Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Балкански Орел написа:Супер необарзовани индивиди, те си знаят там запада и си мислят че друг свят няма, а за Сирия си мислят че е на Венера сигурно, за това съм против да учим в България чужди езици освен Руски и чужда история.
Балкански Орел написа:Супер необарзовани индивиди, те си знаят там запада и си мислят че друг свят няма, а за Сирия си мислят че е на Венера сигурно, за това съм против да учим в България чужди езици освен Руски и чужда история.
dodo7271 написа:Балкански Орел написа:Супер необарзовани индивиди, те си знаят там запада и си мислят че друг свят няма, а за Сирия си мислят че е на Венера сигурно, за това съм против да учим в България чужди езици освен Руски и чужда история.
Адски тъпо изказване, което показва за пореден път защо българинът е толкова прост, примитивен и несъстоятелен...
Балкански Орел написа:dodo7271 написа:Балкански Орел написа:Супер необарзовани индивиди, те си знаят там запада и си мислят че друг свят няма, а за Сирия си мислят че е на Венера сигурно, за това съм против да учим в България чужди езици освен Руски и чужда история.
Адски тъпо изказване, което показва за пореден път защо българинът е толкова прост, примитивен и несъстоятелен...
Викаш онези които си мислят че Стяуа са Българи, са по умни.Българинът е прост и примитивен заради такива чуждопоклонници като теб.
dodo7271 написа:Балкански Орел написа:dodo7271 написа:Балкански Орел написа:Супер необарзовани индивиди, те си знаят там запада и си мислят че друг свят няма, а за Сирия си мислят че е на Венера сигурно, за това съм против да учим в България чужди езици освен Руски и чужда история.
Викаш онези които си мислят че Стяуа са Българи, са по умни.Българинът е прост и примитивен заради такива чуждопоклонници като теб.
Не, всеки може да сбърка. Но да правиш някакви крайни заключения е израз на комплексарщина. Я да те питам, отворко, ти знаеш ли къде се намира Санкт Петербург?
П.С. Ета заради такива като теб ми е трудно да бъда българопоклонник...
shotgun blues написа:Това е комплимент за БЕРОЕ,защото румънските отбори са по-добри от нашите и с по-добро име в ЕВРОПА
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта