Eвроспорт:Берое са румънци
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Eвроспорт:Берое са румънци
Много ми е интересно, като се окаже, че "сватбата" малко се е престарал с картоните в тунела (той беше поне на 30 метра от мястото ), ще издухат ли Караджата и Елио 3-4 мача наказание? Така стана и с Крумов, спря си топката с гърди на Герена, един от приятелите на сватбаря го изгони и момчето виновен - невинен не игра 1 мач. Евала, безкомпромисни рефери в Бг. Скоро ще прилагат знанията си и на други отбори.
Балкански Орел написа:
Ти е*аваш ли се ? Не съм толкова глупав, като теб и приятелите ти ит Евроспорт, а и за тове инфо съм си взел едната матура по География с повече от "3" . Това са елементарни неща, които е непростимо да не ги знаеш, още повече ако си в един съюз с държавите на които не им знаеш и столиците.Аз не знам всички страни и острови в Северна Америка, но нямам нищо общо с тях, а и не работя в Евроспорт, ако работех щях да си ги науча.
Добре де, кажи къде се намира Санкт Петербург...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Моите уважения към беройци, но вие сте пълни анонимници в Европа, така че не се е случило кой знае какво. През годините сме били свидетели на грешки дори с Левски, при положение, че ние сме сериозно име в Европа, а вие сте тръгнали да правите от мухата слон заради Берое. Допускат се такива недоразумения, какво толкова.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Балкански Орел
- Контакти:
dodo7271 написа:Балкански Орел написа:
Ти е*аваш ли се ? Не съм толкова глупав, като теб и приятелите ти ит Евроспорт, а и за тове инфо съм си взел едната матура по География с повече от "3" . Това са елементарни неща, които е непростимо да не ги знаеш, още повече ако си в един съюз с държавите на които не им знаеш и столиците.Аз не знам всички страни и острови в Северна Америка, но нямам нищо общо с тях, а и не работя в Евроспорт, ако работех щях да си ги науча.
Добре де, кажи къде се намира Санкт Петербург...
Наистина знаеш как да ядосаш човек, като малка к*рвичка си.Иди там и си развей Турския флаг и ако можеш се върни

[center]Levski & Lazio[/center]
Tommi написа:Моите уважения към беройци, но вие сте пълни анонимници в Европа, така че не се е случило кой знае какво. През годините сме били свидетели на грешки дори с Левски, при положение, че ние сме сериозно име в Европа, а вие сте тръгнали да правите от мухата слон заради Берое. Допускат се такива недоразумения, какво толкова.
Повярвай ми,вас няма как да ви объркат след грандиозните успехи срещу Олимпия,Тампере,Люцерн,Беверен,Аалст,Сараево,Иртиш и други европейски и световни футболни гиганти и колоси.

sandi74 написа:Tommi написа:Моите уважения към беройци, но вие сте пълни анонимници в Европа, така че не се е случило кой знае какво. През годините сме били свидетели на грешки дори с Левски, при положение, че ние сме сериозно име в Европа, а вие сте тръгнали да правите от мухата слон заради Берое. Допускат се такива недоразумения, какво толкова.
Повярвай ми,вас няма как да ви объркат след грандиозните успехи срещу Олимпия,Тампере,Люцерн,Беверен,Аалст,Сараево,Иртиш и други европейски и световни футболни гиганти и колоси.Няма как да е друго яче,никой не може да обърка абсолютните рекордьори по спечелени калъфки.
Факт.
Приятел, когато CNN пишеше за успехите на Левски на първа страница, вие живуркахте някъде в средата на А група.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Captain Stottlemeyer
Tommi написа:Моите уважения към беройци, но вие сте пълни анонимници в Европа, така че не се е случило кой знае какво. През годините сме били свидетели на грешки дори с Левски, при положение, че ние сме сериозно име в Европа, а вие сте тръгнали да правите от мухата слон заради Берое. Допускат се такива недоразумения, какво толкова.
Защо си губиш времето да обясняваш елементарни неща на един явно ощетен от природата индивид като санди!?...

П.П. По темата: Най-големите международни успехи на "Берое" са срещу "Левски" - София, така че е нормално някои чуждестранни журналисти да се объркат.

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 31 авг 2013 17:07, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:Tommi написа:Моите уважения към беройци, но вие сте пълни анонимници в Европа, така че не се е случило кой знае какво. През годините сме били свидетели на грешки дори с Левски, при положение, че ние сме сериозно име в Европа, а вие сте тръгнали да правите от мухата слон заради Берое. Допускат се такива недоразумения, какво толкова.
Защо си губиш времето да обясняваш елементарни неща на един явно ощетен от природата индивид като санди!?...Между другото той, който толкова обича да говори за калъфки, също е с калъфка - безспорен олигофрен № 1 във форума е covini, който е агресивен луд за връзване. Сандето е кротък и понякога дори забавен, особено когато по някоя тема разговаря със себе си...
Не му прави комплименти ще се възгордее.

Димитър Пенев - "Да не родим преди да сме бременни."
Captain Stottlemeyer написа:Tommi написа:Моите уважения към беройци, но вие сте пълни анонимници в Европа, така че не се е случило кой знае какво. През годините сме били свидетели на грешки дори с Левски, при положение, че ние сме сериозно име в Европа, а вие сте тръгнали да правите от мухата слон заради Берое. Допускат се такива недоразумения, какво толкова.
Защо си губиш времето да обясняваш елементарни неща на един явно ощетен от природата индивид като санди!?...Между другото той, който толкова обича да говори за калъфки, също е с калъфка - безспорен олигофрен № 1 във форума е covini, който е агресивен луд за връзване. Сандето е кротък и понякога дори забавен, особено когато по някоя тема разговаря със себе си...
П.П. По темата: Най-големите международни успехи на "Берое" са срещу "Левски" - София, така че е нормално някои чуждестранни журналисти да се объркат.
Капитане,не спами а пиши по темата.Това е спортен форум а не клуб на пенсионера където се чувстваш в свои води и изпадаш в размисли и страсти,а това да разговаряш сам със себе си е присъщо само за нас богопомазаните гении и се нарича изкуство.

Балкански Орел написа:dodo7271 написа:Балкански Орел написа:dodo7271 написа:Балкански Орел написа:Супер необарзовани индивиди, те си знаят там запада и си мислят че друг свят няма, а за Сирия си мислят че е на Венера сигурно, за това съм против да учим в България чужди езици освен Руски и чужда история....
Викаш онези които си мислят че Стяуа са Българи, са по умни.Българинът е прост и примитивен заради такива чуждопоклонници като теб....
Аз съм българин и претендирам, че не съм "прост и примитивен", дори и според теб да съм чуждопоклонник, тъй като владея до известна степен някои чужди езици. Включитено и руски на много добро ниво.
Може би си взел "едната матура по География с повече от "3"", но при реално оценяване би трябвало да имаш сериозни проблеми с матурата по български език.
Между другото, би ли обяснил защо е вредно да се учат чужди езици и история? Дори и на езика близък до българския, който използваш. Който има желание ще те разбере.