VII кръг, Черно море - Лудогорец, 3:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: VII кръг, Черно море - Лудогорец

Мнениеот зеления » 30 авг 2013 23:07

snakebite написа:
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Ако Лудогорец загубят във Варна, влизат в негативна серия, предвид сигурната им дежурна загуба на "Герена" следващия кръг ;)

И един мармот завивал..шоколад..
Нито в морето ще загубим, нито в Подуене...
Е разбира се ако играем на едно добро ниво...
Морето освен от някое статично или карамбол не виждам, как ще вкарат гол..
Посетих предните два мача, сега пак се каня...Черно море практикуват нещо средно между американски футбол и ръгби, постоянно играч на Лудогорец - на тревата, кюскане, центрирания безспир от статични към високите им играчи..
Точно това ги прави доста неприятни са побеждаване, като гледам Гонзо играе всеки мач за 0:0....
Вярвам и знам че тоя мач ще се хвърлим и ще победим или най-малкото няма да загубим, всички футболни аргументи са на наша страна !

Какво си посетил, бе тараланкоолу? Черно море в последните поне 3 сезона не играе това, което си измисляш ти!!! Моряците играят доста добър футбол и този кръг ще ви вдигнем опашките както го направихме и преди и то на ваш терен: 2:0 за ЧЕРНО МОРЕ!!!!!!!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 31 авг 2013 11:32

зеления написа:[

Какво си посетил, бе тараланкоолу? Черно море в последните поне 3 сезона не играе това, което си измисляш ти!!! Моряците играят доста добър футбол и този кръг ще ви вдигнем опашките както го направихме и преди и то на ваш терен: 2:0 за ЧЕРНО МОРЕ!!!!!!!!!

Вие сте всепризнати кюскачи, такъв е стила ви просто, гледал съм мноооого мачове на Морето, откакто го няма Кривия си играете точно тоя стил. Най-грозните мачове стават с участието на Морето, особено когато трябва да вземете нещо от по-силни отбори !
За мача , писал ъсм го ясно и точно, какво не можа да разбереш, играем ли концентрирано и "мъжки" както вие го разбирате, нямате много шансове, дори с резервите да играем !
Ако играем като баби и се огънем от вашите грубости, имате шансове за нещо повече !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 31 авг 2013 11:44

С какъв състав мислите, че трябва да излезе отборът днес? С оглед на трудния мач на мен ми се иска да видя:

----------------------------------В.Стоянов--------------------------------

Кайсара----------------Моци----------------Барт--------------Й.Минев

--------------------Дяков------------------Златински--------------------

Александров--------------Марселиньо------------------И.Стоянов---

------------------------------М.Платини----------------------------------

Много искам да гледам Терзиев, Шоко и Фура, но мисля, че този мач не е подходящ за тях. Терзиев защото най-вероятно още не се е сработил с останалите (а очаквам мачът да е на кръв и сополи), Шоко и Фура заради лошия терен. И двамата са бързи играчи и предпочитат да играят по земя. Спомням си добре мачове на Шоко във Варна и как топката му бягаше дори при елементарни отигравания. Срещу защити като тази на "моряците" мисля, че по-добре сработените Александров и Стоянов, ще свършат повече работа от все още навлизащия в отбора Фура. В нападение, въпреки слабите мачове на Платини си мисля, че това е играч за вътрешна консумация и е свинал с първенството ни. Все още имам надежда, че може и да си върне формата, но не съм убеден, че той самият си е го е поставил за цел.

В мача с Петролул задължително искам да видя тримата титуляри. Надявам се в този мач да се обиграват новите момчета, а по-опитните (Стоянов, Минев, Дяков, Моци) да получат заслужена почивка за мача идната неделя (ако не се лъжа), на Герена.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 31 авг 2013 12:44

D.Georgiev написа:С какъв състав мислите, че трябва да излезе отборът днес? С оглед на трудния мач на мен ми се иска да видя:

Според мен тоя мач трябва да играят по настроените "биткаджийски" момчета , а това значи задължително Минев, Дяков, Златински, Мишо и Безяк..

Всякакви техничарчета като бразилците , особено Шоко, Марсело и Платини просто няма как да виреят на терена на "Тича"
Понеже морето разчитат на статични положения, за мен оптималния вариант е Моци и Мантула, и двамата чудесни във въздуха...Терзиев също е много добър с глава но едва ли ще дебютира на терена на "крив" отбор..
За мен оптималния вариант за мача е: Владо, Кайсара, Моци, Мантула, Минев, Дяков, Златински,Ешпиньо, Мишо, Безяк,Мисиджан
Това е отбор който няма да се огъне на напористите моряци и ще наказва много лошо, всякакви други екперименти като почивка на основни играчи като Безяк и Златински , ще ни вкара в труден мач...бразилците и четиримата (без Кайсара) по мое мнение нямат място за този мач , защото никой няма да ги оставя да си обработват топката и да се наместват, а директно ще са на земята - визирам Марсело и Платини, които обичат да се въртят около оста и си после да губят топката...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 31 авг 2013 12:51

Първите 15-20 минути нашите ще бъдат ритани жестоко и футбол почти няма да се играе. Просто такава е тактиката на Гонзо срещу подобни отбори като нашия. Спомнете си някои мачове от предишния сезон и ще се уверите.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 31 авг 2013 13:07

snakebite написа:
D.Georgiev написа:С какъв състав мислите, че трябва да излезе отборът днес? С оглед на трудния мач на мен ми се иска да видя:

Според мен тоя мач трябва да играят по настроените "биткаджийски" момчета , а това значи задължително Минев, Дяков, Златински, Мишо и Безяк..

