"Б" Футболна група - Сезон 2013/14

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: "Б" Футболна група - Сезон 2013/14

Мнениеот dunavfc » 30 авг 2013 23:54

Първенството е страшно равностойно,просто засега е пълна мъгла,кой е фаворит за каквото и да е било. Жалко,че не го дават на живо...
Сигурен съм,че мач като Ботев Вр и Добруджа би се радвал на добър интерес. Утре ще бъде голям мач на моят Дунав с Марек,очакват се над 4 хил. души на стадиона,надявам се да се получи хубав мач,пък ако можем да вземем нещо,би било чудесно.

Потребителски аватар
DDFC_Supporter
Контакти:

Мнениеот DDFC_Supporter » 31 авг 2013 11:24

Дунав, очаквате 4 хиляди.. мисля, че за Б група малко се изхвърляме. Незнам кой как отразява посещаемостта, но четох че вчера във Враца имало 2000...нищо общо 500-600. На първия ви мач с Раковски четохм, че сте имали 3000 от ваш човек там и от снимките, които гледах не мисля че е имало много над 1300-1400... Само при нас е така има 900-1000 то пише 700 :D (и при нас имаше мнения че ще напълним стадиона а истината е, че срещу Академик 900-1000, после около 800 и срещу Монтана 500). Нищо лично дай боже да сте и повече от 4 хиляди, както и на всеки друг стадион, но за Б група имам чувството че трябва да е някаквво МЕГА дерби в края на сезона в което да се реши кой ще влиза за да има повече от 2000 ;)
САМО ДОБРУДЖА!!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 31 авг 2013 13:02

DDFC_Supporter написа:Дунав, очаквате 4 хиляди.. мисля, че за Б група малко се изхвърляме. Незнам кой как отразява посещаемостта, но четох че вчера във Враца имало 2000...нищо общо 500-600. На първия ви мач с Раковски четохм, че сте имали 3000 от ваш човек там и от снимките, които гледах не мисля че е имало много над 1300-1400... Само при нас е така има 900-1000 то пише 700 :D (и при нас имаше мнения че ще напълним стадиона а истината е, че срещу Академик 900-1000, после около 800 и срещу Монтана 500). Нищо лично дай боже да сте и повече от 4 хиляди, както и на всеки друг стадион, но за Б група имам чувството че трябва да е някаквво МЕГА дерби в края на сезона в което да се реши кой ще влиза за да има повече от 2000 ;)

Колега,ние в "Б" винаги сме имали доста висока посещаемост и цифрите 3-4-5 хил. не са били само художествена измислица ;) На мачът с Раковски продадените официално билети са 2200,предполагам и там някъде е точната цифра. Бяхте доста прилична бройка като цяло,но 3 хил. може би не сме били.
Днес очаквам цифрата от 3500-4000 души,по-късно ще пусна и снимки,да видим дали съм близо до истината ;)
Ако си спомняш на мач със вас,стадионът беше прилично посетен,така че в Русе не е рядкост да се радваме на добра посещаемост.

Потребителски аватар
DDFC_Supporter
Контакти:

Мнениеот DDFC_Supporter » 31 авг 2013 15:58

Ами точно покрай нашия мач взех да се интересувам колко ходите, защото тогава имаше коментари че видиш ли имало 6000, че и 8 000 даже един се изхвърли, а истината е че имаше около 3000 човека ;)

PS: Към този момент на вашата фейсбук страница е обевяно, че има около 1500 ;)
САМО ДОБРУДЖА!!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 31 авг 2013 20:59

Имаше много повече от 3 хил. души ;) Познавам си стадионът перфектно и мога да преценя,кога цифрите се доближават до истината и кога нямат нищо общо.
Колкото до днес,не се сбъда прогнозата ми за около 4 хил. души,имаше към 2000 и нещо,по-късно ще пусна допълнително информация и снимки.
Иначе мачът завърши 1-1 ;)

Потребителски аватар
DDFC_Supporter
Контакти:

Мнениеот DDFC_Supporter » 31 авг 2013 21:32

Явно при вас е някаква грандомания, щом и сами явно се залъгвате колко сте, явно за вас е важно да показвате посещаемост било пред спонсори или общественост, както и да е. Успех в борбата ви за оцеляване, предполагам няма да сте все в зоната.
САМО ДОБРУДЖА!!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 31 авг 2013 21:34

DDFC_Supporter написа:Явно при вас е някаква грандомания, щом и сами явно се залъгвате колко сте, явно за вас е важно да показвате посещаемост било пред спонсори или общественост, както и да е. Успех в борбата ви за оцеляване, предполагам няма да сте все в зоната.

