Георги Христов твърдо вън от Левски!?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Георги Христов твърдо вън от Левски!?

Мнениеот delpi » 18 окт 2009 23:56

igor tomasic написа:
ЕМИЛ написа:Достатъчно много шансове получи Жоро христов да се докаже.Време е зимата да си ходи.

драифа ми се от такива коментари против Жоро ! Искам изведнъж да почне да бележи гол след гол да видя тогава коментарите ... ама аз никога не съм казал нищо против , ама аз тва аз онова !

И на мен ми се иска :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ама не би...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 18 окт 2009 23:58

igor tomasic написа:
ЕМИЛ написа:Достатъчно много шансове получи Жоро христов да се докаже.Време е зимата да си ходи.

драифа ми се от такива коментари против Жоро ! Искам изведнъж да почне да бележи гол след гол да видя тогава коментарите ... ама аз никога не съм казал нищо против , ама аз тва аз онова !

Имаш ли си на представа,че до преди 10 дена го защитавах докато всички приятели викаха не.Аз виках да.Е това ми дойде в повече.ВЪН ОТ ЛЕВСКИ!!!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 19 окт 2009 00:00

Кво вън. СМЪРТ ЗА ЖОРО ХРИСТОВ !!! Мамицата му да умре пъпчасала. Да пускат Сашко Киров или Мишел и тва е. Да го еба у звездата смешна. По-слаб футболист не е имало в Левски. А колкото за Боздугана, още след 1-вата му дълга контузия трябваше да си стегне куфарите за Мароко.

iirr99
Контакти:

Мнениеот iirr99 » 19 окт 2009 00:05

Георги Христов няма характер за Левски.

Потребителски аватар
gentile

Мнениеот gentile » 19 окт 2009 00:08

Абе смотаняци , Жоро е талант дето ви дойде като дар от небето, ама вие ( вие имам предвид Левски като цяло-некадърно ръководство, ,,куци'' играчи и публика-,,разбирачи'') го провалихте.Дано да се махне по-бързо от вас и да намери добро място ,където да разкрие потенциала си.

Потребителски аватар
gushtera
Контакти:

Мнениеот gushtera » 19 окт 2009 00:10

Не знам дали на друг футболист е даван толкова голям кредит на доверие и той да не го оправдае.Гледах Калисте, въпреки, че не беше играл от мнооого време личеше класа в действията му.Докато Жорето се мъчи с топката или по точно топката се мъчи с Жоро :)

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 19 окт 2009 00:17

Стига викахте по момчето бе!!! Съсипахте го!
На мен пък ми харесва как играе!

Много по-лесно е да си голмайстор на А група в Левски или ЦСКА , ама с Ботев подарени голове не е имал. В дупка е, ама който и човек да го освиркват и да чакат от него чудеса, ще е на същото място. Вие и Гонзо не искахте в отбора, когато вкара номер 15. Стига сме редили състава и сме уволнявали треньори, а?
[center]Изображение[/center]

graveworm
Контакти:

Мнениеот graveworm » 19 окт 2009 00:18

gentile написа:Абе смотаняци , Жоро е талант дето ви дойде като дар от небето, ама вие ( вие имам предвид Левски като цяло-некадърно ръководство, ,,куци'' играчи и публика-,,разбирачи'') го провалихте.Дано да се махне по-бързо от вас и да намери добро място ,където да разкрие потенциала си.

+1 Значи какво излиза. В посредствен отбор като Ботев стана голмайстор, а във "велкия" Левски 1 гол не може да вкара....какво излиза? Кой крив, кой прав? Просто вашия смешен отбор затри поредния талант.

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 19 окт 2009 00:19

според мен христов е най малкия проблем ицо йовов( гредата) колко отигравания направи като хората и го държаха цял мач поне 5-6 човека трябва да си отидат зимата кой дал дал на ЛЕВСКИ каквото могъл сега да си ходят и вагнер и топчо, йовов и няма да ги изреждам и да си налагат младите играчи и 3-4 класни попълнения и ще стане според мен.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 19 окт 2009 00:22

graveworm написа:
gentile написа:Абе смотаняци , Жоро е талант дето ви дойде като дар от небето, ама вие ( вие имам предвид Левски като цяло-некадърно ръководство, ,,куци'' играчи и публика-,,разбирачи'') го провалихте.Дано да се махне по-бързо от вас и да намери добро място ,където да разкрие потенциала си.

+1 Значи какво излиза. В посредствен отбор като Ботев стана голмайстор, а във "велкия" Левски 1 гол не може да вкара....какво излиза? Кой крив, кой прав? Просто вашия смешен отбор затри поредния талант.

а той и сега има добри отигравания. еми и за Бербо викаха в Манчестър - няма характер, няма борбеност... ама има талант - тва е.
Жоро Христов може да играе.

п.с. и пак питам досега кой футболист не сме оплюли през годините???
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Левски”