Лудогорец в група B на ЛЕ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Re: Лудогорец в група B на ЛЕ

Мнениеот veni__85 » 30 авг 2013 18:30

Програмата е кофти , последен мач гостуване в Загреб , а все си мисля , че този мач ще се окаже директен сблъсък за 2-то място в групата.
ПСВ са големия фаворит , щеше да е добре , като последен мач да е с тях в София , като нищо ще излезнат с резервите срещу Черноморец в последния кръг.
Успех.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 30 авг 2013 18:33

Успех на "Лудогорец", имат шансове да се представят добре и да натрият носовете на всички критици! 8-) Само трябва да играят задружно, с повече подсигуряване в защита и без притеснение на чужд терен. Стискам палци и живот и здраве ще викам за вас в София! :)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 30 авг 2013 18:37

Ботевъ Пловдивски написа:Успех на "Лудогорец", имат шансове да се представят добре и да натрият носовете на всички критици! 8-) Само трябва да играят задружно, с повече подсигуряване в защита и без притеснение на чужд терен. Стискам палци и живот и здраве ще викам за вас в София! :)

Такива мнения много ме радват :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
COVINI

Мнениеот COVINI » 30 авг 2013 18:42

Много важна ще е нагласата на ПСВ за турнира,видяхме как други отбори отпаднаха за да запазят сили за първенствата си.Динамо бяха подценили първия мач Аустриа,после на реванша само един гол не им стигна за продължаване.Черноморец при съпоставяне в първенството ни ги виждам около 10 място.Лудогорец трябва добре да разпредели възможностите си,групата е преодолима.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 30 авг 2013 18:44

terrorist написа:Динамо З от една класа са с Лудогорец,

Голям бисер. Отбор играл 4-5 в групите на ШЛ и още поне толкова в тези на ЛЕ/УЕФА и отбор почти дебютиращ от по-слабо или поне равностойно първенство (за тези дето ще скочат да сравнят Риека с Ботев)

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 30 авг 2013 19:13

COVINI написа:Много важна ще е нагласата на ПСВ за турнира,видяхме как други отбори отпаднаха за да запазят сили за първенствата си.Динамо бяха подценили първия мач Аустриа,после на реванша само един гол не им стигна за продължаване.Черноморец при съпоставяне в първенството ни ги виждам около 10 място.Лудогорец трябва добре да разпредели възможностите си,групата е преодолима.

И как реши че 5 ия в Украйна ще се бори за оцеляване в БГ :o (айде мислете малко преди да пишете)
Забравихте ли как тръгнахме в ЕКТ тази година - надиграни и победени в Монголия ;)
Сега изведнъж 4ия във временното на Бундеслигата бил много аматъорски за Тошко Неделев 5 в Украйна ако играе при нас щял едва ли не да изпадне в Б група - айде малко по - сериозно! ;)
никво подценяване да няма такива заглавия и за Лудогорец...
http://bgfootball.com/new.php?id=15996
Последна промяна от runnersa на 30 авг 2013 21:09, променено общо 3 пъти.

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 30 авг 2013 19:18

drvasko98 написа:

Голям бисер. Отбор играл 4-5 в групите на ШЛ и още поне толкова в тези на ЛЕ/УЕФА и отбор почти дебютиращ от по-слабо или поне равностойно първенство (за тези дето ще скочат да сравнят Риека с Ботев)

Къв бисер бе, някой някъде си бил играл, ама там се насрал, миналата година не гледа ли мачовете между тях, не си пролича че едните са дебютиращ тим, а други че са 787 участвали някъде си

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 30 авг 2013 19:21

Ботевъ Пловдивски написа:Успех на "Лудогорец", имат шансове да се представят добре и да натрият носовете на всички критици! 8-) Само трябва да играят задружно, с повече подсигуряване в защита и без притеснение на чужд терен. Стискам палци и живот и здраве ще викам за вас в София! :)

Благодаря,да си жив и здрав.
[offtopic]Не знам какво е тази злоба към "селяните"!
Преди години се радвах със сълзи на очи на гола на "Кайзера"срещу Глазгоу,молех се с/у Вердер!
Това отношение на разни ралки и батмани не мога да го разбера
ПП.В България съм за Лудогорец,но в Европа съм за България.[/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 авг 2013 19:24

JACKO написа:

Благодаря,да си жив и здрав.
[offtopic]Не знам какво е тази злоба към "селяните"!
Преди години се радвах със сълзи на очи на гола на "Кайзера"срещу Глазгоу,молех се с/у Вердер!
Това отношение на разни ралки и батмани не мога да го разбера
ПП.В България съм за Лудогорец,но в Европа съм за България.[/offtopic]

И какво отношение? Какво пак не ти е наред? Че казвам, че групата е равностойна /изключваме ПСВ/ и че сте задължени да се стегнете и да преминете в другата фаза? OMG!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 30 авг 2013 19:27

drvasko98 написа:

Сега не знам как ще е, но миналата година само да бяхме с Владо Стоянов на вратата и Динамо тежко катастрофираха в Лудогорец. Нямаше да им помогнат нито съдии, нито късмет, нито неопитността на Петев.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”