Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
JackPackage написа:Меси, що не е сложил пак някакъв анимационен костюм бре....
megan fox написа:Аз лично искам да сме в група с Милан и Ман Сити/Борусия.![]()
megan fox написа:Искай и ще ти се даде! Отново за поредна година сме с Милан в една група.![]()
Аз лично съм много доволен.
Това е другият отбор, който уважавам безкрайно много и срещу когото никога не съм казвал лоша дума, няма и да го направя. Росонерите са корав съперник, във всеки един момент могат да избухнат и двубоите с тях винаги ми доставят голямо удоволствие.
Е исках също така някой м/у Борусия и Ман Сити, но се паднаха Аякс, но и това е хубав жребий. Поне холандците са съперник, който няма да се затвори в глуха защита, а ще играят футбол и ни очакват зрелищни сблъсъци и с тях. Малко ми е кофти за техният лош космет, след два поредни сезона, в които се падаха все с РМ сега се натресоха на нас, но шанс какво да се прави.
Селтик е друг познат съперник, с който се падаме често в една група.Миналата година ни измъчиха яко и дори в Глазгоу ни победиха.
На пръв поглед групата ни изглежда ясна, но с тоя Тата начело няма да се изненадам ако се получи някоя неприятна изненада и завършим дори втори в групата си...
shotgun blues написа:ЧЕЛСИ бахти късмета,винаги е така за ангичаните
MCMXIII написа:shotgun blues написа:ЧЕЛСИ бахти късмета,винаги е така за ангичаните
Съмняваш ли се...
matador написа:megan fox написа:Искай и ще ти се даде! Отново за поредна година сме с Милан в една група.![]()
Аз лично съм много доволен.
Това е другият отбор, който уважавам безкрайно много и срещу когото никога не съм казвал лоша дума, няма и да го направя. Росонерите са корав съперник, във всеки един момент могат да избухнат и двубоите с тях винаги ми доставят голямо удоволствие.
Е исках също така някой м/у Борусия и Ман Сити, но се паднаха Аякс, но и това е хубав жребий. Поне холандците са съперник, който няма да се затвори в глуха защита, а ще играят футбол и ни очакват зрелищни сблъсъци и с тях. Малко ми е кофти за техният лош космет, след два поредни сезона, в които се падаха все с РМ сега се натресоха на нас, но шанс какво да се прави.
Селтик е друг познат съперник, с който се падаме често в една група.Миналата година ни измъчиха яко и дори в Глазгоу ни победиха.
На пръв поглед групата ни изглежда ясна, но с тоя Тата начело няма да се изненадам ако се получи някоя неприятна изненада и завършим дори втори в групата си...
В три поредни сезона играхме с Реал.Няма да са приятни мачовете с Милан и Барселона последните мачове защитата играе ужасно но преди няколко сезона АЯКС победи Милан на Сан Сиро.Едва ли мачовете между АЯКС и Барселона ще са зрелищни ако бяха преди 6,7 година да но сега не.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта