Йънг, който изигра приличен мач.
Силно включване на Чичарито и Нани, дават заявка за титулярното си място. Заха също трябва да играе. Какво толкова направи Уелбек, че да му се нахвърляте толкова?
Иначе добре е да има ротации в халфовата линия и защитата, вижда се, че не се получава така...
Честита победа на Ливърпуул!
П.п. Радвам се на хейтърите, това показва, че са доста комплексирани от Юнайтед. :lol:

Няма защо да обвинявате РвП - миналата година ви спечели титлата, а днес имаше само едно положение и то на неудобния си крак, така че не може да го обявите за грешник. По-скоро трябва да се сърдите на халфовата линия. А иначе за "хейтърите" - аз лично писах конкретно на един човек, който ми направи много лошо впечатление преди мача с коментара си. "Комплексирани" от Юнайтед, не ми казвай, че Фъргюсън не е бил комплексиран, когато е заставал начело, че и дълги години след това - всичко в живота е на периоди и всичко си има край, а ако някой не го разбира, значи се е главозамаял до безкрайност.

Върни се в “Манчестър Ю”