Teo написа:angelofdeath написа:Янис Зику написа:Може ли да се слага за първи голмайстор?
Сигурен съм, че без да е играл истински мачове пак ще е по-добър от Кировски. Незнам дали Стойчо ще го вземе в групата, но ако е картотекиран, защо не? Има слухове, че англичанина ще е титуляр до Тошко, значи и Сидибе може да е на линия. Като го гледам, каква грамада е нашите недорасляци ще ги мачка, като лавина. Не знам, с какви габарити беше Дембеле, защото не съм го виждал отблизо, но този ми изглежда дори по-здрав. Въпроса е, как се справя, като е на 33 години? Иначе няма спор, че е научен футболист със сериозна кариера зад гърба си.
Ще видиме у неделя какво ще покаже, дано не е Шеридън №2! Гледах контролата със Сливнишкия и мисля, че ще пасне на играта ни, но всички зависи от него и дали ще покаже тези качества на който реално е способен е друг въпрос. Надявам се да почне титуляр в неделя и да отбележи гол.
Може и да почне.Това е любимата тактика на Стойчо-висок цн и безкрайни центрирания към него.Спомени-Ней и Шеридън.