От Ботев обвиниха ЦСКА и Локо за истерията около Н
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: От Ботев обвиниха ЦСКА и Локо за истерията около Н
Много съм се набутал пред форумник като теб! :Д Повярвал си си май май :Д От мОРАЛНИТЕ победители и "господарите" на Пловдив аз комплекси няма как да имам камо ли да се набутвам, афрострямски :Д
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
demy27 написа:Сега да не се окаже, че жълтите са отхвърлили милионите на Тотнъм за да може звездата им да играе срещу нас?
След Тотнъм,Арсенал,Рома и т.н.,най-накрая сагата приключи.Белоземския Гарет Бейл подписал с Майнц 05.Не било компютри,а компоти...

Да му мислят "буферите" и "чорбарите",дето създадоха цялата истерия около звИздата.

Сега вече Палийски и компания, могат да си пият пиенето спокойно.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Rooster1912
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:Изтъняването на озоновия слой е главният виновник за истерията около Гарет Бейл от с.Белозем и провалените му трансфери в Тотнъм, Арсенал, Реал Мадрид, Милан, Сантос, Ривър Плейт и още много други футболни колоси.
Просто сълнцето повечко ги напича и неградските изкрейзват.Няма такъв смях, като тия жълтури ей,Богу![]()
Развеселиха ме и сега цял ден ще ми е весело.
От Тотнъм, Арсенал и Рома май ще се озове някъде в 3-4-та дивизия, но това е най-малкия проблем на жълтите - тях ги интересува, колко ще се облажат, а не къде ще играе Меси от с. Белозем.Уф...Меси, Гарет Бейл от село Белозем вече и аз съвсем се обърках.![]()
Сега най-новото им оправдание за провалената продажба на белоземския е, че не искал да бъде продаван сега, щото чакал 8-мия кръг.
Хасковския стратег нали запази всичките им титуляри срещу ЦСКА, щото видите ли Ботев имал мач с големия Локомотив...нататък знаете, колко им помогна това на жълтите да ни разгромят на собствения им стадион.
Та и сега няма да е по-различно.Ей, като нищо сме ги тряснали жълтите и после не знам, какви оправдания ще си търсят, но ще си намерят те са майстори на това.

Хасковския МЪРИньо щял да излезне с резервете в Неделя да може да запази състава си за дербито с Локомотив Пловдив
-
- Контакти:

кой тошко?дето избяга и ви направи за смях?трябваше да идват мутрите на мустака,да им ''налеят мозък''на него и на другия-дето държи 25%,инак нито милиони,нито тошко само смях.тоя си беше заминал и ако не го бяха сплашили ви слагаше на курдовия
- Пловдив1926
- Контакти:
Селски момчета в големия град, търсят внимание, търсят уважение, нормално е. Горкия Тошко с този акцент сигурно и в хистерия има проблеми с жените, дано в чужбина малко види свят, че има и по-големи мегдани от селския и тн. А иначе Винпром Пещера отказаха да станат спонсори на Локото, че Палийски им бил най-сериозния клиент и не искали да го расърдят..
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Обичам Пловдив
- Контакти:
Глупости на таркалета

Няма Локо, няма Ботев! Само Пловдив!
-
- Контакти:
ще ходим ли на бесика на ма4а с локо сф?ще ни пуснат ли там?
Модератор ЛокоПД написа:demy27 написа:Сега да не се окаже, че жълтите са отхвърлили милионите на Тотнъм за да може звездата им да играе срещу нас?
След Тотнъм,Арсенал,Рома и т.н.,най-накрая сагата приключи.Белоземския Гарет Бейл подписал с Майнц 05.Не било компютри,а компоти...
Да му мислят "буферите" и "чорбарите",дето създадоха цялата истерия около звИздата.Сега Тошко ги чака със страшна сила - първо едните в неделя,а после на Дербито...
Сега вече Палийски и компания, могат да си пият пиенето спокойно.
По-добре от Далиен....
А Ненад Лукич на кой от грандовете го продадохте?