Левски - Берое 18.10 19:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Левски - Берое 18.10 19:30

Мнениеот delpi » 18 окт 2009 23:34

THE G.A.M.E написа:...
Наистина се надявам, че са бойкотирали някой.....щото ако не са, то това означава, че толкова си могат......което вече, ще е истинската трагедия ! ...

Надяваш се да са бойкотирали? И ако отсега нататък играта ни потръгне ти ще си спокоен и ще си горд с тези играчи??? Да бойкотираш някого заради Левски???
ВЪН! - това е, много простичка дума само от 3 букви. ВЪН лекетата от Левски!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 окт 2009 00:34

delpi написа:
Наистина се надявам, че са бойкотирали някой.....щото ако не са, то това означава, че толкова си могат......което вече, ще е истинската трагедия ! ...

Надяваш се да са бойкотирали? И ако отсега нататък играта ни потръгне ти ще си спокоен и ще си горд с тези играчи??? Да бойкотираш някого заради Левски???

Пич, ако толкова си могат......ние си изпадаме бе човек !
За това - ДА......надявам се, че са бойкотирали......ама само не е ясно кого !
Щото Гонзо в качеството си на директор, критикува ( направо обиди ) някои от играчите !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Re: Левски - Берое

Мнениеот gacobacov » 19 окт 2009 02:55

niki87 написа:Е стига де.....Ние ако и Берое не биеме-КЪДЕ ОТИВАШ ТИ,МОЖЕ БИ :lol:

и сега..
ко прайм :lol:

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 19 окт 2009 18:15

THE G.A.M.E написа:
delpi написа:

Пич, ако толкова си могат......ние си изпадаме бе човек !
За това - ДА......надявам се, че са бойкотирали......ама само не е ясно кого !
Щото Гонзо в качеството си на директор, критикува ( направо обиди ) някои от играчите !

Типично по левскарски падате и трябва да има обяснение. Дали ЦСКА са виновни, дали сте бойкотирали дали са пияни ... Всичко при вас е възможно, но не и, че сте слаби ! Кажи ми каква причина Гонзо да ходи като развален терминатор и той ли бойкотира нещо си ?
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 19 окт 2009 20:23

Много съм далеч от ситуацията във вашия любим отбор,но наистина си мисля че са прави някои,които пишат че винаги някой ви е виновен..Снощи не играхте зле,просто ние имахме късмет и наказахме единствената ви грешка,това че Христов,Йовов или Сърмов направиха пропуски си е техен проблем.Успех ви пожелавам и скорошно излизане от кризата!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

От 6-1 до 0-1!Къде сбърках?

Мнениеот sin4ec » 19 окт 2009 21:18

Онзи ден пуснах коментар,че ще победим "Берое" с 6-1.Резултатът е ясен,снощи на "Герена" още на полувремето почнах да се питам къде е грешката?Защо хората без положение вкарват по два гола,а ние от 4 чисти и още 4 добри не можем и един за цяр да бутнем?И това не е един път,и срещу "Лацио" беше така,и в Испания и въобще как става тая работа?Колко гола вкараха Цачев и Иса и колко вкара "Левски"?Как е възможно професията да ти е "нападател" и от три метра на празна врата да се оакаш?И да е един път,два пъти-добре,ама два месеца?За една година сме били 500 корнера и нямаме гол след нито един от тях?Вече наистина не разбирам как става тая работа...Идва ти провинциален отбор,10 човека отзад и търкаляне доде може-и вместо да го пребиеш,падаш с 0-1!А истината е,че не играем нито по-добър,нито по-лош футбол от ЦСКА и "Литекс",примерно.Обаче те вкарват,а ние не-че и пускаме егати головете!Та въпросът ми е-къде е грешката?Жорко е ясен-ама не изпуска само той.Като го махнем-все тая.Реално погледнато,ние със същата игра спокойно можехме да бием и вчера,и с бургазлии,да не загубим от Локо Сф и да си вземем трите точки от Пловдив. Общото е НЕВКАРВАНЕТО,и то на чисти положения-не знам как да се промени,не знам какво да се направи,но основната цел на футбола е да вкараш топката във вратата на противника.Не го ли правиш-всъщност какво точно правиш?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Върни се в “Архив”