Суперкупа на Европа: Байерн Мюнхен - Челси
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Суперкупа на Европа: Байерн Мюнхен - Челси
Честита титла!
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
0007 написа:Честита купа,баварциСъдбата си върна,бях сигурен,че ще спечелите,след като вкарахте изравнителния гол.Чак да сте ни смачкали...Особено второто полувреме извадихте късмет,че резултатът се задържа 1:1,както ние извадихме такъв във второто продължение,където обаче бяхме с човек по-малко.Колкото до колегата славист,който не е гледал целия мач - не беше такава играта ви през останалото време от срещата.И все пак голям мач и отново честито,изстрадахте си я
Благодаря за чистосърдечните пожелания. Аз съм щастлив! Бях на невероятен концерт, после гледах невероятен футбол 15 минути и дузпи.
Живи и здрави!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Страхотен мач! Да се подчертае дебело- Байерн игра едно полувреме с един невъзстановен Мартинез, а започна мача, напрактика , без адекватна халфова линия, срещу един много силен отбор. И въпреки това владееше изцяло мача. Положенията за Челси дойдоха след 2 статични положения и една грешка на Данте. Феноменален Чех! Абсолютно заслужен триумф за Байерн и една добра игра, с оглед проблемите.
Когато отборът свикне с изискванията на Гуардиола и започне да действа в синхрон, за противниците ще стане страшно
И най-важното- Байерн влезе в историята! Вече е носител на абсолютно всички международни купи!
Когато отборът свикне с изискванията на Гуардиола и започне да действа в синхрон, за противниците ще стане страшно
И най-важното- Байерн влезе в историята! Вече е носител на абсолютно всички международни купи!
niki87 написа:И най-важното- Байерн влезе в историята! Вече е носител на абсолютно всички международни купи!
Ти па си много Убав!
НАЗДРАВЕ Хер Ники!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Der Führer
- Контакти:
MCMXIII написа:Хванах мача от второто продължение. Доволен съм.
Значи си хванал времето , през което играчите на Байерн предпочетоха да спрат да слушат какво им говори Гуардиола и заиграха директния футбол от миналия сезон ... вместо да загубят мача "тика-такайки" . Ще трябва да изгледам някое повторение , но ми се струва , че никой от играчите на терена не отиде да поздрави Гуардиола след гола на Мартинез .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
MCMXIII написа:niki87 написа:И най-важното- Байерн влезе в историята! Вече е носител на абсолютно всички международни купи!
Ти па си много Убав!
НАЗДРАВЕ Хер Ники!
По-добре на живо
Благородно ти завиждам за днешната вечер, особено в първата и половина
Der Führer написа:MCMXIII написа:Хванах мача от второто продължение. Доволен съм.
Значи си хванал времето , през което играчите на Байерн предпочетоха да спрат да слушат какво им говори Гуардиола и заиграха директния футбол от миналия сезон ... вместо да загубят мача "тика-такайки" . Ще трябва да изгледам някое повторение , но ми се струва , че никой от играчите на терена не отиде да поздрави Гуардиола след гола на Мартинез .
Леле! Значи съм гледай най- доброто от БАЙЕРН по време на Пеп.
Момчета, да му дадем шанс на Гуардиола. Наистина наследи великолепен отбор, които мачкаше, а сега имаме проблеми, но мисля, че с времето ще се оправят. Лидерите на отбора, казват, че ако Гуардиола осъществи до край плановете си, ще гледам невероятен Байерн. А ако държи да играе 4-1-4-1 според ще е по-ефективно Швайнщайгер да е на мястото на Мюлер или Кроос, а Мартинез да е дефанзивния халф.
niki87 написа:По-добре на живо
Благородно ти завиждам за днешната вечер, особено в първата и половина
Първата част от вечерта не може да се разкаже.
Втората: всичко е добре, когато завършва добре!
- Der Führer
- Контакти:
MCMXIII написа:Der Führer написа:MCMXIII написа:Хванах мача от второто продължение. Доволен съм.
Леле! Значи съм гледай най- доброто от БАЙЕРН по време на Пеп.
Мдаа - точно го каза ... по време на Пеп , макар и въпреки него
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...