Двама беройци се бият в съблекалнята, и получват червени кар

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Re: Двама беройци се бият в съблекалнята, и получват червени кар

Мнениеот ivo77 » 30 авг 2013 23:05

Абе някой видя ли точен удар на Нефтохимик второто полувреме? :lol:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 30 авг 2013 23:05

subzero написа:
dido77 написа:
subzero написа:
Parmalat написа:Абе какво прави тоя съдия.Няма такова рязане на отбор като това на Берое. :shock:

Няма случайности,брат. Да си чувал за инвестиции на Домусчиев в Бургас ??

Добре де, що за нещастник трябва да си, да напишеш това. За Байерн-Челси, какво е решил Домусчиев, би ли ни осветлил. Направо се чудя как пазиш равновесие, като ходиш, егати малоумника.

Ама много си го пазите началника,бе.... Брех!!!
Глей къв мач напрайха хората,ти ся ме караш да ти обяснявам за зализания....Айде друг път. ;)

Между другото,очаквах Нафтата да спечелят и реагирах малко прибързано. Готов съм да си върна думите назад. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 авг 2013 23:06

джони написа:ЕЙ БОГУ,срещу 8 човека аз и още 10 от махалата да се съберем ако ще и срещу Барса играем ще бием и то с разлика

Ще играеш ганкиното. :) Ще ми бие Барса с разлика. :lol: :lol: Далеч си, иначе щях да събера 8 човека и да ви бием с 3 гола разлика.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 30 авг 2013 23:07

LSFC 1914 написа:
MQplaya написа:Няма как да ме убедите,че с 3ма по-малко Нафтата ще е толкова зле.Те нарочно не играха горките.Сигурно вече си мислят,че са си гарантирали оцеляването и почнаха да продават яко...

И с какво са си гарантирали участието в А група? Със 7 точки ли ? Смешен си. Просто Нефтохим не са за А група. Тази вечер го доказаха. ;)

Ами след шест кръга си се намираха комфортно в средата на таблицата.Преценили са,че с възможностите им,ще успеят да се спасят :roll:

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 30 авг 2013 23:08

MQplaya написа:
LSFC 1914 написа:
MQplaya написа:Няма как да ме убедите,че с 3ма по-малко Нафтата ще е толкова зле.Те нарочно не играха горките.Сигурно вече си мислят,че са си гарантирали оцеляването и почнаха да продават яко...

И с какво са си гарантирали участието в А група? Със 7 точки ли ? Смешен си. Просто Нефтохим не са за А група. Тази вечер го доказаха. ;)

Ами след шест кръга си се намираха комфортно в средата на таблицата.Преценили са,че с възможностите им,ще успеят да се спасят :roll:

А ти част от парите явно си получил. Щом споделяш такава информация. :lol: :lol: :?: Не ставай смешен.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 30 авг 2013 23:09

MQplaya написа:
LSFC 1914 написа:

И защо го продадоха ???
Можеха да си паднат и без драма.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 30 авг 2013 23:09

subzero написа:
Parmalat написа:Абе какво прави тоя съдия.Няма такова рязане на отбор като това на Берое. :shock:

Няма случайности,брат. Да си чувал за инвестиции на Домусчиев в Бургас ??

Ееее, това наистина беше най-тъпото нещо, което си казвал!
Тъкмо си мислех, ако Берое играеше с Лудогорец и тези двамата се бяха сбили в съблекалнята, колко хора щяха да гракнат, че нарочно са изгонени. А после и още един изгонен.
Не ви ли идва на ум, че ако ще се подпира отбор, има си и много по-малко явни начини от това да оставиш другия с 8 човека.
Пък това, че Нефтохимик не успяха да се възползват е всъщност най-големият провал на последната петилетка.
Браво на Берое! Доказателство, че успех може да се постигне и при много тежки условия.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 авг 2013 23:09

MQplaya написа:Ами след шест кръга си се намираха комфортно в средата на таблицата.Преценили са,че с възможностите им,ще успеят да се спасят :roll:

Напълно възможно е в понеделник вечерта Нафтата да са предпоследни. :) Къде са комфортно в средата. :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 30 авг 2013 23:10

Tommi написа:
джони написа:ЕЙ БОГУ,срещу 8 човека аз и още 10 от махалата да се съберем ако ще и срещу Барса играем ще бием и то с разлика

Ще играеш ганкиното. :) Ще ми бие Барса с разлика. :lol: :lol: Далеч си, иначе щях да събера 8 човека и да ви бием с 3 гола разлика.

Не знаеш коя му е махалата. Може да има много силни съседи :lol:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 30 авг 2013 23:11

Добре,гледайте тогава как играят Нафтата с 3ма повече в тоя мач и друг път,когато са мотивирани за победа.

Върни се в “Берое”