paceto написа:Никакви ръце не е вдигнал Ганчев и който го вярва се залъгва много.
Дръпна кранчето (но не изцяло) преди 2 години около проблемите му с бизнеса и арестите, а сега лек по лек започва да се оправя бизнеса му дори и Леденика купи.
Как един отбор според теб се оправя без спонсор, че да твърдиш това?
Все някой дава пари за заплати, за поддръжка на отбора и т.н., а виждаме че идват и играчи отвън, които не играят за 500 лева заплата.
Колкото до мача неправилно отменен гол за Литекс, който костваше победата.
Да не говорим, че имаше игра с ръка на играч на Черноморец преди самото нарушение за което беше отменен гола.
Вече в два поредни мача отменят голове на Литекс за сходни нарушения.
Не съм съгласен.Бодуров бутна Кавдански когато изчистваше топката.Дори и леко докосване е достатъчно при положение, че си останал в такава поцизия.Като цяло слаб мач.Черноморец малко играе по-добре от първите мачове,но това го определям заради това че отбора ни е изцяло нов.
При Литекс направо съм изумен.Та този отбор няма нищо общо с онзи от миналата година,който играеше красив и привлекателен футбол и то с малди момчета.Сега не само че сърбина не пуска младите момчета ами и тотално е разбил стила на игра на Литекс.Дори Любимец имаха по-качествна постройка от Литекс.Сигурен съм че Shotgun Blues да е ще напреди по-правилно отбора.
Александров-дърво този футболист не е за професионален футбол
Бодуров-трагедия.Мястото му е на резервната скамейка
Божиков-тоя отдавна трябваше да напусне Литекс
Антон Недялков-играе добре и заслужено е титуляр
Берберович-поста на който игра е сбъркан.Той е бек,а не халф
Славчев-справя се добре
Цветков-Този човек от самолет се вижда че това не му е поста,а си е дефанзивен халф отвсякъде.Със Славчев бяха заформили добър тандем
Ваюши-играе силно само на моменти.Не същия,който беше при Стоичков
Джазула-видя че другите не се напрягат и той спря да се напряга.Нали си прибира заплатата?
Манолов-не е за Литекс.Дано всичко с него е наред.
Златинов-въобще не се забеляза че е влязал
Генчев-може много да даде на Литекс и е по-добър от Берберович
Никола Колев и Кирил Десподов въобще не са в групата.