Суперкупа на Европа: Байерн Мюнхен - Челси
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Суперкупа на Европа: Байерн Мюнхен - Челси
Ае пичове, честита ви напълно заслужена купа 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- Neron
- Контакти:
Моу: Бяхме по-добри, но загубихме
Тоя му е време да спре наркотиците.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Neron написа:Моу: Бяхме по-добри, но загубихме
Прав е
Честита победа!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Хубав мач си стана
От какво недоволствате, не мога да ви разбера
Че и купата взехте... 
Аз не можах да гледам мача, но чета много различни мнения - феновете на Челси казват, че са имали повече положения и са заслужавали, а феновете на Байерн казват обратното.
Успях да гледам само дузпите и трябва да отбележа, че всички ги изпълниха перфектно, с изключение на Шакири, който на късмет вкара. Или по-скоро - късмет, че Чех не изби. Той и Коул за малко да изтърве де...
Но всички други изпълниха уверено.
Не знам как се представи Нойер през мача, видях гола на Азар и ми се стори малко странна реакцията му, но на дузпите имаше голямо присъствие!
Мисля, че този сезон ще има доста повече работа, отколкото миналия и ще блесне още повече, като затвърди статуса си на един от най-добрите вратари в момента.
Честита ни супер-купа. Чух коментатора на мача (руски сопкаст) да казва, че Байерн е първия немски отбор, който печели отличието.
Иначе - ясно - пак умрялата схема на Пеп, с Лам опорен и поредния мач, който "вадим" на мускули или индивидуалната класа на футболистите ни.
ПП: Точно преди дузпите Пеп даваше указания на играчите и ми направи впечатление Замер, който се беше наврял отстрани и слухтеше като агент какво точно казва... Имам чувството, че г-н Спортно-технически ще започне да критикува съвсем скоро Пеп, неговата схема и опитите му да наложи безцелното владеене на топката.
Успях да гледам само дузпите и трябва да отбележа, че всички ги изпълниха перфектно, с изключение на Шакири, който на късмет вкара. Или по-скоро - късмет, че Чех не изби. Той и Коул за малко да изтърве де...
Но всички други изпълниха уверено.
Не знам как се представи Нойер през мача, видях гола на Азар и ми се стори малко странна реакцията му, но на дузпите имаше голямо присъствие!
Мисля, че този сезон ще има доста повече работа, отколкото миналия и ще блесне още повече, като затвърди статуса си на един от най-добрите вратари в момента.
Честита ни супер-купа. Чух коментатора на мача (руски сопкаст) да казва, че Байерн е първия немски отбор, който печели отличието.
Иначе - ясно - пак умрялата схема на Пеп, с Лам опорен и поредния мач, който "вадим" на мускули или индивидуалната класа на футболистите ни.
ПП: Точно преди дузпите Пеп даваше указания на играчите и ми направи впечатление Замер, който се беше наврял отстрани и слухтеше като агент какво точно казва... Имам чувството, че г-н Спортно-технически ще започне да критикува съвсем скоро Пеп, неговата схема и опитите му да наложи безцелното владеене на топката.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Благодаря Хер Станко!
П.П. Кой е прав Моу или Нерон
П.П. Кой е прав Моу или Нерон
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Koйто може да чете- да чете, а който има мозък, може и да го осмисли
Матиас Замер:
Не сме достигнали апогея си, но сме напът. Поздравления за отбора, Юп Хайнкес и Пеп Гуардиола! Пеп е великолепен, той е лидерът в отбора и свърши фантастична работа.“
Франк Рибери:
Не е лесно за треньора ни, той е под огромен натиск. Този мач бе много важен за него. Сега се радвам за Пеп.“
Хави Мартинез:
„Много съм доволен за отбора, треньора и за моя гол.
[center]
[/center]
[/center]Re: Суперкупа на Европа: Байерн Мюнхен - Челси
Neron написа:Моу: Бяхме по-добри, но загубихме
Моу след мача: "По-добрият отбор загуби."
Лам относно коментара на Моу: "Доколкото знам ние взехме купата, така че по-добрият отбор е победил."
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост