Атанас Курдов национал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Атанас Курдов национал
Време е на това момче да му се даде шанс за националния отбор. С последните си мачове се превърна в голова машина и доказа, че има място там. Букарев му показа правилния път и Курдов вече не е само надежда, а вече започва и да се реализира. Без това централен нападател и ще свърши отлична работа, а една повиквателна ще му вдигне самочувствието и от там и играта, а тъй като вече е пораснал не само възрастово, но и умствено и нищо чудно да направи нов пробив в силен западен клуб, но този път с грандиозен успех.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
Re: Атанас Курдов национал
stn написа:Време е на това момче да му се даде шанс за националния отбор. С последните си мачове се превърна в голова машина и доказа, че има място там. Букарев му показа правилния път и Курдов вече не е само надежда, а вече започва и да се реализира. Без това централен нападател и ще свърши отлична работа, а една повиквателна ще му вдигне самочувствието и от там и играта, а тъй като вече е пораснал не само възрастово, но и умствено и нищо чудно да направи нов пробив в силен западен клуб, но този път с грандиозен успех.
Любо нещо не ми вдига.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Ай стига след 2 силни мача сте правили някой играч национал.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Parmalat написа:Ай стига след 2 силни мача сте правили някой играч национал.
Ревнуваш ли?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Tommi написа:stn написа:Време е на това момче да му се даде шанс за националния отбор. С последните си мачове се превърна в голова машина и доказа, че има място там. Букарев му показа правилния път и Курдов вече не е само надежда, а вече започва и да се реализира. Без това централен нападател и ще свърши отлична работа, а една повиквателна ще му вдигне самочувствието и от там и играта, а тъй като вече е пораснал не само възрастово, но и умствено и нищо чудно да направи нов пробив в силен западен клуб, но този път с грандиозен успех.
Любо нещо не ми вдига.Ще му го напиша като СМС.
Писах му за Курдов още през пролетта на 2011 година, ама не се вслуша.

Ама като играеше силно за Ботев не ви трябваше в националния нали ? Що не пусна тема за Божилов ? Вкара два гола на Лудогорец 

за мача днес не знам, но в пловдив беше трагичен, това че му направиха подарък за гола нищо не означава
Кажи ми,че не си сериозен и се шегуваш!
MoNteSo написа:Ама като играеше силно за Ботев не ви трябваше в националния нали ? Що не пусна тема за Божилов ? Вкара два гола на Лудогорец
1. Защото Лудогорец поради някаква причина не играха
2. Божилов вече беше в националния и показа, че мястото му не е там
choko77 написа:Кажи ми,че не си сериозен и се шегуваш!
Разбира се, че не се шегувам. Доброто трябва да се поущрява, за да се превърне в най-добро, а Курдов има потенцил да го направи. Не случайно Байер Леверкузен видяха таланта му, но беше твърде малък с неизградена психика и това му изигра лоша шега.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
Момчето е шегаджия 
Всичките му мачове, които съм му гледал в А група (за Локото и за Славия) е бил изключително слаб.

Всичките му мачове, които съм му гледал в А група (за Локото и за Славия) е бил изключително слаб.
Последна промяна от Tosh на 31 авг 2013 20:07, променено общо 1 път.
est. 1912