Стоичков: Ако Бейл струва 100 милиона, аз съм безценен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Стоичков: Ако Бейл струва 100 милиона, аз съм безценен

Мнениеот megan fox » 29 авг 2013 20:39

milen.hristov написа:
futbolqga написа:
Легендата на българския футбол и на Барселона Христо Стоичков изрази своето мнение относно преминаването на Гарет Бейл в Реал Мадрид. "Ако Бейл струва 100 милиона, аз съм безценен", каза Камата пред "Радио Марка". "Никой британец, който е дошъл в Испания, не е постигнал успех. Бейл показа неуважение към Тотнъм, отказвайки да тренира с тима", допълни Стоичков.

Стоичков пак е култов :lol: Особено с изказването, че никой британец не бил постигнал успех в Испания. Но ние си го знаем, де - кой са Бекъм, Линекер и подобни, та КамЪта да им обръща внимание :lol:

Напълно съгласен с Ицо, просто трябва да сте го гледали него, а сега и Беил и ще видите разликата. Стоичков е извънземен пред британеца, никакво място за срванение

Е това е! И още една разлика - Стоичков освен отличен футболист също така бе и играч с характер и типичен биткаджия! Просто беше готов да умре на терена, но отбора му да победи. А не като сегашните примадони, дето ги вълнува коя фуста ще чукат вечерта и как да изкрънкат по-висока заплата от клуба си! Този характер на боец, това желание винаги да се преследва победата се среща все по-рядко в новите играчи и в това отношение, ако Бейл наистина струва 100 милиона (реално не струва дори 50, но предвид арабите, които се появиха във футбола и които плащат баснословни суми за куцо и сакато цените на футболистите се раздуха нереално много, но рано или късно и тоя балон ще се спука!), то Стоичков в момента би струвал ПОНЕ милиард!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 29 авг 2013 20:48

megan fox написа:
milen.hristov написа:
futbolqga написа:
Легендата на българския футбол и на Барселона Христо Стоичков изрази своето мнение относно преминаването на Гарет Бейл в Реал Мадрид. "Ако Бейл струва 100 милиона, аз съм безценен", каза Камата пред "Радио Марка". "Никой британец, който е дошъл в Испания, не е постигнал успех. Бейл показа неуважение към Тотнъм, отказвайки да тренира с тима", допълни Стоичков.

Стоичков пак е култов :lol: Особено с изказването, че никой британец не бил постигнал успех в Испания. Но ние си го знаем, де - кой са Бекъм, Линекер и подобни, та КамЪта да им обръща внимание :lol:

Напълно съгласен с Ицо, просто трябва да сте го гледали него, а сега и Беил и ще видите разликата. Стоичков е извънземен пред британеца, никакво място за срванение

Е това е! И още една разлика - Стоичков освен отличен футболист също така бе и играч с характер и типичен биткаджия! Просто беше готов да умре на терена, но отбора му да победи. А не като сегашните примадони, дето ги вълнува коя фуста ще чукат вечерта и как да изкрънкат по-висока заплата от клуба си! Този характер на боец, това желание винаги да се преследва победата се среща все по-рядко в новите играчи и в това отношение, ако Бейл наистина струва 100 милиона (реално не струва дори 50, но предвид арабите, които се появиха във футбола и които плащат баснословни суми за куцо и сакато цените на футболистите се раздуха нереално много, но рано или късно и тоя балон ще се спука!), то Стоичков в момента би струвал ПОНЕ милиард!

Прав си, но си пропуснал валутата, която предполагам е хонгконски долари. Стоичков струвал милиард! Ако той струва милиард Марадона 10 млрд. ли струва?
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 29 авг 2013 20:56

stn написа:
megan fox написа:Е това е! И още една разлика - Стоичков освен отличен футболист също така бе и играч с характер и типичен биткаджия! Просто беше готов да умре на терена, но отбора му да победи. А не като сегашните примадони, дето ги вълнува коя фуста ще чукат вечерта и как да изкрънкат по-висока заплата от клуба си! Този характер на боец, това желание винаги да се преследва победата се среща все по-рядко в новите играчи и в това отношение, ако Бейл наистина струва 100 милиона (реално не струва дори 50, но предвид арабите, които се появиха във футбола и които плащат баснословни суми за куцо и сакато цените на футболистите се раздуха нереално много, но рано или късно и тоя балон ще се спука!), то Стоичков в момента би струвал ПОНЕ милиард!