Всякакви техничарчета като бразилците , особено Шоко, Марсело и Платини просто няма как да виреят на терена на "Тича"
Понеже морето разчитат на статични положения, за мен оптималния вариант е Моци и Мантула, и двамата чудесни във въздуха...Терзиев също е много добър с глава но едва ли ще дебютира на терена на "крив" отбор..
За мен оптималния вариант за мача е: Владо, Кайсара, Моци, Мантула, Минев, Дяков, Златински,Ешпиньо, Мишо, Безяк,Мисиджан
Това е отбор който няма да се огъне на напористите моряци и ще наказва много лошо, всякакви други екперименти като почивка на основни играчи като Безяк и Златински , ще ни вкара в труден мач...бразилците и четиримата (без Кайсара) по мое мнение нямат място за този мач , защото никой няма да ги оставя да си обработват топката и да се наместват, а директно ще са на земята - визирам Марсело и Платини, които обичат да се въртят около оста и си после да губят топката...

Мисля че мога да се съглася с теб особено за Мантула и Безяк. Иначе Ешпиньо наистина е по-борбен и има добро центиране и удар от разстояние, но отстъпва в креативен план на Марселиньо. Аз залагам на Барт и бразилеца по-скоро заради опитът им по нашите терени. Мисля, че корав отбор, освен с физика може да се пречупи и с малко техника - в този ред на мисли Марселиньо може да направи едно добро отиграване и да се окаже решаващо. Фура развинти заралии в Разград, като съумяваше от всяко положение 1:1 да преодолее защитник и да центира. Не съм убеден обаче, че във Варна ще го оставят да играе. По скоро ще го наритат.

Радващото е, че вече не знаем кои играчи ще играят. Беше ми писнало да залагаме на едни и същи във всеки мач. Последстивята от това още се усещат - формата на Барт е най-яркият пример. Положението при Шоко и Мишо е подобно, въпреки че при тях е видно, че вече играят близо до познатото си ниво.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 31 авг 2013 13:34

Според мен съставът ще е:

----------------------------------Чворович--------------------------------

Кейсара--------------Моци---------Барт (Терзиев)-------------Витиня

-----------Ешпиньо (Бургзорг)------------------Златински-------------

Александров-----------------Ернандес---------------------------Фура

--------------------------Платини (Кишада)------------------------------

Иван Стоянов е с вирус. Марселиньо игра три мача поред без почивка, Дяков също. На Терзиев му е време да се пробва. По-добре сега, отколкото на Герена или срещу ПСВ. Макар, че идва и контрола на 6-ти септември, може и за там да го оставят, може да зависи как върви днес мача.
[center]Изображение[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 31 авг 2013 14:03

Терзиев се очаква да е титуляр този мач.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 31 авг 2013 14:14

tsonpen написа:Според мен съставът ще е:

Иван Стоянов е с вирус. Марселиньо игра три мача поред без почивка, Дяков също. На Терзиев му е време да се пробва. По-добре сега, отколкото на Герена или срещу ПСВ. Макар, че идва и контрола на 6-ти септември, може и за там да го оставят, може да зависи как върви днес мача.

Интересно предположение - залагаш на втория отбор (не по качества, а според треньорския щаб) с изключение на Кайсара, Моци и Златински. Според мен ако трябваше да има някаква почивка, то трябваше да е срещу Берое, но там не видяхме чак толкова промени. Не вярвам срещу морето и то навън да заложи на подобен състав, но да видим. Терзиев на 100% ще е титуляр срещу румънците.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 31 авг 2013 15:01

D.Georgiev написа:
tsonpen написа:Според мен съставът ще е:

Интересно предположение - залагаш на втория отбор (не по качества, а според треньорския щаб) с изключение на Кайсара, Моци и Златински. Според мен ако трябваше да има някаква почивка, то трябваше да е срещу Берое, но там не видяхме чак толкова промени. Не вярвам срещу морето и то навън да заложи на подобен състав, но да видим. Терзиев на 100% ще е титуляр срещу румънците.

Според мен, ако ще има още от титулярния състав, който играе в ЕКТ, това ще са Владо, Дяков и Безяк. Някой от тези може да бъде предпочетен за по-голямо подсигуряване. Берое никак не бяха за подценяване, след два мача в които бяха около нашето ниво. Вчера с 8 човека бяха по-добри от 11 на Нефтохимик.
Да не забравяме, че в гостуването срещу Славия излезе втория ни отбор, мака и онзи мач беше непосредствено преди решителното гостуване срещу Партизан, а сега следва пауза.
Ще видим :)
Между другото, отдавна не сме виждали в игра Димо Бакалов. Мислех, че е напуснал отбора, но присъства на страницата на клуба.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”