Без да се впускам в подробности, ще кажа две думи - имаме отбор! С изключение на две позиции (вратар и централен нападател), нямам забележки към никой друг в този мач. Може и с половин на нула, но заслужавахме да вземем трите точки, въпреки че Литекс са си отбор и определено не се играе лесно срещу тях. Ах, как ни липсва Стоян Колев! Ако си го бяхме запазили, можеше спокойно играта да бъде изнесена с поне десетина метра напред и да не треперим при всяко центриране. В следствие на това и при добрата ни игра в центъра, а вече и по фланговете, головите положения за нас щяха да са двойно повече и двойно по-опасни. Но как да гледаш напред, като вратарят ни е дантел марка и му трябва повече помощ в защита

Новичкото, черничкото не става. Поне за мен. Вярно, първи мач му е, още не познава съотборниците си, но индивидуални качества в него, аз не видях. Лично мнение. Куца ни издържливостта. Към 70-тата минута почти всички отпаднаха физически.
Все пак, обнадежден съм! Отборът ни е в пъти по-добър от миналогодишният и върви нагоре! Въпрос на време е и да го покаже! Очаквам от 6-то до 8-мо място в крайното класиране след първия етап или както там се казва. Дано не е 8-мо, че голям зор ще берем в борбата за оцеляване с богопомазани отбори, като Локо Сф. и Славия!
п.п. Миро, за какъв транспарант говориш?