Не не е до грандомания,а до обективизъм ;) След като ти споделяш невярна информация,не е ли най-нормалното аз да те оборя,ако ти дам други факти за това ?
Ние сме отбора с най-добра посещаемост във "Б" група,освен Ботев Пд през последните 10 год. мога да го докажа със снимки,статии и архиви.

Потребителски аватар
DDFC_Supporter
Контакти:

Мнениеот DDFC_Supporter » 31 авг 2013 21:55

dunavfc написа:
DDFC_Supporter написа:Явно при вас е някаква грандомания, щом и сами явно се залъгвате колко сте, явно за вас е важно да показвате посещаемост било пред спонсори или общественост, както и да е. Успех в борбата ви за оцеляване, предполагам няма да сте все в зоната.

Не не е до грандомания,а до обективизъм ;) След като ти споделяш невярна информация,не е ли най-нормалното аз да те оборя,ако ти дам други факти за това ?
Ние сме отбора с най-добра посещаемост във "Б" група,освен Ботев Пд през последните 10 год. мога да го докажа със снимки,статии и архиви.

Дай ми снимки от 3000 срещу Раковски,дай ми снимки от 6000 срещу Добруджа ( където аз казвам че сте били 3000), футбол 24 са ви медиен партньор и пишат каквато бройка им дадете, така че не ми това със статиите не ми е интересно. Да може би сте най-посещавани не споря, но винаги си слагате отгоре ;)
САМО ДОБРУДЖА!!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 31 авг 2013 22:04

DDFC_Supporter написа:
dunavfc написа:

Дай ми снимки от 3000 срещу Раковски,дай ми снимки от 6000 срещу Добруджа ( където аз казвам че сте били 3000), футбол 24 са ви медиен партньор и пишат каквато бройка им дадете, така че не ми това със статиите не ми е интересно. Да може би сте най-посещавани не споря, но винаги си слагате отгоре ;)

С Раковски ти казах,че бяхме към 2000 и нещо,а официалните продадени билети са 2200. Ще потърся след малко,когато имам време снимки от мачът ни с вас и ще ти ги предоставя ;)

speedy_vr
Контакти:

Мнениеот speedy_vr » 03 сеп 2013 10:05

И ти приятелю от Русе къде ги видя тея 4000 или 2000 че не ми е ясно аз съм от Враца фен съм на Ботев ходя на почти всяко гостуване и живея в Русе от 7 години понеже вената е русенка и ония ден ви бях на мача и имаше не повече от 1000 души в сектор А имаше точно 15 човека и не мислиш ли че е малко срамно да сте 150000 град и да имате 16 човека агитка от които 6 деца на по 11 години които незнаеха защо са там транспарантите са ви под всякаква критика направете нещо ново размърдаите се малко Русе заслужава да има отбор в А група всички знаем че вас ви влече повече баскетбола но е крайно време да си оправите транспарантите и пеенето не може само един Радо да пее а той пее като за цялата ви агитка и това ти го казвам защото го познавам лично и ония ден седях до агитката ви и ви гледах чудото чак мен ме досрамя да ви гледам така а и да не ти казвам 4е второто полувреме пяхте има няма 15 минути през останалото време мълчахте а така отбор не се подкрепя направете нещо и ти го казвам защото бях на градския стадион и Марек агитката им беше 15 човека но хората се бяха постарали да си направят транспарант и са си взели мегафон а като ви гледах агитката чак на мен ми дожаля как може да сте голям град и да сте 15 човека агитка Враца в момента е не повече от 40000 но бъди сигурен че в Русе ще сме поне 20 човека и сам ще видиш как се пее цял мач макар и малко хора а като ви гледам вас вие ще дойдете с детската градина в Враца не повече от 5 човека хванете и се стегнете защото А или Б група имат нужда от отбори и агитки като Дунав Ботев Марек и Добруджа

Върни се в “Архив”