Черноморец (Бургас) - Литекс (Ловеч) - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Литекс (Ловеч) 31 август от 20:00

Мнениеот shotgun blues » 31 авг 2013 22:00

Заслужавахте да победите с поне 3 гола ,но си личи липсата на класни играчи като Шаешу,Анисе и т.н 8-)
тази точка е като загуба за вас 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 31 авг 2013 22:15

Parmalat написа:Изпуснахме Литекс.2 греди и доста положения.

А отмененият гол на Литекс? :)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Литекс (Ловеч) - 0:0 FT

Мнениеот subzero » 31 авг 2013 22:36

Вече не знам какво да пиша.....Черноморец не игра зле и заслужаваше да спечели. Литекс не изглеждаха толкова страшни,колкото очаквах. За съдийските решения....искам да видя видео. Но едно е сигурно,фауловете и картоните не бяха мерени с един аршин.
Все пак се радвам,че отбора ни е израстнал.Дано и късмета се завърне в Бургас.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 31 авг 2013 22:40

Напълно ги изпуснахме няма спор в това нещо - 2 греди , стотици голови положения ...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 31 авг 2013 22:56

Би било добре да играете мачовете с вратар,а не както е сега!
Черноморец заслужаваше победата,но не успя!Имате няколко много добри футболисти!Добре си прекарах на стадиона.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 31 авг 2013 23:14

paceto написа:
Parmalat написа:Изпуснахме Литекс.2 греди и доста положения.

А отмененият гол на Литекс? :)

Абе дори и с него - пак ви изпуснахме.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 31 авг 2013 23:18

Поне от два сезона не бяхме надигравали Литекс ( нито пък те нас), но днес го направихме. Джазула и Ваюши бяха обезличени и като, че ли креативността на гостите беше убита, но...
Ние имаме един мнооого голям проблем. Ник Дашев изживява някаква игрова депресия. Високите топки прелитаха покрай
него, а ние затваряхме очи от лоши предчувствия. Същото явно изпитваха и защитниците ни. Всичко в нашето наказателно поле се превръщаше в опасност "украсена"от младия ни вратар. През втората част, когато приехме играта в близост до наказателното си поле се усещаше липсата на опитност във вратаря ни и неумението му да комуникира с играчите пред него. В същото време изненадващо добре създавахме положения за гол...и ги профуквахме още по изненадващо.
Като цяло - очаквано тегав мач с много, много борба по терена между два равностойни отбора или иначе казано, това, което предвидих за тази среща се сбъдна.
Тези два отбора си бележат гол само, когато Халеевата комета минава близо до Земята.

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 01 сеп 2013 08:12

ntodorov написа:Поне от два сезона не бяхме надигравали Литекс ( нито пък те нас), но днес го направихме. Джазула и Ваюши бяха обезличени и като, че ли креативността на гостите беше убита, но...
Ние имаме един мнооого голям проблем. Ник Дашев изживява някаква игрова депресия. Високите топки прелитаха покрай
него, а ние затваряхме очи от лоши предчувствия. Същото явно изпитваха и защитниците ни. Всичко в нашето наказателно поле се превръщаше в опасност "украсена"от младия ни вратар. През втората част, когато приехме играта в близост до наказателното си поле се усещаше липсата на опитност във вратаря ни и неумението му да комуникира с играчите пред него. В същото време изненадващо добре създавахме положения за гол...и ги профуквахме още по изненадващо.
Като цяло - очаквано тегав мач с много, много борба по терена между два равностойни отбора или иначе казано, това, което предвидих за тази среща се сбъдна.
Тези два отбора си бележат гол само, когато Халеевата комета минава близо до Земята.

