Изявления на Обама в 20:15 часа. Начало на войната?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Изявления на Обама в 20:15 часа. Начало на войната?

Мнениеот dunavfc » 31 авг 2013 23:12

фифи перото написа:
dunavfc написа:
фифи перото написа:
dunavfc написа:
Siegfried написа:Атеизмът, комунизмът и демократизацията съсипаха българския народ.
Основите на българщината са патриотизмът, православието и езикът. Който е против това, не е българин. Да върви при Барак ХЮСЕИН Обама и да му лиже подметките ЛАЙВ.

Жалко,двадесет и три години живеех с идеята,че съм българин,но явно не съм,защото съм атеист :cry:

Siegfried написа:
stn написа:Благодаря на САЩ, че ги има и ни даде компютъра, айфона, таблета, интернета, хамбургера и т.н.

Компютърът е измислен от Джон Атанасов, сиреч - от българин. ;)

Сиреч от американец от български произход...Джон Атанасов е Българин,колкото Барак Обама е сенегалец...

боко не ви ли учи? :lol:

КО ? НЕ !

Отговорът ти е достатъчен ,за преценка на умственото ти развитие.
Безсмислена фраза, която повтаряте като папагали, без да знаете дори защо. :lol:

Безсмисленият ти въпрос,целящ елементарна провокация,заслужава точно това,глупаче ;)

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 31 авг 2013 23:13

Btovfan80 написа:Наистина ли мислиш, че Алкайда е организация на САЩ????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Всички членове на Ал Кайда са бивши членове на ЦРУ. Това е обществена тайна.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 31 авг 2013 23:14

Jack the Ripper написа:
stn написа:Джон е толкова българин, колкото аз съм световен шампион по бокс и ММА.

За пореден път се убедих, че си ужасно прост! Баща му е чист българин. Личи си, че си турска подлога.

А сега се убеди,че ужасно простият си ти,защото това,какви са родители на един човек,няма никакво значение ;) Още повече,че майка му на Джон не е българка,така,че дори и логиката ти да беше правилна,кой е казал,че трябва да се вземе страната на бащата ?
А любимото ми комплексарско изпълнение е,когато някой бива наричан турчин с цел обида :mrgreen:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 31 авг 2013 23:14

Btovfan80 написа:
LaRgO написа:
stn написа:Благодаря на САЩ, че ги има и ни даде компютъра, айфона, таблета, интернета, хамбургера и т.н.

Благодари им и за - най-общо казано, деградацията на човечеството и за някой от болестите, които са направени изкуствено.

Ти контактувал ли си някога с араби? Знаеш ли въобще какво е тяхното мислене, че ги защитаваш? Това са фанатици, които трябва да бъдат заличени от лицето на земята! Върнете се няколко години назад (например 2001), за да разберете от къде започна световната икономическа криза!!!!!!!!!

Кво искаш да кажеш с 2001-ва :? Че някой напомни на самозабравилите се че не са неуязвими :? Я кажи колко според теб са невинните жертви във всички "МИРОТВОРНИ" войни , в които "господарите " си пуснаха бомбите :? Можеш ли да убедиш дори себе си че не са повече от целите им ?

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 31 авг 2013 23:16

LaRgO написа:
Btovfan80 написа:Наистина ли мислиш, че Алкайда е организация на САЩ????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Признавам - ТИ СИ ЛУД!!!!! :D :D :D
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
Jack the Ripper
Контакти:

Мнениеот Jack the Ripper » 31 авг 2013 23:17

dunavfc написа:А любимото ми комплексарско изпълнение е,когато някой бива наричан турчин с цел обида :mrgreen:

Аз не го наричам турчин с цел обида. Следя му мненията от много време. И съм се убедил, че е рязан.
А аз на теб какво съм казал, че да ми отговаряш на написаното. То не беше адресирано за теб. Или просто имате любовна връзка с този stn. :lol:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 31 авг 2013 23:19

Btovfan80 написа:
LaRgO написа:

Признавам - ТИ СИ ЛУД!!!!! :D :D :D

По скоро ти си наивен или най малкото необразован :) Именно американците ги създадоха и обучаваха за да се бият с руснаците в Авганистан ;) Обаче тогава не бяха терористи , щото бяха на тяхна страна , и Русия бяха лошите :lol:
Последна промяна от za nas e toj religiq на 31 авг 2013 23:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 31 авг 2013 23:20

Атеист написа:Тукашните политици извършват местен геноцид над българското население. Да вземем да избием всички с леви обеждения и всички симпатизанти на БСП?! Както и всички привърженици на другите две партии.

Не става така. Не казвам, че в случая САЩ са прави - лично на мен ми е трудно да определя дали изобщо може да има прав и крив в цялата тази безумна ситуация, но както се каза по-назад в темата накрая винаги го отнася мирното население. Няма нормална причина, поради която да искаш гибелта на толкова много невинни хора.

Мирните и несъгласните с външната политика на САЩ, не заслужават такава съдба.
Добре тогава, нека да бъдат избити само политиците на САЩ, които са виновни за всички тези инвазии, като максимално да се пази мирното население. Така по-добре звучи.

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 31 авг 2013 23:20

za nas e toj religiq написа:
Btovfan80 написа:
LaRgO написа:

Благодари им и за - най-общо казано, деградацията на човечеството и за някой от болестите, които са направени изкуствено.

Ти контактувал ли си някога с араби? Знаеш ли въобще какво е тяхното мислене, че ги защитаваш? Това са фанатици, които трябва да бъдат заличени от лицето на земята! Върнете се няколко години назад (например 2001), за да разберете от къде започна световната икономическа криза!!!!!!!!!

Кво искаш да кажеш с 2001-ва :? Че някой напомни на самозабравилите се че не са неуязвими :? Я кажи колко според теб са невинните жертви във всички "МИРОТВОРНИ" войни , в които "господарите " си пуснаха бомбите :? Можеш ли да убедиш дори себе си че не са повече от целите им ?

Приятел, искам да ти кажа, че след събарянето на "Световният търговски център", започна "Световната икономическа криза"! ФАКТ!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 31 авг 2013 23:22

Jack the Ripper написа:
dunavfc написа:А любимото ми комплексарско изпълнение е,когато някой бива наричан турчин с цел обида :mrgreen:

Аз не го наричам турчин с цел обида. Следя му мненията от много време. И съм се убедил, че е рязан.
А аз на теб какво съм казал, че да ми отговаряш на написаното. То не беше адресирано за теб. Или просто имате любовна връзка с този stn. :lol:

Това е форум,ако искаше да си пишеш само с него има ЛС ;)
Не съм съгласен с нещата,които си написал и се опитват да ти направя добра услуга,като ти покажа верният път,а ти сам можеш да си прецениш,дали да се вслушаш или да ме пратиш на майната ми ;)
Не защитавам конкретният потребител,а самата теза.
Последна промяна от dunavfc на 31 авг 2013 23:22, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”