Прав си, но си пропуснал валутата, която предполагам е хонгконски долари. Стоичков струвал милиард! Ако той струва милиард Марадона 10 млрд. ли струва?

Пропускаш момента със сравнението с Бейл... Някъде да видя да споменавам Марадона? И да, Марадона днес би бил по-скъп от Стоичков, колко точно никой не може да каже.

А колкото до провала на английските футболисти извън острова това е безспорен факт! Кажете ми коя английска звезда, след като е напуснала острова в последните 10-15, дори 20 години е успяла да постигне нещо запомнящо се във футболна Европа? Бекъм ли? Оуен ли? Макманаман (и тримата бяха в РМ)? Кой? Никой! Защо? Защото не стават! То ако ставаше нещо от тия куци британци националният им отбор нямаше да е такова посмешище, преди всеки голям турнир да тръгват с голямата кошница със закани/обещания и после да следват лавина от оправдания за поредната им издънка!

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 29 авг 2013 20:59

Английските футболисти са медийни звезди и са един голям маркетингов продукт
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 29 авг 2013 21:04

stn написа:Английските футболисти са медийни звезди и са един голям маркетингов продукт

Точно като ВЛ! А после нейните фенчета се заблуждават, че това само по себе си прави любимото им първенство много силно, пък то нищо общо! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 авг 2013 21:16

megan fox написа:
stn написа:Английските футболисти са медийни звезди и са един голям маркетингов продукт

Точно като ВЛ! А после нейните фенчета се заблуждават, че това само по себе си прави любимото им първенство много силно, пък то нищо общо! :lol: :lol: :lol:

Ае.... имаш си тема, в която да плюеш ВЛ-ходи си я плюй там! Не е нужно да превръщаш всяка тема във възхвала на Примера :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 29 авг 2013 21:18

Кашчей написа:
megan fox написа:

Ае.... имаш си тема, в която да плюеш ВЛ-ходи си я плюй там! Не е нужно да превръщаш всяка тема във възхвала на Примера :evil:

Дека в темата видя да възхвалявам Примера? :? :shock: Просто следвам пътя на логиката и нямаше как да не констатирам фактите по адрес на калпавата ВЛ. ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 авг 2013 21:32

megan fox написа:
Кашчей написа:
megan fox написа:

Дека в темата видя да възхвалявам Примера? :? :shock: Просто следвам пътя на логиката и нямаше как да не констатирам фактите по адрес на калпавата ВЛ. ;)

Ти май си мислиш, че освен теб никой друг не може да чете?!

Всеки струва толкова, колкото плащат за него. Когато Стоичков играеше нещата бяха други във футбола, а когато се е раждал бяха още по-други. Тъпо е да се сравняват футболисти играли по различно време, в различни първенства.
Относно изказването му.. Да, той сигурно би бил безценен като футболист, но сега е безценен , като дърдорко и постоянно излагащ се човек.

не мисля, че футболистът Бейл струва 100 милиона.. не мисля въобще, че един футболист може и трябва да струва десетки милиони, но такава е реалността. Бейл има качества, има визия и като се добави здравата реклама- Реал не купува футболист. Реал отдавна не купува футболисти. Реал е тумор във футбола, защото вдига незаслужено високо летвата на цените.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 30 авг 2013 19:44

Кашчей написа:Нещо, което няма цена обикновено е безценно. Цената е тази, която купувачът е готов да даде. Стоичков явно се има за нещо повече от Пеле, Марадона, Кройф, Платини, Ривера.. Ван Бастен, Роналдо и Меси.

ПП-Имам сериозен въпрос към цесекарите: Ако Стоичков не бе играл в ЦСКА, какво щеше да е тяхното мнение за него сега?!

Нямаше да има такова.....защото никой нямаше да го чуе!
Задай си въпроса, къде щеше да играе ако беше отишъл във левскито!
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Върни се в “Футбол - Свят”