Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Siegfried » 31 авг 2013 00:47

Devian написа:
Siegfried написа:
Devian написа:Мдаа,поредното доказателство,че Бургас има нужда от един и силен отбор,най-добре необременен с наследството на двата отбора разделящи Бургас :roll:

И кой да е този отбор? Чернохимик или Нефтоморец ?

Просто други отбори в Бургас няма. Или ако има, те са на ниво В или Окръжна някоя си. Да се прави нов отбор от нищото, съставен от играчи на Черноморец и Нефтохимик, ще роди нещо такова, каквото написах. Няма да стане.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 31 авг 2013 01:01

Siegfried написа:
Devian написа:
Siegfried написа:
Devian написа:Мдаа,поредното доказателство,че Бургас има нужда от един и силен отбор,най-добре необременен с наследството на двата отбора разделящи Бургас :roll:

Просто други отбори в Бургас няма. Или ако има, те са на ниво В или Окръжна някоя си. Да се прави нов отбор от нищото, съставен от играчи на Черноморец и Нефтохимик, ще роди нещо такова, каквото написах. Няма да стане.

Защо трябва да се прави от играчи на Черноморец и Нефтохимик след като е видно,че не стават.Публиката не се ли обедини нищо добро не чака футбола в този град,а след такива мачове като днешния и не само на вашия отбор,все по-малко хора ще ходят.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 31 авг 2013 01:01

Siegfried написа:И кой да е този отбор? Чернохимик или Нефтоморец ?

Туй кат го прочетох и ми се доходи до бара на плажа, да се донапия :shock:
Пък до сутринта, може и рапър да съм станал :?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 31 авг 2013 01:20

Devian написа:
Siegfried написа:
Devian написа:
Siegfried написа:

Защо трябва да се прави от играчи на Черноморец и Нефтохимик след като е видно,че не стават.Публиката не се ли обедини нищо добро не чака футбола в този град,а след такива мачове като днешния и не само на вашия отбор,все по-малко хора ще ходят.

Чисто нов отбор , с чисто нови играчи , с Херо начело , който играе красив и успешен футбол и пълни трибуните ... после идва Митко Събев със 7 годишен план за спечелване на титли , купи , участие в групите на ШЛ ... и всичко си идва на мястото :mrgreen:
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 31 авг 2013 08:20

Siegfried написа:Истината е, че нищо не върви в този отбор от мача с вас насам. Става все по-зле, а доколкото се вижда - дори не симулират. Просто толкова си могат, а това е най-стряскащото. Никаква мотивация, никакви идеи, никаква стратегия.

Истината е,че понеже сте едно цяло с отбора,за вас има само един мач-този с урода.И когато той свърши,свършвате и вие. :mrgreen:
Иначе и аз няма да се учудя,ако някой е взел лев от тотото. Или Дамянов си тръгне тия дни. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 31 авг 2013 12:45

subzero написа:
Siegfried написа:Истината е, че нищо не върви в този отбор от мача с вас насам. Става все по-зле, а доколкото се вижда - дори не симулират. Просто толкова си могат, а това е най-стряскащото. Никаква мотивация, никакви идеи, никаква стратегия.

Истината е,че понеже сте едно цяло с отбора,за вас има само един мач-този с урода.И когато той свърши,свършвате и вие. :mrgreen:
Иначе и аз няма да се учудя,ако някой е взел лев от тотото. Или Дамянов си тръгне тия дни. ;)

Аз до колкото знам Дамянов е човек на ръководството, за това че в скоро време едва ли ще си тръгне.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 31 авг 2013 12:59

А който иска да гледа с мен дебюта на Гошето за Лудогорец, знае къде да ме намери преди мача :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 31 авг 2013 22:46

На Бургас категорично му трябват два отбора, ако искаме да имаме силен футбол. Конкуренцията ражда качеството. Всеки фен му се иска неговият отбор да мачка основните си съперници, но унищожение за съперниците означава и спадане нивото на любимият ти отбор.

Омръзна ми цял живот Херо, Фара, Диян Петков, Пламен Киряков и сие. Не са Галияни и Фергюсън. Най-малкото трябва още някой клуб, който да даде шанс на момчета като Гамаков или Живко Петков, които Черноморец не хареса, а те са младежки национали вече.

И децата - само при две силни школи ще растат. С административни мерки от пишман специалисти ще сме си вечно на село.

Проблема е, че нито един от двата отбора не върви добре. Черноморец е въпрос на време кога официално ще обявят фалита. Спасение не се вижда как ще дойде. Нефтохимик феновете го добутаха до "А" група, за да правят няколко човека далавери и като изпаднем накрая на сезона, после никой няма да съжалява или се сеща за нас.

В града има един стадион, който е частен. Какъв футбол да развиваме, като вместо за юноши двата отбора плащат наеми на Събев. къде реално, къде трупат дългове.

Обединения и изкуствени образувания никога не са давали добър резултат. Няма и да дадат.

Стъпки в правилната посока
1. Двата отбора да обединят сили и да направят общ стадион на мястото на стадион Черноморец, който да е общински с някакво частно участие.
2. Общината вместо да брои кеш на частни собственици да вземе под крилото си двете школи и да работи за бургаските деца.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 01 сеп 2013 19:10

И тук го пиша, срещата е на 13.09 от 19:00 ч. Който има желание да дойде, нека ми пише едно съобщение, за да му обясня къде.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 01 сеп 2013 20:35

Ако се обеденят 2-та клуба аз съм първия , който ще спре да ходи на мачове .

Върни се в “Черноморец”