До вниманието на всички фенове на ЦСКА:МАЧЪТ С БОТЕВ Е УРЕДЕН!!!ГИГОВ,БАТКОВ И ГАНЧЕВ СА ПЛАТИЛИ НА СЪДЯТА!!!МАЧЪТ УТРЕ ЕДВА ЛИ ЩЕ Е ИСТИНСКИ!!!
Левски, Локо Сф и Литекс стимулират Ботев да бият шампионите в неделното дерби
Преследвачите на ЦСКА Левски, Локо Сф и Литекс ще стимулират футболистите на Ботев с пари, за може канарчетата да се противопоставят на шампионите в неделното дерби между жълти и червени в Пловдив, разбра ***.eu . Както е известно армейците са вече дръпнаха сериозно на своите опоненти, като този факт бил накарал останалите претенденти за златото в "А" група да подпомогнат финансово черно-жълтите да измъкнат точки от отбора от "Борисовата градина".
Дербито между ЦСКА и Ботев ще се играе утре на стадион "Христо Ботев" от 16 часа, като се очаква съоръжението да бъде напълнено от феновете на двете от най-големите агитки в България.
До вниманието на всички от ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
До вниманието на всички от ЦСКА!
ПОДКРЕПА ЗА КРУМ САВОВ-ИСТИНСКИЯТ ЖУРНАЛИСТ!!!
Re: До вниманието на всички от ЦСКА!
Само като видя, че е публикувано в *** значи новината граничи с фантастиката. Все пак съм сигурен, че БОТЕВ ще победи.
Тоя Г.Атанасов така ви е промил мозъците,че ми приличате повече на сектанти отколкото на фенове
първо тази новина я съобщи sportline,още вчера
все пак мисля че ще победим Ботев с 2:1 

глупости пак от *** , те казаха и че жеваго е собственик , а педераса томов си е още там , и все още не сме дръпнали на никой , сливен и хипотетично лефски са на 1 точка зад нас . имам чуство че тия които ги пишат тия теми са сляпи и съответно тези които им вярват .
AC/DC написа:Тоя Г.Атанасов така ви е промил мозъците,че ми приличате повече на сектанти отколкото на фенове
Сашо Апашо добре е промил малките им мозъци както и четат най-измисления форум "***" и вярват на тия! Но мисля че си прав като каза че са влезли в сектата на Александър Томов...
А с останалите пари от дарителска сметка на ЦС*КА, феновете на армейците са платили на Гонзо и Георги Христов да играят така трагично...
Му, му, та грух!
Му, му, та грух!
А най смешното е че пише ЦСКА ВЕЧЕ ДРЪПНА ДОСТА НА БОТЕВ !? Извнете ама на на ЦСКА мерилото определено не е Ботев ! Винаги е било дърпани с много точки даже незнам как може да се направи такова сравнение ... се едно Ботев е някакъв фактор или гранд в България ! Класите винаги са били умопомрачителни ... Тва ми звъчи като "Отбора на Реал Мадрид дръпна с цели 10 точки на Спортинг Хихон" ... Смешна статия 

Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts
- POPCORN
- Контакти:
кви са тия глупости бе, кой са тия ботев че да ни спрат бе!Ботев го докарват единствено откъм публика всичко друго граничи с фантазията!Аман от лгупости!Сигурен съм ЦСКА утре ще победи Ботев!Колко и да им се иска на другите отбори паднеме 

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,