Реална оценка за състоянието в отбора.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 сеп 2013 10:52

Спах и сънувах, сънувах и спах...
[offtopic]...и там в сънищата ми си вкарахме всите положения. Резултатът беше 3 или 4-0 - нещо от този сорт... На вратата обаче пазех...аз. Бях стабУилен, повратлив, отскоклив и съсредоточен. Получавах овации и одобрения от публиката... Мисля дека нЕма да съм по-лош вратар от Ник...В тази връзка на споделени сънища моля отговорните фактори да подшушнат на ръководните органи в отбора ЧерноморецЪ за моите вратарски умения . Мисля дека нЕма да бъде зле да споделят, че съм пазил в гореспоменатия мач...То тъЙ и тъЙ реалностите и абсурдите в тази държавичка се разминават, що и аз да не съм в "нещата".:P :twisted:[/offtopic]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 01 сеп 2013 11:31

Понеже времето ме отказа от присъствие на стадиона имах възможност за разлика от повечето от вас и от Херо да наблюдавам и повторенията на спорните ситуации в този иначе посредствен мач . Преди мача бях писал , че всичко освен победа за Литекс ще ме изненада ... и наистина останах изненадан . Дали са подценили мача , дали Черноморец не им позволи да играят играта си ... дали Джордан ( не Майкъл естествено :mrgreen: ) е толкова фундаментален играч за тях , но не приличаха на себе си . Всъщност - не приличаха въобще на отбор . До този мач създаваха положения които не успяваха да реализират , а вчера не създаваха и положения .
Черноморец не изненада с нищо в игрово отношение ... показа повече хъс в сравнение с други мачове . Ако може да се говори за изненада . Защото по принцип Черноморец се представя силно срещу силните отбори ( с изключение на мачовете срещу Ботев Пловдив по обясними причини ) . Но като цяло си мисля , че в този си вид отбора едва ли може да играе по-силно . Всички играха на познатото си равнище . Соли показа някакви заложби ... но ясно се видя и че е тотално скаран с дисциплината . За мен и Яни Пехливанов и Траян Траянов са по-добри защитници от "машината" Оливейра .
Не знам за вас ... но аз чисти голове положения в мача не видях . Имаше някакви удари от дистаниця - някои добри , повечето комични ... но голово положение от игра нямаше . Което не е срашно разбира се - и Байерн създаде първото си чисто голово положение срещу Челси в 110-а минута на мача . ;)
Съдийството - отново съм озадачен от реакцията на Херо . Отдавам я на по-високия му адреналин след края на мача . Съдията се справи много добре . Ако може да говорим за някакви грешки , то те бяха в ущърб на Литекс . Пусна по-свободна игра , но това се отнасяше и за двата отбора . И свиреше нарушенияте и даваше картоните според тези критерии . Самите картони :
Соли - протест за дузпа и реплекиране на съдията след това . До смяната си при всяка ситуация продължаваше с репликте към съдията , който съвсем спокойно можеше да го изгони .
Кавдански , Амари и Филипов - тактически нарушения в които показването на картони е задължително . Отделно влизанията на Кавдански и Амари си бяха достатъчно груби за жълт картон .
Единствено към момента ми се губи картона на Фонсека .
Ситуацията с гола на Литекс - първо имаше ръка на Кавдански . Според правилника , макар и без умисъл , ръката на Кавдански спира пътя на топката към голлинията , което е дузпа . Но както сме виждали да се отсъждат такива дузпи , така сме виждали и да не се дават . За мен лично щеше да е пресилено да се свири дузпа в тази ситуация .
След това , особено гледайки повторенията - Литекс вкараха редовен гол . Контакт между Будуров и Кавдански имаше . Но съвсем минимален . Дори и да го нямаше Кавдански пак нямаше да може да играе с топката защото инерията на тялото му беше в обратна посока и нямаше как да достигне до топката . Само че съдията няма как да гледа повторения :) Но съвсем спокойно можеше да покаже жълт картон при последвалите протести на играч на Литекс .
Да се обвинява обаче съдията за недобрия резултат на Черноморец е лицемерно , смешно и жалко .
В крайна сметка - единственото позитивно нещо в мача , което видях ... беше транспаранта издигнат от агитката в един момент от мача 8-)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Черноморец”