Изявления на Обама в 20:15 часа. Начало на войната?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Атеист
Контакти:

Re: Изявления на Обама в 20:15 часа. Начало на войната?

Мнениеот Атеист » 31 авг 2013 23:04

LaRgO написа:
shotgun blues написа:Те нефта може и да искат....факт,ама е и факт ,че тези държави Сирия,Ирак,Либия,са ненормални......в 21 век те се избиват,канибализъм,милиони избягаха от СИРИЯ...защо ли ...ами защото са абсолютни ненормалници.21 век..вместо да си на компютъра,да си слушаш музика,футболче,скайп и какви ли не глупости..те там се изибиват баси неандерталците 8-)

Хайде сега ми кажи, след инвазията на САЩ в Ирак, Афганистан, Либия, дали тези държави живеят като в 21 век ?

Хайде сега ти ми кажи защо искаш да избиваш мирното население на САЩ? Разбирам да си против външната им политика или техните представителни лидери, но защо искаш да затриеш стотици милиони хора от лицето на Земята?

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 31 авг 2013 23:04

LaRgO написа:
stn написа:Благодаря на САЩ, че ги има и ни даде компютъра, айфона, таблета, интернета, хамбургера и т.н.

Благодари им и за - най-общо казано, деградацията на човечеството и за някой от болестите, които са направени изкуствено.

Ти контактувал ли си някога с араби? Знаеш ли въобще какво е тяхното мислене, че ги защитаваш? Това са фанатици, които трябва да бъдат заличени от лицето на земята! Върнете се няколко години назад (например 2001), за да разберете от къде започна световната икономическа криза!!!!!!!!!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 31 авг 2013 23:05

фифи перото написа:
dunavfc написа:
Siegfried написа:Атеизмът, комунизмът и демократизацията съсипаха българския народ.
Основите на българщината са патриотизмът, православието и езикът. Който е против това, не е българин. Да върви при Барак ХЮСЕИН Обама и да му лиже подметките ЛАЙВ.

Жалко,двадесет и три години живеех с идеята,че съм българин,но явно не съм,защото съм атеист :cry:

Siegfried написа:
stn написа:Благодаря на САЩ, че ги има и ни даде компютъра, айфона, таблета, интернета, хамбургера и т.н.

Компютърът е измислен от Джон Атанасов, сиреч - от българин. ;)

Сиреч от американец от български произход...Джон Атанасов е Българин,колкото Барак Обама е сенегалец...

боко не ви ли учи? :lol:

КО ? НЕ !

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 31 авг 2013 23:05

Атеист написа:Хайде сега ти ми кажи защо искаш да избиваш мирното население на САЩ? Разбирам да си против външната им политика или техните представителни лидери, но защо искаш да затриеш стотици милиони хора от лицето на Земята?

Тези, които са дали съгласие на САЩ за тези инвазии, си заслужават съдбата.
Другите не искам да умират, могат да се изселят преди еднопосочния полет на ракетите.

Потребителски аватар
Jack the Ripper
Контакти:

Мнениеот Jack the Ripper » 31 авг 2013 23:07

stn написа:Джон е толкова българин, колкото аз съм световен шампион по бокс и ММА.

За пореден път се убедих, че си ужасно прост! Баща му е чист българин. Личи си, че си турска подлога.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 31 авг 2013 23:08

dunavfc написа:
фифи перото написа:
dunavfc написа:
Siegfried написа:Атеизмът, комунизмът и демократизацията съсипаха българския народ.
Основите на българщината са патриотизмът, православието и езикът. Който е против това, не е българин. Да върви при Барак ХЮСЕИН Обама и да му лиже подметките ЛАЙВ.

Жалко,двадесет и три години живеех с идеята,че съм българин,но явно не съм,защото съм атеист :cry:

Siegfried написа:

Компютърът е измислен от Джон Атанасов, сиреч - от българин. ;)

Сиреч от американец от български произход...Джон Атанасов е Българин,колкото Барак Обама е сенегалец...

боко не ви ли учи? :lol:

КО ? НЕ !

Отговорът ти е достатъчен ,за преценка на умственото ти развитие.
Безсмислена фраза, която повтаряте като папагали, без да знаете дори защо. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 31 авг 2013 23:09

LaRgO написа:
shotgun blues написа:Те нефта може и да искат....факт,ама е и факт ,че тези държави Сирия,Ирак,Либия,са ненормални......в 21 век те се избиват,канибализъм,милиони избягаха от СИРИЯ...защо ли ...ами защото са абсолютни ненормалници.21 век..вместо да си на компютъра,да си слушаш музика,футболче,скайп и какви ли не глупости..те там се изибиват баси неандерталците 8-)

Хайде сега ми кажи, след инвазията на САЩ в Ирак, Афганистан, Либия, дали тези държави живеят като в 21 век ?

По скоро към 17-ти и продължават на долу :)

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 31 авг 2013 23:09

Btovfan80 написа:Ти контактувал ли си някога с араби? Знаеш ли въобще какво е тяхното мислене, че ги защитаваш? Това са фанатици, които трябва да бъдат заличени от лицето на земята! Върнете се няколко години назад (например 2001), за да разберете от къде започна световната икономическа криза!!!!!!!!!

Знаеш ли кой ги поддържа тези ненормални фанатици ? САЩ. Като подкрепяш САЩ, подкрепяш и фанатиците. Нали не си мислиш, че САЩ прави тези инвазии заради демокрацията ? На тях не им пука за хората, а за интересите си.
Ал Кайда е организация на САЩ и др.

Атеист
Контакти:

Мнениеот Атеист » 31 авг 2013 23:10

LaRgO написа:
Атеист написа:Хайде сега ти ми кажи защо искаш да избиваш мирното население на САЩ? Разбирам да си против външната им политика или техните представителни лидери, но защо искаш да затриеш стотици милиони хора от лицето на Земята?

Тези, които са дали съгласие на САЩ за тези инвазии, си заслужават съдбата.
Другите не искам да умират, могат да се изселят преди еднопосочния полет на ракетите.

Тукашните политици извършват местен геноцид над българското население. Да вземем да избием всички с леви обеждения и всички симпатизанти на БСП?! Както и всички привърженици на другите две партии.

Не става така. Не казвам, че в случая САЩ са прави - лично на мен ми е трудно да определя дали изобщо може да има прав и крив в цялата тази безумна ситуация, но както се каза по-назад в темата накрая винаги го отнася мирното население. Няма нормална причина, поради която да искаш гибелта на толкова много невинни хора.

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 31 авг 2013 23:12

LaRgO написа:
Btovfan80 написа:Ти контактувал ли си някога с араби? Знаеш ли въобще какво е тяхното мислене, че ги защитаваш? Това са фанатици, които трябва да бъдат заличени от лицето на земята! Върнете се няколко години назад (например 2001), за да разберете от къде започна световната икономическа криза!!!!!!!!!

Знаеш ли кой ги поддържа тези ненормални фанатици ? САЩ. Като подкрепяш САЩ, подкрепяш и фанатиците. Нали не си мислиш, че САЩ прави тези инвазии заради демокрацията ? На тях не им пука за хората, а за интересите си.
Ал Кайда е организация на САЩ и др.

Наистина ли мислиш, че Алкайда е организация на САЩ????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Върни се в “Свободна зона”