Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот mistreated » 29 авг 2013 11:50

ЕМИЛ написа:Веднага ти давам пример . Вчера зададе тъпи я въпрос кога приключва ремонта на Герена . Какво те интересува теб кога ??!!! Вашата е втасала , та си намерил да се притесняваш за нас .

[offtopic]Не мога да задавам въпроси относно Левски? Момче, иди се прегледай, сериозно.[/offtopic]
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 29 авг 2013 11:51

Кашчей написа:
milen.hristov написа:
W84me написа:Май месец догодина.

Когато ще бъдат празнувана на него шампионската титла, но този път наистина, не като тази година

Блажени вярващите и тяхно ще е царствието небесно :mrgreen:

Като гледам докъде е строежът (не, че нещо се вижда от тази снимка :mrgreen: ) все си мисля, че може и да е готов през май, но 2015-а :roll:

И аз мислех, че е така, ама не е. "Блажени са бедните духом, защото тяхно е царството небесно" - нещо от тоя род ;)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 авг 2013 11:56

mistreated написа:
ЕМИЛ написа:Веднага ти давам пример . Вчера зададе тъпи я въпрос кога приключва ремонта на Герена . Какво те интересува теб кога ??!!! Вашата е втасала , та си намерил да се притесняваш за нас .

[offtopic]Не мога да задавам въпроси относно Левски? Момче, иди се прегледай, сериозно.[/offtopic]

Прави каквото искаш бе . Ти си знаеш най-добре

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 авг 2013 13:34

mistreated написа:Само дето с нищо не се подразбира от тази новина как Газпром е все по-близо до Левски.

Как надушват само, като заговорим за ГАЗПРОМ! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 авг 2013 13:36

http://gong.bg/view_article.php?article_id=368447
Стефчо, не играеш по правилата, пич. Ай пак да видш къде беше топката. В средата на вратата?! Убеден си, Стефчо, така ли?
Ех, бедни ми Санчоо....
Стоянов е тръгнал на поход срещу Пацо. Доста любопитно г-н Стоянов е пропуснал един супер шут спасен от Пламен. Изпуснал е няколкото грешки в защита. Изпуснал е поведението на Пелето, който търсеше червения картон. И въобще... Абе, Пламен е виновен за всичко бе.

Не, не е Йока, който с човек повече пуска защитник. Не са хората в дефанса. Не е кьопавия Генков, който само да се разправя може, обаче едно центриране да засече не може.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 29 авг 2013 16:41

Не беше в средата, но не беше и в ъгъла. Да кажем, че Беше точно на средата между средата и ъгъла, мина над вратаря, което е недопустимо при удар от 30 метра, дори и качествен. А това е и вратарският ъгъл май, доколкото е ъгъл. Вратаят носи сериозна вина за този гол, поне 60% и 40% е на Райков

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 авг 2013 21:24

THE G.A.M.E написа:Ами сам си е виновен сърбина.
Преди дни Наско в прав текст каза, че решението за раздялата с 4-мата е изцяло негово.
Като не е бил съгласен Славиша, що не каза ?

Тук не съм съвсем съгласен. Какво да направи Йоканович в момент, когато отборът издиша отвсякъде, а той вече амбициозно е приел предизвикателството на една нова работа в чужда държава? Как става така, че след месец-два плюеш по човека, който (вероятно) ти е дал тази възможност? Не се връзва, не мислиш ли?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 авг 2013 21:39

Dust написа:Преди години Сираков каза в едно интервю, че с футболисти свободни агенти силен отбор не се прави, та е хубаво сега някой да му припомни същите и Левски ще стане ли силен след тези трансфери.

Преди години беше съвсем друго. Дори ще си позволя да кажа, че говорим за различни футболни епохи. Времената се менят, едва ли в момента Сираков ще каже същото, при положение че прекрасно разбира моментната ситуация в Левски, а и изобщо в България.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 авг 2013 21:54

terata написа:И? Колко пъти да обяснявам, че не визитката на един футболист играе на терена. Много е добър и затва го пуснаха без пари..ае стига глупости. Те за дървото Миро Антонов драпаха за некой лев и не го пуснаха така на Славия, та една от звездите си го пускат без пари да оди къде си иска. Ай вкарайте малко мисъл дееа.

Призоваваш ни да вкараме мисъл, а ти направи ли го? Наистина ли смяташ, че Лудогорец не можеше да вземе минимум 500 000 от евентуална продажба на Иванов и Гъргоров? Можеше, макар че и двамата са прескочили 30-те.
Има друго нещо, което ти е убягнало покрай цялата масова футболна комерсиализация, а то се нарича лоялност. Да, и двамата се оказаха ненужни поради една или друга причина, но при положение че Иванов вкарва шампионски гол, а Гъргоров бе човекът-отбор, най-моралното нещо е да ги пуснеш свободно и да им отдадеш заслуженото уважение. Сигурно ти звучи смехотворно, но поздравления за честта, която Домусчиев оказа на Деко и Бадема в този див и безскрупулен комерсиален свят на футбола! Това в никакъв случай не прави Миро Иванов слаб футболист, нали?
[offtopic]

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 30 авг 2013 07:28

TristaNNN написа:
terata написа:И? Колко пъти да обяснявам, че не визитката на един футболист играе на терена. Много е добър и затва го пуснаха без пари..ае стига глупости. Те за дървото Миро Антонов драпаха за некой лев и не го пуснаха така на Славия, та една от звездите си го пускат без пари да оди къде си иска. Ай вкарайте малко мисъл дееа.

Призоваваш ни да вкараме мисъл, а ти направи ли го? Наистина ли смяташ, че Лудогорец не можеше да вземе минимум 500 000 от евентуална продажба на Иванов и Гъргоров? Можеше, макар че и двамата са прескочили 30-те.
Има друго нещо, което ти е убягнало покрай цялата масова футболна комерсиализация, а то се нарича лоялност. Да, и двамата се оказаха ненужни поради една или друга причина, но при положение че Иванов вкарва шампионски гол, а Гъргоров бе човекът-отбор, най-моралното нещо е да ги пуснеш свободно и да им отдадеш заслуженото уважение. Сигурно ти звучи смехотворно, но поздравления за честта, която Домусчиев оказа на Деко и Бадема в този див и безскрупулен комерсиален свят на футбола! Това в никакъв случай не прави Миро Иванов слаб футболист, нали?

Ми хубуу, ама виждаме вече една от "звездите" им как се представя в ЦСКА, скоро ще видите и другата в Левски. Та белким след това ви стане ясно защо двамцата бяха пуснати ей така от Лудогорец. А вие си се радвайте на футболисти, като Мирослав Иванов.

Върни се в “Левски”