Георги Христов твърдо вън от Левски!?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Re: Георги Христов твърдо вън от Левски!?

Мнениеот igor tomasic » 18 окт 2009 23:49

Speranza написа:Според мен този човек повече наистина няма право да стои в отбора и да му се гласува доверие от който и да било наследник на Кратко Останич, видя се че освен да провали Левски в който и мач да влезне, друго не може да направи !! Вън Героги Христов !!

Такива като теб унищожиха Г.Христов ! Само той ли играе в тези слаби мачове бе ааааааааааааааааааа ? Кажи ми кой бе единствения дето се мъчи нещо да направи днес.Нима този бензукан дето го смятахте за по-добър от Жиката е играч N1, или пък Ортега , или Жо ? Що не плюете по тях ами по Г.Христов !Това момче поне е бил голмайстор на първенството , а тия тримата ... ?Оставете момчето да играе , нека скандираме името му и той ще ни се отблагодари !Добре ви беше когато вкара на цска !ако не беше вкарал и миналия шампионат нямаше да спечелим !
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 18 окт 2009 23:50

Достатъчно много шансове получи Жоро христов да се докаже.Време е зимата да си ходи.

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 18 окт 2009 23:53

igor tomasic написа:
Speranza написа:Според мен този човек повече наистина няма право да стои в отбора и да му се гласува доверие от който и да било наследник на Кратко Останич, видя се че освен да провали Левски в който и мач да влезне, друго не може да направи !! Вън Героги Христов !!

Такива като теб унищожиха Г.Христов ! Само той ли играе в тези слаби мачове бе ааааааааааааааааааа ? Кажи ми кой бе единствения дето се мъчи нещо да направи днес.Нима този бензукан дето го смятахте за по-добър от Жиката е играч N1, или пък Ортега , или Жо ? Що не плюете по тях ами по Г.Христов !Това момче поне е бил голмайстор на първенството , а тия тримата ... ?Оставете момчето да играе , нека скандираме името му и той ще ни се отблагодари !Добре ви беше когато вкара на цска !ако не беше вкарал и миналия шампионат нямаше да спечелим !

Когато скандирахме името му след Левски 2:0 ЦСКА ,той да не би да вкарваше по 2 гола на мач ?Просто момчето няма психика за отбор като Левски.
Изображение

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Мнениеот igor tomasic » 18 окт 2009 23:53

ЕМИЛ написа:Достатъчно много шансове получи Жоро христов да се докаже.Време е зимата да си ходи.

драифа ми се от такива коментари против Жоро ! Искам изведнъж да почне да бележи гол след гол да видя тогава коментарите ... ама аз никога не съм казал нищо против , ама аз тва аз онова !

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 18 окт 2009 23:54

Твръдо аут :!:
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

botev195
Контакти:

Мнениеот botev195 » 18 окт 2009 23:54

нищо не разбираш от футбол бе левак .момчето има потенциал ама в тоя чупен отбор няма шанс :) ако балъков го вземе ще го направи голмайстор за един полусезон.

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Мнениеот igor tomasic » 18 окт 2009 23:55

maximalniq написа:
igor tomasic написа:

Когато скандирахме името му след Левски 2:0 ЦСКА ,той да не би да вкарваше по 2 гола на мач ?Просто момчето няма психика за отбор като Левски.

Защо ли срещу Вихрен феновете на оградата искаха да го изядът от радост

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 18 окт 2009 23:55

delpi написа:Ами представям си... погледни му една снимка отпреди да дойде в Левски. Доста по-слабичък, без татуировки и без да виси по нощите в студентски град. Сам можеш да намериш разликите и да си отговориш на въпроса...

Г.Христов изглежда сериозно момче и сравнително интелигентен. Проблемът е-
няма класата да бъде деветка в Левски. Няма класа!
Трудно обработва топката, има проблем дори със спирането, бавен, ниаква игра с глава -
да е жив и здрав, но не ни е нужен.
Последна промяна от Pro-European на 19 окт 2009 00:01, променено общо 1 път.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Мнениеот igor tomasic » 18 окт 2009 23:56

botev195 написа:нищо не разбираш от футбол бе левак .момчето има потенциал ама в тоя чупен отбор няма шанс :) ако балъков го вземе ще го направи голмайстор за един полусезон.

+1

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 18 окт 2009 23:56

След като оплювахте Калисте, нека сега Жоро остане в отбора и тези, които най-много говореха против Калисте, сега да си гледат Христов цял мач, как пропуска нон-стоп.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Левски”